Kuukauden onnistuja – Saara

Toukokuun onnistuja Saara yhdisti kaksi treeniohjelmaa ja loi näin itselleen mielekkään ja tehokkaan kokonaisuuden.

Lue alta Saaran vinkit treenikokonaisuuden valitsemiseen.

Saara pudotti 5 kg Kiinteyttävällä kotipilateksella

“Hei! Aloitin teidän Kiinteyttävä kotipilates -ohjelman ja nyt ohjelma on suoritettu loppuun. Lopputuloksena kiinteydyin selvästi ja painoakin putosi noin 5 kiloa!

Liikkeet tuntuivat tehokkailta, mutta kuitenkin helpoilta suorittaa. Ohjelman liikkeet sopivat mielestäni lähes jokaiselle, ja suosittelen Kiinteyttävää kotipilatesta etenkin, jos haluaa kiinteytyä rasittamatta itseään liikaa.

Olin todella tyytyväinen lopputulokseen ja näin iso painonpudotus motivoi jatkoon. Kiinteyttävä kotipilates motivoi minua myös syömään ohjelman aikana terveellisesti ja lisäksi tein aina jokaisen pilatestreenin jälkeen yhden harjoituksen ilmaisesta Tiukka vatsa -kurssista. Tämä oli toimiva kombo itselleni.”

Onnistujan vinkki

Kun aloitat uuden treeniohjelman, yhdistä siihen suosikkiliikkeitäsi jo suoritetusta ohjelmasta.

“Tykkäsin paljon Kiinteyttävä kotipilates -ohjelmasta juurikin sen rauhallisuuden ja tehokkaiden, mutta helposti tehtävien harjoitteiden vuoksi. Tuntui, että treenit laskivat stressitasoja. Kiinteyttävä kotipilates otti kivasti ja tasaisesti koko kroppaan.

Kaipasin kuitenkin vielä vähän lisätreeniä keskivartaloon, sillä tiukempi keskivartalo oli päätavoitteeni. Huomasin ilmaisen Tiukka vatsa -kurssin ja päätin ottaa sieltä aina yhden harjoituksen jokaisen pilatestreenin loppuun. Se kannatti, ja se tuntui tosi toimivalta kombolta minulle.

On hyvä, että keskittyy täysillä yhteen ohjelmaan kerrallaan ja muutenkin treenit on hyvä aloittaa rauhallisesti, eikä heti ahnehtien liikaa treenejä tai ohjelmia. Kuitenkin huolellisella harkinnalla tai myöhemmin treeneissä kehittyessään ohjelmia voi yhdistellä.

Esimerkiksi itse aion seuraavaksi kokeilla Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelmaa, mutta teen sen yhteydessä varmaan muutamia suosikkiliikkeitäni tästä Kiinteyttävä kotipilates -ohjelmastakin. Siksi on tosi kiva, että nyt suoritettu ohjelma on käytössä jatkossakin ja yhdistelemällä ohjelmia voi tehostaa treenejä oman kehittymisensä mukaan.”

Kiinteyttävä kotipilates on stressittömin tapa kiinteyttää kehoa

Pilates kiinteyttää kehoa tehokkaasti, vaikka mikään muu treeni ei olisikaan aiemmin tehonnut. Salaisuus piilee stressiä laskevassa treenimuodossa! Monet tavalliset treenimuodot, kuten esimerkiksi juoksu tai kuntosalitreeni, saattavat nostaa elimistön stressitasoja, kun taas pilates laskee sitä.

Kun elimistön stressitasot ovat korkealla, kiinteytyminen on lähes mahdotonta. Stressaantunut keho ei suostu luopumaan rasvavarastoistaan tai kiinteytymään.

Kiinteyttävä kotipilates -ohjelmalla:

  • Lasket kehon stressitasoja
  • Kiinteydyt vaikka muut treenimuodot eivät olisikaan aiemmin toimineet
  • Teet vartalosta hoikan ja siron
  • Treenaat vain 20 minuuttia kolmesti viikossa
  • Saat mukaan pilatestangon, joka tehostaa treenejä

Kiinteyttävällä kotipilateksella sinäkin voit pudottaa 5 kg, kuten Saara!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotipilatesohjelmista

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita