5 vinkkiä, joilla saavutat timmit vatsalihakset

Unelmoitko timmeistä vatsalihaksista tai haluat vain vahvemman keskikropan?

Valitettavasti vatsalihastreeni voi joskus tuntua yhtä hauskalta kuin hammashoidossa käynti. Joten anna meidän kertoa muutama vinkki, joilla saat vatsalihastreenistä tehokasta ja mukavaa.

1. Löydä oma juttusi:

Unohda ne tylsät toistot, jos ne eivät tunnu omalta. Etsi liikkeitä, jotka saavat sinut hymyilemään – tai edes hengästymään hyvällä tavalla. Kun treeni on hauskaa, sitä tekee mielellään.

On olemassa treenejä, jotka vievät vain 15 minuuttia pari kertaa viikossa ja niillä tulee silti uskomattomia tuloksia.

2. Aloita rauhallisesti:

Ei kannata heti rynnätä sata lasissa. Aloita rauhallisesti ja nauti liikkeistä. Kun perusjutut ovat hallussa, voit lisätä tehoa ja haastetta.

3. Lisää potkua, kun siltä tuntuu:

Kun olet saanut treenistä kiinni, voit alkaa haastaa itseäsi enemmän. Kokeile uusia liikkeitä ja nauti siitä, kun huomaat kehittyväsi.

4. Muista, olemme kaikki erilaisia:

Joo, geenit vaikuttavat siihen, miltä vatsalihaksemme näyttävät. Mutta hei, jokainen meistä on yksilö, ja jokainen voi saada aikaan huikeita tuloksia. Tärkeintä on pitää hauskaa matkan varrella!

5. Muista oikea tekniikka:

Vaikka treeni onkin hauskaa, muista silti keskittyä oikeaan tekniikkaan. Se tekee treenistä tehokkaampaa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

6. BONUS: Treenejä on paljon erilaisia:

Vatsalihastreenin ei tarvitse olla niitä perinteisiä vatsalihasliikkeitä, mitä ajattelemme. Moni laji vahvistaa ja hoikistaa keskivartaloa huomaamattamme. Loistavia, erilaisia treenejä keskivartalolle ovat esimerkiksi pilates tai kahvakuula.

Löydä sinulle mieluisin treenimuoto

Vatsalihastreeni ei ole rakettitiedettä. Se on yhdistelmä oikeaa asennetta, hauskanpitoa ja sinnikkyyttä.

Kun löydät itsellesi sopivan vatsalihastreenin, huomaat pian, että vatsalihastreeni voi olla paitsi palkitsevaa, myös superhauskaa! Kokeile itse ja nauti liikkeestä!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotitreeniohjelmista

Haluatko tiukemman keskivartalon? Kokeile ilmaista Tiukka vatsa-kurssiamme

Kurssi on täysin ilmainen ja se sisältää kolme osaa

Osa 1: Miten päästä eroon vyötäröllä olevasta sitkeästä rasvasta

Osa 2: Kuinka voin vaikuttaa keskivartalotreenillä vatsan ulkomuotoon?

Osa 3: Kun haluat tiukan ja lihaksikkaan vatsan tee näitä kolmea ilmaista 8 minuutin vatsatreeniä (seuraa videolta perässä)

Lue lisää artikkeleita