Älä lankea näihin 4 höpöhöpöjuttuun vatsalihastreenistä

Vatsalihastreeneistä ja vatsalihaksista liikkuu paljon erilaisia tarinoita, mitä kannattaisi tehdä ja mitä ei kannattaisi tehdä. Maallikon on usein hankala tietää, että mikä nyt sitten pitää paikkaansa ja mikä ei.

Lue eteenpäin, niin tiedät ainakin neljä yleisintä höpöhöpöjuttua vatsalihaksista, jotka eivät pidä paikkaansa!

1. “Litteä vatsa = olen fitness-guru”:

Kuinka moni on ajatellut, että litteä vatsa on automaattinen merkki siitä, että on treenannut kuin hullu? No, ylläripylläri, ei se aina mene niin. Vaikka vatsa olisi tasainen kuin pannukakku, se ei tarkoita, että pinnan alla olisi terästä.

Jos et treenaa oikein, vatsa ei tue kroppaa kunnolla, ja voi tulla kaikenlaista jomotusta niskasta selkään. Mutta ei hätää, kunnon treenillä ja fiksulla syömisellä saat vatsan, joka paitsi näyttää hyvältä, myös tuntuu siltä!

2. “Mitä enemmän toistoja, sitä parempi”:

  Moni ajattelee, että vatsalihastreenissä määrä korvaa laadun. Mutta hei, kymmenen hyvin tehtyä liikettä voittaa mennen tullen sen viisitoista hutiloitua. Eli, unohda kiire ja keskity tekemään joka toisto huolella.

  3. “Hiilarit pois = saan heti sixpackin”

  Hiilarit on kavereita, ei vihollisia! Ne antavat meille energiaa ja pitävät kropan käynnissä. Joten ei, hiilareiden karsiminen ei tee vatsasta automaattisesti litteämpää.

  Mutta muista, kaikki hiilarit eivät ole samanlaisia. Valitse fiksusti ja kuuntele kroppaasi.

  4. “Teen 100 istumaannousua päivässä ja saan sixpackin”:

  Istumaannousut on jees, mutta ne eivät yksin tee ihmeitä. Jos haluat kunnon vatsalihakset, monipuolisuus on avain. Ja muista, vatsalihaksetkin tarvitsevat lepoa – ne eivät ole supersankareita!

  Jos etsit monipuolista, kehittävää keskivartalo-ohjelmaa, tutustu esimerkiksi CoreBurner-ohjelmaamme.

  Mitä opimme?

  Vatsalihastreeneistä liikkuu paljon juttuja, jotka eivät pidä paikkaansa. Älä usko kaikkea, mitä kuulet, vaan kokeile itse ja löydä se, mikä toimii juuri sinulle!

  JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

  Saattaisit pitää näistä kotitreeniohjelmista

  Haluatko tiukemman keskivartalon? Kokeile ilmaista Tiukka vatsa-kurssiamme

  Kurssi on täysin ilmainen ja se sisältää kolme osaa

  Osa 1: Miten päästä eroon vyötäröllä olevasta sitkeästä rasvasta

  Osa 2: Kuinka voin vaikuttaa keskivartalotreenillä vatsan ulkomuotoon?

  Osa 3: Kun haluat tiukan ja lihaksikkaan vatsan tee näitä kolmea ilmaista 8 minuutin vatsatreeniä (seuraa videolta perässä)

  Lue lisää artikkeleita