BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

TABATA Tone-Up

97.00 

TABATA on treenimuoto kiireisille!

Treenaa missä ja milloin vain – vain 4 minuutin mittaiset tehotreenit ilman välineitä polttavat rasvaa ja parantavat lihaskuntoa ja kestävyyttä.

TABATA Tone-Up

3 SYYTÄ MIKSI SINUN KANNATTAA ALOITTAA TABATA

Yksi tehokkaimmista tavoista polttaa rasvaaa

Se koostuu 20 sekunnin erittäin intensiivisestä harjoitusjaksosta, jota seuraa 10 sekunnin lepojakso. Tätä sykliä toistetaan kahdeksan kertaa peräkkäin, yhteensä neljä minuuttia.

Jos yksi 4 minuutin pätkä ei riitä sinulle, tee toinen. Tai kolmas. Mutta vaikka tekisit 3, treeneihin ei mene kuin 12 minuuttia.

Ei tarvitse välineitä. Tämä treeni tehdään kehonpainolla

Treenaa missä vain, milloin vain. Et tarvitse mukaan edes erillisiä välineitä.

Tehokkaampaa kuin perinteinen harjoittelu

Vuonna 1996 julkaistussa tutkimuksessa Japanin National Institute of Fitness and Sports -tutkimuslaitoksen tutkijat vertasivat Tabata-harjoittelua perinteiseen aerobiseen (kävely, juoksu yms) harjoitteluun.

Tutkimus osoitti, että Tabata-harjoittelu paransi aerobista ja anaerobista kuntoa paljon tehokkaammin kuin perinteinen harjoittelu.

TABATA Tone-Up

Miksi TABATA ON NIIN loistava tapa polttaa rasvaa

Ohjelma

Vain kolme 4 minuutin treeniä viikossa riittää

Tottakai voit lisätä treenimäärää tekemällä kaksi tai kolme kierrosta, mutta Tabatasta jokainen saa maksimitehon irti minimiajassa.

Kuuden viikon aikana huomaat vartalosi muuttuvan täysin erilaiseksi.

Väline & treenaaminen

Polttaa rasvaa ja lisää voimaa

Intensiivinen harjoittelu nostaa sykettä ja auttaa polttamaan kaloreita, ja sen jälkeen tapahtuva jälkipolttoefekti auttaa jatkamaan rasvanpolttoa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

Kehonpainolla tehtävät liikkeet ovat tehokkaita kehittämään voimaa ja lihasmassaa. Tämä puolestaan auttaa polttamaan rasvaa, parantaa kehon muotoa ja lisää yleistä voimaa ja kestävyyttä.

Tavoitteet & tulokset

Mitä tuloksia kannattaa odottaa?

Kokeile TABATAA riskittömästi, saat sille täyden tyytyväisyystakuun. Jos et huomaa sen tehoa ja tuloksia itse, saat rahasi takaisin.

Palaute mitä olemme saaneet asiakkailtamme kertoo, että TABATA on erittäin tykätty treenimuoto sen yksinkertaisuuden ja nopeuden vuoksi

Arvostelut

Treeniohjelmasta sanottua

5/5

Tabata-treeniohjelma on ollut täydellinen lisäys kiireiseen aikatauluuni. Olen vasta alussa, mutta lyhyet, intensiiviset harjoitukset ovat helppoja sisällyttää päivään ja olen huomannut energiatasoni nousseen huomattavasti.

Henrik
37 vuotta
5/5

Rakastan Tabata-treeniohjelman monipuolisuutta! Eri liikkeiden yhdistelmä on pitänyt treenit mielenkiintoisina ja haastavina. Olen saanut ohjelmasta enemmän kuin vain paremman kunnon – se on lisännyt myös itseluottamustani.

Sari
30 Vuotta
5/5

En olisi koskaan uskonut, että neljän minuutin treenit voivat olla näin tehokkaita. Tabata-treeniohjelma on muuttanut käsitykseni kuntoilusta. Tulokset puhuvat puolestaan, ja olen vihdoin löytänyt tavan ylläpitää kuntoa, joka todella sopii minulle.

Noora
38 Vuotta

UKK

Usein kysytyt kysymykset

Saat pääsyn kurssille välittömästi tilaamisen jälkeen. Välineet postitetaan sinulle pikimmiten, yleensä seuraavana arkipäivänä. Voit aloittaa treeniohjelman heti, kun saat välineet itsellesi!

Pääsysi treeniohjelmaan ei vanhene, eli ohjelma ja välineet ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman juuri silloin kuin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat.

Paketteja, jotka sisältävät harjoitusohjelman voi ostaa liikuntaeduilla. 

Tuotteita, jotka sisältävät pelkkiä välineitä, ei voi ostaa liikuntaeduilla. 

Postitamme välineet sinulle ilmaiseksi. Ohjelman tilaamisesta ei koidu sinulle mitään lisäkuluja.

Välineet lähetetään sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Pääsyn kurssimateriaaleihin saat välittömästi tilauksen jälkeen. Voit aloittaa ohjelman heti välineet saatuasi!

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa. Autamme sinua mielellämme! :)

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

TABATA Tone-Up

✔ 100% tulostakuu
✔ Voit maksaa liikuntaeduilla
✔ Ikuinen pääsy treeniohjelmaan

97.00 

Tutustu myös muihin ohjelmiimme

Saattaisit pitää myös näistä

30 päivän keskivartalohaaste

TABATA
Tone-up

ACTIVEBURN-painonpudotusohjelma

TABATA Tone-Up

97.00 

97.00