Kuukauden onnistuja – Susanna

Susanna treenasi kahdeksan viikkoa ActiveBurn-treeniohjelmalla ja vyötärö kapeni 2 cm.

Lue Susannan vinkki onnistumiseen!

Susanna löysi toimivan treenihetken arkeensa

“Hei! Nimeni on Susanna ja olen kahden lapsen äiti.

2- ja 7-vuotiaiden lasten kanssa arki on vauhdikasta ja tekemistä riittää, jolloin oma treenaaminen on valitettavasti jäänyt huomiotta. Samalla painoa on alkanut kertymään ja koin että haluan tehdä asialle jotain. Olin jo muutaman kerran hankkinut itselleni kuntosalijäsenyyden, mutta en vain onnistunut saamaan siellä treenaamisesta säännöllistä tapaa. Törmäsin Activeburn-ohjelman mainokseen ja päätin kokeilla, koska treenit ovat vain 16 minuutin mittaisia ja kotona treenaaminen kuulosti hyvältä vaihtoehdolta.

Reilu vartti per päivä kolmesti viikossa ja vielä kotona ei tuntunut mahdottomuudelta minunkaan tilanteessani, eikä se onneksi sitä lopulta ollutkaan.”

Onnistujan vinkki

Yhdistä treenaaminen jo olemassa olevaan rutiiniin.

“Jotta saisin treenaamisesta säännöllistä enkä unohtaisi sitä kiireen keskellä, päätin, että treenaan kolmena iltana viikossa astianpesukoneen tyhjentämisen ja täyttämisen jälkeen. Tämä on kuitenkin jokapäiväinen toistuva rutiini kotonamme.

Osoittautui, että se toimi erittäin hyvin ja koko perhe oppi nopeasti sen, että kun tiskikone on täytetty, oli äidin jumppahetki. Joskus myös lapset jumppailivat leikkimielisesti seuranani enkä kokenut että treenaaminen olisi ollut stressaavaa, päin vastoin.

Sen lisäksi, että vyötäröni kapeni 2 senttiä kahdeksassa viikossa olen myös ollut paljon pirteämpi. Hankin itselleni Activeburnin jatko-ohjelman ja odotan jo innolla tulevia treenejä.”

Onnistu sinäkin ActiveBurnilla

ActiveBurn-ohjelmassa tavoitellaan jälkipolttoa ja treenataan tehokkaasti vastuskuntosalin avulla. Ohjelma sopii hyvin myös kiireisen arkeen, sillä treenien pituus on vain 16 minuuttia ja nämä auttavat kehoasi polttamaan ylimääräistä rasvaa 48 tunnin ajan jokaisen treenin jälkeen.

Susanna löysi omaan arkeensa sopivan treeniohjelman. Mikset sinäkin?

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita