fbpx

ACTIVEBURN -painonpudotusohjelma

197.00 

8 viikkoa kestävässä Activeburn-painonpudotusohjelmassa treenataan kaupan päälle tulevilla vastuskuminauhoilla 16 minuuttia kerralla kolme kertaa viikossa.

Harjoitteissa tehdään 30–35 sekunnin pituisia liikesarjoja, jotka ärsyttävät lihaksia ja kehoa tarpeeksi, jotta kalorien jälkipoltto aktivoituu.

"Kerrankin miellyttävä tapa pudottaa painoa"
5/5

ActiveBurn - painonpudotusohjelma

- Pudota painoa treenaamalla kolme kertaa viikossa, 16 minuuttia per treeni -

Uudenlainen ACTIVEBURN-painonpudotusohjelma auttaa pudottamaan painoa, vaikka mikään ei olisi aikaisemmin toiminut.

8 viikkoa kestävässä painonpudotusohjelmassa treenataan erityisillä vastusharjoitusvälineillä 3 kertaa viikossa ja 16 minuuttia kerralla oman kodin rauhassa.

ACTIVEBURN-ohjelma aktivoi kehossasi kaloreiden jälkipolton, jonka avulla kehosi polttaa rasvaa 48 tuntia jokaisen treenin jälkeen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos haluat pudottaa vähintään 2kg painoa seuraavan kahdeksan viikon aikana.

Mitä asiakkaamme sanovat tästä ohjelmasta

5/5
Todellakin hintansa arvoinen ohjelma! Lähti 5,2 kiloa ylimääräistä ja säästän pelkästään kuntosalin kuukausimaksuissa tämän avulla 600 euroa vuodessa.
Sarita
5/5
Mulle ei pelkkä ruokavalio toimi vaan tarvitsen treenit mukaan. Tässä oli vihdoin mun keholle sopiva treenimuoto, jolla sain senttejä pois!
Maija
5/5
Näin viisikymppisenä ei innosta enää salille mennä ja keho ei taivu kaikkeen. Nämä treenit toimivat kuitenkin ja tulokset näkyvät 8 viikon jälkeen!
Jukka

Activeburn pudottaa painoa kahdella tavalla

Tiesitkö, että treenatessa kehosi kuluttaa energiaa (kaloreita) kahdella tavalla? Ne ovat:

1) Treenin aikana tapahtuva kaloreiden poltto 

2) Treenin jälkeinen kaloreiden poltto eli jälkipoltto.

Jos haluat pudottaa painoa on tärkeää, että tekemäsi treeni kuluttaa kaloreita mahdollisimman paljon sekä treenin aikana ja treeniin jälkeen, jälkipolton avulla.

Moni keskittyy vain treenin aikaiseen rasitukseen, mutta ei tiedä tai hyödynnä mahdollisuutta polttaa kaloreita myös jälkipolton avulla.

ACTIVEBURN -harjoitusohjelma on kehitetty siten, että se polttaa mahdollisimman tehokkaasti kaloreita treenin aikana, että sen jälkeen, jälkipolton avulla. 

Activeburn-treeni kuluttaa eniten

Kulutus treenin aikana

Kulutus jälkipolton aikana

kävely

Kävely jälkipoltto

Kehonpaino

Kehonpainoharjoittelu jälkipoltto

Juoksu

Juoksu jälkipoltto

Kuntosali

Kuntosali jälkipoltto

activeburn

ActiveBurn jälkipoltto

MIKSI activeburn kuluttaa eniten?

Se johtuu siitä, että ACTIVEBURN-treenit on suunniteltu niin, että niissä 

1) Syke nousee treenin aikana korkealle

2)  Harjoitus rasittaa lihaksia

Nämä kaksi tekijää ovat tutkimusten mukaan tehokkain tapa aktivoida jälkipoltto. 

(Lähde: Bennett, Hunter. “Exercise and the Afterburn Effect.”, (linkki)).

Kaiken lisäksi, koska ACTIVEBURN-treenit tehdään vastuskumisalin avulla, se on turvallista ja tehokasta. Jos yhtä tehokasta treeniä yrittäisi tehdä perinteisten levypainojen kanssa siinä tulisi helposti haavereita erityisesti kokemattomammille treenaajille.

Vastuskumisalin toiminta perustuu dynaamiseen jännitysvastukseen. Dynaaminen jännitysvastus pitää huolen siitä, että lihakset joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen. Näin harjoituksen teho on joskus jopa parempi kuin perinteisillä vapailla painoilla. 

(Lähde: Effects of training with elastic resistance versus conventional resistance on muscular strength: A systematic review and meta-analysis (linkki))

ACTIVEBURN -harjoitusohjelma on ainoa ohjelma, joka yhdistää nämä kaksi jälkipolton maksimoivaa tekijää yhteen.

Activeburn-painonpudotusohjelma sopii sinulle jos:

Hyvästele epämieluisat dieetit tai liikuntarääkit ja toivota kahdeksan viikon päässä odottava täysin uusi sinä tervetulleeksi!

Millaisia treenejä ohjelma sisältää?

Treenikertoja on kolme viikossa. Muut päivät ovat lepopäiviä, jolloin jälkipoltto tekee työtä puolestasi. 

Yksittäiset harjoitukset sisältävät vain neljä liikettä ja kestävät 16 minuuttia. Jokainen liike on valittu tarkasti painonpudotustavoitteiden saavuttamiseksi.

Ohjelman treenit ovat korkeatehoisia lihaskuntoharjoituksia, jotka tehdään erityisillä vastuskuminauhoilla. Vastusnauhat tulevat ohjelman mukana ja toimitamme ne sinulle maksutta.

Harjoitteissa tehdään 30–35 sekunnin pituisia liikesarjoja, jotka ärsyttävät lihaksia ja kehoa tarpeeksi, jotta kalorien jälkipoltto aktivoituu.

Jokainen yksittäinen liike on isoja lihasryhmiä tehokkaasti rasittava. Näin jokainen treeni jo itsessään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita.

LYHYET JA TEHOKKAAT TREENIT
PUDOTA PAINOA JA KEVENNÄ OLOA
POLTA RASVAA MYÖS LEVOSSA
TÄYSIN UUSI SINÄ 8 VIIKOSSA

Mitä tapahtuu 8 viikon aikana, kun käyt läpi ActiveBurn-ohjelmaa?

Näin viikot etenevät

viikot 1 & 2
Jälkipolton
aktivointi

ACTIVEBURN -painonpudotusohjelman tulokset perustuvat treenillä aktivoitavaan kehon jälkipolttoon.

Ensimmäisen kahden viikon aikana uudenlainen harjoittelu aktivoi kehossasi jälkipolttotoiminnon. Se auttaa kehoasi polttamaan rasvaa aina 48 tunnin ajan jokaisen treenin jälkeen.

Ensimmäisellä viikolla kannattaa tehdä lähtötilanteen punnitus ja vyötärön mittaus, jotta tuloksia voi seurata ohjelman edetessä.

viikot 3 & 4
progressiivinen painonpudotus

Kolmas viikko ohjelmassa alkaa uusilla harjoituksilla, jotta saadaan pidettyä painonpudotus progressiivisena.

Moni osallistuja alkaa tässä vaiheessa huomaamaan muutoksia niin puntarilla kuin vyötäröllä. Muutoksia voi huomata myös yleisessä olossa.

Treenaamisesta alkaa myös syntyä rutiinia ja on koko ajan helpompaa aloittaa treenit. Moni osallistuja alkaa raportoida selkeästi korkeampia energiatasoja ja yleisen mielialan paranemista.

Yleensä herkkuja ja ruokaa kohtaan tunnetut mielihalut vähenevät, eikä enää tulee impulsseja kaivaa suklaata tai sipsejä kaapista.

viikot 5 & 6
kehon ärsykepisteiden herätys

Viidennellä viikolla tehdään muutos harjoitusohjelmaan, jotta saadaan pidettyä kehon ärsykepisteet hereillä. 

Se tarkoittaa sitä, että keho ei pääse homeostaasiin, jossa rasvan palaminen loppuisi. Treenien muutoksella pidetään rasvanpoltto käynnissä.

Moni huomaa selkeän eron omissa voimatasoissa ja jaksamisessa. Lihakset ovat saaneet rasitusta ja vastineena ne ovat kehittyneet. Samalla ylimääräistä rasvaa on palanut. 

viikot 7 & 8
tulosten
maksimointi

Viikoilla 7 ja 8 käytetään neljättä harjoitusohjelmaa, jotta kehon jälkipoltto pysyy aktiivisena.

Moni huomaa viimeistään tässä vaiheessa, kuinka omasta kehosta on löytynyt uusi minä, joka nauttii ja kaipaa liikuntaa. 

Useimmille tämä on jopa pysäyttävämpi muutos kuin pudonneet kilot ja hävinneet sentit. 

Ohjelman lopussa voi tehdä loppumittauksen ja -punnituksen ja verrata tulosta lähtötilanteeseen. 

Samalla voi huomata eron kehittyneessä kunnossa ja omassa olossa verrattuna tilanteeseen, jossa oli ohjelman alussa.

LUE mitä asiakkaamme sanovat ohjelmasta

Tämän kaiken saat, kun ostat ActiveBurn-ohjelman

HARJOITUSOHJELMA, JOSSA TREENAAT VAIN 3 kertaa viikossa

ACTIVEBURN-ohjelman harjoitukset on tarkoin suunniteltu painonpudotukseen ja rasvanpolton maksimointiin kehon jälkipolttoa hyödyntäen.

Ohjelma kestää 8 viikkoa. Sen aikana tehdään joka viikko kolme harjoitusta, joista kukin kestää noin 16 minuuttia. Harjoitusohjelman rasitustasot nousevat ohjelman edetessä. 

Tällä tavalla varmistetaan, että keho aktivoi jälkipolton, saa tarvittavaa rasitusta lihaksille ja että rasva palaa myös lepopäivinä koko kahdeksan viikon ajan. Näin keho ei myöskään päädy homeostaasiin, jossa kehitys loppuu ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Harjoituskerrat on suunniteltu niin, että liikkeitä on vain 4, jotta niiden opettelemiseen ei kulu aikaa. 

Jokainen harjoituskerta on omalla yksittäisellä videollaan. Videolla näet koko ajan kuinka pitkään liikettä tehdään, kuinka kauan liikkeiden välissä oleva tauko kestää ja mikä seuraava liike on.

TREENIVÄLINEET, joilla harjoittelet oman kodin rauhassa

Ostamalla ohjelman saat ilmaiseksi mukaan vastusharjoitteluvälineet. Välinepaketti sisältää viisi kappaletta erivahvuisia vastusnauhoja sekä käsikahvat, ovikiinnittimen, nilkkaremmit ja kantopussin. Välineet on kätevä säilyttää ja kuljettaa pussissa, eivätkä ne vie paljoa tilaa.

Vastusnauhoja käyttämällä yksittäin ja yhdessä pääset hyödyntämään treeneissä erikokoisia vastuksia. Vastusnauhoilla luotavan vastuksen määrä vaihtelee 4,5 kilon ja 45,2 kilon välillä. 

Voit siis vaikuttaa harjoitusten vastukseen itse, jolloin voimme taata rasituksen treeneissä koko kahdeksan viikon treeniohjelman läpi lähtötilanteestasi riippumatta.

Treenivälineiden käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi. Tarvitset vain oven, johon voit kiinnittää ovikiinnittimen. Välineiden käyttöön ja kiinnittämiseen löydät selkeät ohjevideot, kun kirjaudut ohjelman materiaaleihin ostamisen jälkeen

palautteita asiakkailta, jotka normaalisti eivät anna palautteita!

100 % tyytyväisyystakuu

tunne muutos kehossassi tai saat rahasi takaisin

Voit kokeilla ACTIVEBURN-ohjelmaa rauhassa 30 päivää ja katsoa sopiiko se sinulle.

Jos et kuitenkaan ole jostain syystä tyytyväinen ohjelmaan, voit laittaa meille viestiä, niin palautamme kaikki rahasi.

Näin tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä, sillä palautamme rahasi täysimääräisenä, jos et ole tyytyväinen.

Huomioithan, että jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Tilaa ilman riskiä – saat 30 päiväksi 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun!

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

Usein kysytyt kysymykset

Kyllä voit. Tuotteemme ovat suunniteltu myös yli 60- ja 70-vuotiaille sekä erilaisten kehotyyppien omaaville.

Ohjelmat ovat nivelystävällisiä ja turvallisia käyttää.

Kyllä! Meillä on 30 päivän tyytyväisyystakuu tilauksillemme.

Kyllä voit. Ohjelmiamme voi ostaa ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum Saldolla.

Ota huomioon, että liikuntaeduilla tilatessa emme voi palauttaa rahojasi, koska lain mukaan liikuntaetuja ei voi muuttaa takaisin rahaksi.

Harjoitusohjelma on pysyvästi sinun, eli voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat.

Tunnuksinasi toimii ostovaiheessa asettamasi sähköposti ja salasana.

Kaikki ohjelmamme ovat saatavilla kotisivuiltamme löytyvällä kurssialustalla sekä mobiilisovelluksessa. Tunnuksillasi pääset kirjautumaan sisälle ohjelmaan ja löydät sieltä kaiken materiaalin.

ACTIVEBURN -painonpudotusohjelma

8 viikkoa kestävässä Activeburn-painonpudotusohjelmassa treenataan kaupan päälle tulevilla vastuskuminauhoilla 16 minuuttia kerralla kolme kertaa viikossa.

Harjoitteissa tehdään 30–35 sekunnin pituisia liikesarjoja, jotka ärsyttävät lihaksia ja kehoa tarpeeksi, jotta kalorien jälkipoltto aktivoituu.

197.00 

Muut asiakkaamme ovat tilanneet myös näitä tuotteita

    0
    Sinun ostoskorisi
    Ostoskorisi on tyhjäPalaa kauppaan