BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Piikkimatto & tyyny

Piikkimatto soveltuu stressin lievitykseen ja uniongelmien helpotukseen. Piikkimaton avulla helpotat kehon lihasjännityksiä. Piikkimatto tehostaa myös verenkirtoa ja kehon hapenottokykyä. Maton terveysvaikutukset perustuvat akupainantaan: akupunktion on todettu tutkimuksissa esimerkiksi lievittävän kipua.

Voit käyttää piikkimattoa päivittäin esimerkiksi 15-30 minuuttia kerrallaan. Kun maton aiheuttama lievä kipu helpottaa ja kroppasi rentoutuu, kehosi alkaa vapauttaa mielihyvähormoni endorfiinia.

Mukana matto sekä tyyny, joka on loistava apuvälinen niskan- ja päänseudun jumitilojen hoitoon.

39.90 

Varastossa

Kenelle piikkimatto sopii?

Piikkimatto sopii sinulle, jos tunnet olosi stressaantuneeksi ja väsyneeksi, sinulla on kiputiloja, lihasjännityksiä tai uniongelmia. Voit saada apua myös heikkoon ääreisverenkiertoon, sillä maton käyttäminen tehostaa sitä. Mikäli kaipaat rentoutumista sekä helpotusta stressin aiheuttamaan jännitykseen, voit hyötyä piikkimatolla makaamisesta ja sen positiivisista vaikutuksista kehoon ja hormonituotantoon.

Piikkimatto lievittää stressin oireita

Piikkimaton vaikutukset ovat akupunktion kaltaisia: kehoosi vapautuu mielihyvähormoni endorfiinia ja se voi tehostaa ääreisverenkiertoa ja aineenvaihduntaa. Siksi piikkimaton käyttämisen jälkeen on hyvä juoda runsaasti vettä.

Pelkästään piikkimatolla makaaminen ja rauhoittuminen voi tuoda positiivisia vaikutuksia terveydelle, puhumattakaan akupainannan tuomista terveyshyödyistä ja hyvästä olosta. Kehoon vapautuva endorfiini voi lievittää stressiä, helpottaa ahdistusta ja tuottaa mielihyvää.