BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Triggeripallo, iso

Triggeripallo on tehokas hierontapallo, jonka avulla avaat kehon jumit helposti ja miellyttävästi. Helpotat kätevästi esimerkiksi rintalihasten tai hartiaseudun jumeja tai jalkapohjan kalvojen kireyttä.

Hierontapallon avulla hoidat helposti syvälläkin olevia kipupisteitä tai lihaskipuja. Helpotat niska-hartiajumeja helposti hieromalla pallolla akuutisti huoltoa kaipaavien lihasten lisäksi myös yläselän, rintalihakset ja olkapäiden etuosan.

Triggeripallo eli hierontapallo parantaa lihasta ympäröivän kudoksen, eli faskian, terveyttä. Jos faskia ei toimi normaalisti, jää osa lihaksen voimasta käyttämättä. Kireät faskiakalvot aiheuttavat lihaskipuja ja -heikkoutta.

9.90 

Varastossa

Kenelle triggeripallo eli hieronta sopii?

Triggeripallo eli hierontapallo sopii kaikille, jotka haluavat hoitaa pienempien lihasryhmien kiputiloja tai jumeja. Hierontapallo sopii mm. olkapäiden ja rintalihasten, yläselän, käsien, jalkojen sekä jalkapohjien kipupisteiden huoltamiseen.

Triggeripallo helpottaa ja ennaltaehkäiseee koko kehon jumeja ja lihaskipuja. Hierontapallon käyttäminen on helppoa ja hitaalla rullauksella avaat lihaskireyksiä, tehostat verenkiertoa ja rentoutat lihasta.

Triggeri- eli hierontapallo: helpota jumeja ja paranna liikkuvuutta

Triggeripallon eli hierontapallon teho perustuu siihen, että sen lihakseen aiheuttama paine avaa kireän lihaksen. Voit hoitaa pallolla akuutteja kiputiloja, mutta suosittelemme hieromaan koko kehoa tasaisesti myös lihasjumien ennaltaehkäisemiseksi.

Voit helpottaa niska-hartiaseudun jumeja pyörittämällä hierontapalloa seinää vasten. Muista tällöin huoltaa myös etupuoli, eli rinta- ja olkalihakset.