BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Painotettu hulavanne

Hulavanne on mainio väline tehokkaaseen kotitreeniin. Sen avulla harjoittelu on aina hauskaa, eikä tunnu pakkopullalta. Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan hulavanteen pyörittäminen auttaa kaventamaan vyötäröä ja parantamaan lihaskuntoa.

34.90 

Varastossa

Hulavanne on mainio väline tehokkaaseen kotitreeniin. Sen avulla harjoittelu on aina hauskaa, eikä tunnu pakkopullalta. Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan hulavanteen pyörittäminen auttaa kaventamaan vyötäröä ja parantamaan lihaskuntoa. Tutkimuksessa todettiin hulavanteen pyörittämisen parantavan myös kolesteroliarvoja.

Hulavanteen avulla vahvistat keskivartalon lihaksia, poltat rasvaa ja parannat lantion liikkuvuutta. Keskivartalon hallinta ja yleiskunto paranee nopeasti ja tehokkaasti, vaikka harjoittelet vain noin 10-15 minuuttia päivässä.

Kenelle hulavanne sopii?

Hulavanne sopii kaikille, jotka haluavat pitää hauskaa samalla, kun kunto kasvaa. Hulavanne on kuitenkin mahtava täsmäase ylipainon hallintaan ja etenkin vyötärölihavuuden kanssa kamppaileville. Jos haluat testata uutta, leikkimielistä ja hauskaa lajia, kannattaa tätä treenimuotoa ehdottomasti testata.

Parasta on, että hulavanteella treenataan vain noin 10-15 minuuttia päivässä. Siksi se sopii kiireisellekin, sillä harjoittelu onnistuu missä ja milloin vain.

Hulavanneharjoittelu kannattaa aloittaa 1-1,5 kg painavalla hulavanteella. Jo kokeneemmalle pyörittelijälle suosittelemme 1,8-2,1 kg painavaa vannetta.

Hulavanteen avulla poltat rasvaa ja kavennat vyötäröä

Hulavanteen pyörittäminen tuo mieleen lapsuuden, mutta painotettu vanne tuo mukanaan myös valtavia terveyshyötyjä. Helsingin yliopiston tutkimuksen mukaan 13 minuutin päivittäinen hulavanneharjoittelu on tehokkaampi ase vyötärön kavennukseen kuin 10 000 askeleen kävely.

Hulavanne polttaa rasvaa kehosta ja siksi vyötärö kapenee tehokkaasti. Se myös parantaa keskivartalon lihaskuntoa, mikä auttaa sinua pysymään terveenä, hyväkuntoisena ja hyvinvoivavana.