Kuukauden onnistuja – Petra

 Petra sai aloitettua treenaamisen ja napakamman keskivartalon – Lue onnistujan tarina

“Moi! Oo Petra, ja haluan kertoa teille, miten 30 päivän keskivartalohaasten avulla pääsin treenaamisen makuun ja sain napakamman keskivartalon

Haasteella kiinni treenaamiseen

En ole koskaan ollut mikään himoliikkuja. Ajatus salikortista tai ryhmäliikuntatunneista tuntui aina vähän vieraalta. Kun törmäsin tähän haasteeseen, ajattelin, että tässä voisi olla jotain minullekin.

Treenit kestivät vain 8 minuuttia ja piti tehdä vain kolme kertaa viikossa. Ajattelin, että tämä on jotain, mihin minunkin kalenteriini mahtuu.

Helppo tapa päästä liikkeelle

Kun aloitin, huomasin heti, että tämä oli helppo tapa päästä liikkeelle. Ei tarvinnut murehtia varusteista tai siitä, että pitäisi lähteä jonnekin. Sain tehtyä treenit kotona, omassa olohuoneessa, ja se sopi minulle täydellisesti.

Treenien helppous ja lyhyt kesto poistivat kaikki tekosyyt. Vaikka alussa ajattelin, että mitä tässä nyt voi 8 minuutissa saada aikaan, niin yllätyin positiivisesti. Liikkeet olivat tehokkaita, ja ne kohdistuivat juuri oikeisiin paikkoihin.

Mitä sitten saavutin 30 päivässä?

Ensinnäkin, keskivartaloni on nyt huomattavasti napakampi. Se ei ole vain tunne; näen eron peilistä. Myös ryhtini on parantunut, ja se on iso juttu, kun istuu paljon tietokoneen ääressä.

Mutta suurin muutos tapahtui pääkopassani. Sain valtavasti lisää itseluottamusta, kun huomasin, että pystyn pitämään kiinni päätöksestäni ja saavuttamaan asettamani tavoitteet.

Onnistumisen tunne haasteen loppuun saattamisesta oli mahtava

Se oli jotain, mitä en ollut aikoihin kokenut. Tämä 30 päivän haaste opetti minulle, että pienillä päivittäisillä teoilla voi olla iso vaikutus. Ja mikä parasta, se näytti, että aloittaminen ei ole niin vaikeaa kuin luulin.“


ONNISTUJAN VINKKI

Pidä kiinni aikataulusta, mutta ole itsellesi armollinen

“Kun aloitin 30 päivän haasteen, päätin, että treenit mahtuvat arkeeni vaikka ruoanlaiton lomassa tai mainoskatkoilla.

Tämä osoittautui loistavaksi ratkaisuksi. Videoiden avulla treenit sujuivat käden käänteessä, ilman turhaa päänvaivaa.

Mutta elämä ei aina mene suunnitelmien mukaan. Tärkeintä oli oppia olemaan itselleni armollinen. Joskus jäi treeni väliin – ja se oli ok.”

Tärkeää oli palata takaisin hommiin, ei jäädä murehtimaan.

Tämä joustavuus teki haasteesta nautittavan ja opetti, että pienillä askelilla, joustavuudella ja itselleen armollisuudella pääsee pitkälle.

Muista: elämä on maratoni, ei sprintti.”

Vatsa tiukaksi 8 minuutissa – vuoden vaivattomin keskivartalotreeni

30 päivän keskivartalotreeni on oiva tapa päästä kiinni treenaamiseen!

Treenit kestävät vain 8 minuuttia ja treenejä on kolmesti viikossa. 

Ohjelma soveltuu kaikille lähtötasosta riippumatta, sillä liikkeistä on tarjolla myös helpompia versioita. 

Ohjelmaan kuuluu:

  • 30 päivän treeniohjelma
  • CoreSlider -liukukiekot

Ohjelman avulla pääset kiinni treenaamiseen ja saat napakamman keskivartalon!

Petrakin onnistui tällä ohjelmalla. Mikset siis sinäkin?

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita