Hoikka keskivartalo kotipilateksella -paketti

Hoikka vatsa ilman salilla hikoilua – kokeile kotipilatesta!

Treenaa itsellesi timmi ja litteä vatsa hidastempoisen kotipilateksen ja helppokäyttöisen pilatesrenkaan avulla. Samalla kehität kehonhallintaa, tasapainoa ja tärkeitä tukilihaksia.

 

149.00 

Miksi juuri pilates?

Kolme syytä, miksi
hoikka keskivartalo kotipilateksella
on loistava ohjelma litteää vatsaa tavoittelevalle

Pilatesta voi harjoittaa useilla eri välineillä tai kokonaan ilman välinettä. Miksi pilatesrengas on paras vaihtoehto keskivartalon kiinteyttämiseen?

1. Mikään keskivartalossasi ei jää treenaamatta

Yleisesti pilates harjoittaa koko kehoa, mutta pilatesrenkaan avulla harjoituksia voi keskittää tiettyihin kehon alueisiin. Tässä ohjelmassa keskitytään vatsan ja keskivartalon kiinteytykseen.

Renkaan toimintaperiaate perustuu kehon tasapainoon. Kun pilatesrengasta puristetaan eri asennoissa, keho hakee automaattisesti vakaata, tasapainoista asentoa.

Tällöin useat keskivartalolihakset työskentelevät yhtäaikaisesti pitääksesi kehosi tasapainossa. Tuloksena on pienellä vaivalla todella kokonaisvaltainen keskivartalotreeni.

2. Ei kipua ranteille ja nivelille

Lankut, vuorikiipeilijät ja muut vastaavanlaiset liikkeet ovat erittäin tehokkaita. Ongelma niissä on se, että paino tulee ranteiden ja nivelien päälle. Siksi ne sopivat harvoille.

Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Lisäksi harjoittelu helpottaa niska- ja alaselkäkipuja, vähentää niveliin kohdistuvaa painetta ja tukea painonhallintaa.

3. Näet tuloksia jo 10 kerran jälkeen

Pilateksen kehittäjän Joseph Pilateksen mukaan:

“10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Pilateksen tavoitteena on terve ja toimiva keho. Pilates kehittää keskivartalon voimaa, kehonhallintaa ja ryhtiä.

Lopputuloksena on tiukempi keskivartalo ja selvästi parantunut ryhti.

Kaksi yleisintä syytä, miksi muunlaiset vatsatreenit jäävät monilta tekemättä

Kuka jaksaa enää tehdä istumaannousuja?

Istumaannousut ovat huikea vatsalihasliike – tai no, ainakin olivat 40 vuotta sitten. Eikö nykyään voisi treenata jo jollain uudella tavalla?

Ranteet, kyynärpäät ja olkapäät eivät kestä.

Lankut, vuorikiipeilijät ja muut liikkeet ovat kyllä tehokkaita, mutta ranteet ja hartiat eivät kestä painetta ja kipeytyvät helposti.

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -kurssi lyhyesti

Esittelyssä Hoikka keskivartalo kotipilateksella
– saavuta hoikka vatsa ilman salilla hikoilua

Pilatesta harrastavat erityisesti Hollywoodin julkkikset ja näyttelijättäret, jotka haluavat solakan ja kiinteytetyn vartalon. Mutta miten minä voin harjoitella sitä kotona – ja mitä tuloksia voin odottaa? Lue esittely Hoikka keskivartalo kotipilateksella -kurssista alta.

Ohjelma & treenit

4 viikkoa, 3 x 20 min viikossa

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -kurssi tuo pilateksen edullisesti oman kotisi rauhaan. Neliviikkoisen kurssin aikana treenataan kolme kertaa viikossa, 15–20 minuuttia kerralla.

Treenit suoritetaan videoitujen pilatesliikkeiden perässä, joten treenissä ei tarvitse hätäillä, vaan liikkeet tehdään rauhassa ja omaa kehoa kuunnellen.

Kurssin vetäjä Victoria ohjaa sinut turvallisesti pilateksen maailmaan. Ei siis haittaa, vaikket olisi kokeillut pilatesta koskaan aikaisemmin.

Väline & treenaaminen

Pilatesrengas

Perinteisesti pilatesta voi harjoittaa myös pelkällä kehonpainolla, mutta kaikki tämän ohjelman harjoitukset tehdään pilatesrengasta hyödyntämällä.

Pilatesrengas on turvallinen ja aloittelijaystävällinen väline, joka tuo pilatesharjoitteisiin kevyesti vastusta. Välineen ansiosta näet siis parempia tuloksia ja tuplasti nopeammin.

Renkaan puristaminen saa keskivartalon töihin myös sellaisissa liikkeissä, joissa vatsalihakset eivät normaalisti aktivoituisi niin tehokkaasti.

Tavoitteet & tulokset

Hoikka ja kiinteytetty vatsa

Pilateksen hitaat liikkeet laittavat erityisesti syvät vatsalihakset kunnolla töihin. Ne paitsi minimoivat loukkaantumisriskiä, myös kehittävät tasapainoa ja kehonhallintaa tehokkaasti.

Rauhallinen liike ei siis missään nimessä ole tehoton – tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat saaneet vaikuttavia tuloksia pilateksen avulla!

Tässä pilatesohjelmassa keskitytään erityisesti keskivartalon kiinteyttämiseen. Neljässä viikossa huomaat varmasti pilateksen vaikutukset kehollesi ja mielellesi.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Kommentteja asiakkailta

Ohjelma oli positiivinen yllätys. 🙂 Sopivan lyhyitä treenejä, että ehti kiireidenkin keskellä liikkua.

Johanna, 29

Oon niin innostunut tästä:) Pelotti vähän kun en ollut ennen kokeillut pilatesta, mutta ohjeet ovat hyvät ja rengas on tosi helppo käyttää. Neljä viikkoa meni nopeasti ja aloitan nyt kurssin uudestaan:) Kiitos teille!

Pirjo, 61

Suuri suositus ehdottomasti! Käteviä pilatesharjoituksia kotoa, tykkäsin.

Eeva, 37

Tähän asti todella positiiviset kokemukset,ohjelman aloittamisen jälkeen olen nukkunut paremmin ja olo on tuntunut virkeämmältä.Tuntuu että virtaa riittää enemmän kuin ennen,ja vatsa näyttää laihemmalta

Heli, 47

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelmalla
vatsatreeni on mukavaa

Treenaa lyhyiden videoiden mukana

Jokaiselle liikkeelle on oma videonsa, joten sinulle jää hyvin aikaa tutustua seuraavaan liikkeeseen ja siirtyä oikeaan aloitusasentoon.

Tee liikkeet omassa tahdissa

Tässä ohjelmassa ei rehkitä musiikin tai ohjaajan tahtiin, vaan liikkeet tehdään videon perässä rauhassa ja omaa kehoa kuunnellen.

Seuraa valmiiksi jaksotettua kurssia

Ohjelma kestää neljä viikkoa, jonka aikana treenaat ohjevideon kanssa kolmesti viikossa. Yksi harjoitus kestää n. 15-20 minuuttia.

Pilatesrenkaalla keskivartalotreeniin tuplasti tehoa

Haasta koko keskivartaloa

Renkaan avulla tehdyt pilatesliikkeet harjoittavat myös kehonhallintaa ja tasapainoa, jolloin treenistä hyötyvät kaikki keskivartalon lihakset.

Näe tuloksia nopeammin

Pilatesta voi harjoittaa myös pelkällä kehonpainolla. Kevyt vastus tekee treeneistä kuitenkin haastavampia, jolloin näet tuloksia nopeammin.

Treenaa kotona kivuttomasti

Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Tutustu ohjaajaan, Victoriaan

Moikka! Nimeni on Victoria ja olen ammatiltani balettitanssija, baletinopettaja ja sertifioitu pilatesohjaaja. Olen toiminut pilatesohjaajana nyt kahdeksan vuoden ajan. 

Ensimmäisessä harjoitusohjelmassa teemme liikkeet yksitellen, omaan tahtiin ja rauhassa, jotta totumme kehomme liikkeisiin, rajoihin ja sarjat tulevat tutuiksi.

Jatko-ohjelmassa teemme yhdessä 15 minuutin mittaisia harjoituksia, joissa keskitymme aina erikseen ala-, keski- ja ylävartaloon. 

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ota vain meihin yhteyttä osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi 

Mukavia treenihetkiä!

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelma pitää sisällään?

Kaikki pilatesohjelman treenit tehdään mukana tulevalla kevyellä ja laadukkaalla pilatesrenkaalla. Renkaalla treenaaminen on turvallista ja tehokasta. Väline vie kotona vain vähän säilytystilaa.

Usein kysytyt kysymykset

Sen lisäksi, että pilates on tehokas tapa kiinteyttää ja hoikistaa kehoa, on sillä lukuisia hyötyjä liittyen myös psyykkiseen hyvinvointiin.

Pilateksella on tutkitusti seuraavia hyötyjä:

 • Vahvistaa koko kehoa
 • Kiinteyttää ja hoikentaa
 • Auttaa palautumaan arjen stressistä
 • Parantaa ryhtiä ja tasapainoa
 • Vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja keskivartalon tukilihaksia
 • Ehkäisee loukkaantumisia
 • Helpottaa alaselän kipuja
 • Parantaa unenlaatua.

 

Kyllä! Voit maksaa tämän pilatesohjelman yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi).

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelma on todella monelle sopiva tapa harrastaa pilatesta oman kodin rauhasta. Erityisesti suosittelemme sitä kuitenkin seuraavissa tilanteissa:

 • Jos olet aloittelija. Jos pilates – tai liikunta ylipäätään – ei ole kovin tuttua, on tämä ohjelma turvallinen ja helppo tapa oppia uusi terveellinen tapa liikkua. Ohjelma ja välineen tuoma vastus ovat aloittelijoille turvallisia.

 

 • Jos ranteesi kipeytyvät yleensä treenatessa. Usein vatsalihastreenit sisältävät vuorikiipeilijöitä, lankkuja ja olkapääkosketuksia, jolloin ranteiden päällä joutuu olemaan pitkiäkin aikoja. Monelle tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta tai jopa kipua.

 

 • Jos kärsit stressistä arjessa. Tiesitkö, että nopeatempoinen liikunta (kuten juoksu, kuntosali tai zumba) voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä? Stressistä kärsivän ei pitäisi kuormittaa kehoa enää lisää raskaiden päivien päälle, vaan päin vastoin auttaa kehoa palautumaan. Pilatesharjoitukset koostuvat hitaista liikkeistä, jotka tehdään usein yhdessä hengityksen kanssa omaan tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen. Näin ne eivät pahenna kehon stressireaktiota, vaan auttavat palautumaan siitä.

Tämä ohjelma sopii erinomaisesti myös aloittelijalle – niin välineen käyttö kuin kaikki liikkeetkin on ohjeistettu sekä videoilla että kirjallisesti. Voit siis joko seurata videon perässä tai lukea kirjalliset ohjeet.

Ohjelma sopii kuitenkin myös kokeneemmille pilateksen harrastajille, sillä pilatesrengas lisää harjoituksiin vastusta.

Ohjelman kesto on 4 viikkoa. Sen aikana treenataan 3 kertaa viikossa noin 15–20 minuuttia kerralla.

Saat pilatesrenkaan omaksesi ja pääsyn materiaaleihin ikuisesti, joten voit suorittaa treeniohjelman niin monta kertaa kuin haluat ja koska vain haluat. Treeniohjelma on aina tallessa kurssialustallamme, jonne pääset koska vain tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Pilates ei ole rajua tai nopeatempoista hikiliikuntaa, mutta se on silti tehokas keino nähdä kehossa ja jaksamisessa vaikuttavia tuloksia.

Ensimmäiset tulokset tulet näkemään todennäköisesti jo ensimmäisen treenikerran jälkeen. Pilates on laji, joka kehittää kehon ulkonäön lisäksi myös jaksamista ja vireystilaa. Sillä on tutkitusti hyötyjä liittyen keskittymiskyvyn, unenlaadun ja stressistä palautumisen parantamiseen. Usea tunteekin muutokset energiatasoissaan ja mielialassaan jo ensimmäisen treenin jälkeen.

Ensimmäisen viikon jälkeen saatat taas huomata, että nukut levollisemmin, keskityt paremmin ja tunnet paremman yhteyden kehoosi. Samalla olet jo pitkällä rakentamassa terveellistä liikuntarutiinia.

Keholliset muutokset ovat parhaiten huomattavissa viikon 3 jälkeen. Parhaat tulokset ovat tietysti nähtävissä säännöllisen, pitkäaikaisen harjoittelun tuloksena. Muistathan, että saat ohjelman ja välineet omaksesi ikuisesti, eli voit toistaa ohjelman niin monta kertaa kuin haluat!

Postitamme välineet sinulle ilmaiseksi. Ohjelman tilaamisesta ei koidu sinulle mitään lisäkuluja.

Perinteisesti pilatesta voi harjoittaa myös pelkällä kehonpainolla, mutta kaikki tämän ohjelman harjoitukset tehdään pilatesrengasta hyödyntämällä.

Pilatesrengas on turvallinen ja aloittelijaystävällinen väline, joka tuo pilatesharjoitteisiin kevyesti vastusta. Renkaan puristaminen saa keskivartalon töihin myös sellaisissa liikkeissä, joissa vatsalihakset eivät normaalisti aktivoituisi niin tehokkaasti.

Pilatesrenkaan ansiosta näet siis parempia tuloksia ja nopeammin!

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Saat meihin yhteyden painamalla sinistä chat-puhekuplaa sivun oikeassa alareunassa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

Uutuus

Hoikka keskivartalo kotipilateksella

Pilates on viimein kaikkien suomalaisten saatavilla! Nämä kotona tehtävät pilatesharjoitukset kiinteyttävät vatsaa ja keskivartaloa.

149.00