Kuukauden onnistuja – Marika

Marika aloitti vuoden 2024 alussa tehokkaat HIIT15-treenit ja jatkaa samalla ohjelmalla edelleen.

Lue lisää treeniohjelmasta sekä kuukauden onnistujan vinkki.

Marika pudotti useamman kilon HIIT15-ohjelmalla

“Moi! Aloitin elämäntapamuutoksen tammikuussa ja ostin HIIT15-ohjelman. Nyt muutama kuukausi myöhemmin, yleinen olotila on virkeämpi ja paino on tippunut useamman kilon!

Myös senttejä on lähtenyt reilusti, eniten vyötäröltä ja rinnan ympäryksestä. Tulokset ovat motivoineet minua todella paljon, ja koko elämäntapamuutos tuntuu saaneen loistavan startin tämän myötä.”

Onnistujan vinkki

Elämäntapamuutos on maratooni, ei sprintti.

“Kannattaa muistaa, että pysyvät tulokset eivät tule viikossa, vaan sinun on muistettava säännöllisyys ja jatkuvuus. Näiden muutaman kuukauden aikana minäkin olen “repsahtanut” ja söin huonommin kuin tavallisesti.

Myös muutama treeni on sujunut heikommin kuin muut, mutta se ei haittaa! Kokonaisuus ratkaisee, ja se, että en kuitenkaan luovuttanut.

Kun treeniä ajattelee säännöllisenä ja rutiinina, ei tarvitse aloittaa aina alusta kun joku asia meneekin vähän pieleen. Jokainen tehty treeni on kuitenkin eteenpäin ja säännöllisellä tekemisellä minäkin saavutin tulokseni.

Ja elämäntapamuutos ei ole silti hyvistä tuloksista huolimatta vielä valmis! Motivoin itseäni jo hyvin pudonneella painolla, mutta aion ehdottomasti jatkaa terveellisempiä elämäntapoja ja treenejä. Kannustin jo ystäviänikin tähän, ja aion lisäksi tehdä HIIT15-ohjelman vielä uudelleen.”

HIIT15 polttaa rasvaa vartissa

HIIT15 on kotitreeni, joka tehdään kolmesti viikossa ja treenit kestävät vain 15 minuuttia kerrallaan. Vaikka aikaa ei kulu paljoa, tehokkuus on silti omaa luokkaansa! Ohjelman lisäksi saat vastuskuminauhat, jotka tehostavat treeniä ja tuovat vastusta.

Tutkimukset osoittavat, että HIIT-treenit (High-Intensity Interval Training) polttaa jopa 30 % enemmän kaloreita kuin perinteiset aerobiset liikuntamuodot.

  • Polttaa rasvaa jopa 30% tehokkaammin kuin perinteiset liikuntamuodot
  • Mukaan saat vastuskuminauhat
  • Rasvaprosenttisi pienenee, painosi putoaa ja vartalosi kiinteytyy!

Marika pudotti HIIT15-ohjelmalla useamman kilon sekä senttejä karisi! Lisäksi hänen olotilansa oli yleisesti virkeämpi ja hän sai ohjelmasta boostin jatkaa elämäntapamuutostaan.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita