Oletko jo kokeillut tätä salaista asetta kiinteämpään kroppaan?

On olemassa treenimuoto, joka saa jatkuvasti uusia faneja ja ihan syystä.

Se treenimuoto on pilates.

Tässä artikkelissa kerromme viisi syytä, miksi pilates saattaa olla se salainen aseesi, jos haluat kiinteämmän kropan.

1. Keskittyy syviin lihaksiin

Toisin kuin monet muut treenimuodot, pilates keskittyy syvien lihasten vahvistamiseen. Nämä lihakset toimivat ikään kuin kehon sisäisenä korsettina, joka tukee selkärankaa ja parantaa ryhtiä.

Ja tiedätkö mitä? Hyvä ryhti saa sinut näyttämään heti kiinteämmältä!

Jos haluat tietää lisää keskivartalosta ja sen treenaamisesta, lue lisää: “6 syytä miksi vatsa pömpöttää – ja miten korjata asia”

2. Koko keho saa huomiota

Pilates ei ole pelkkää vatsalihastreeniä, vaan se ottaa koko kehon huomioon. Jalkoja, käsivarsia, selkää – oikeastaan koko kehoa! Tämä tarkoittaa, että saat tasapainoisen ja harmonisen treenin, joka kiinteyttää koko kroppaa.

3. Hengitys on avainasemassa

Pilates-harjoituksissa hengitys on yhtä tärkeää kuin itse liikkeet. Oikeanlainen hengitys auttaa keskittymään, mutta se myös aktivoi keskivartalon lihaksia ja auttaa polttamaan kaloreita tehokkaammin.

4. Ei lisää stressihormoneja

Toisin kuin esimerkiksi rankat voimaharjoittelut, pilates on lempeämpi keholle ja mielelle. Se ei lisää stressihormoni kortisolin tuotantoa, joka voi estää rasvanpolttoa. Päinvastoin, pilates auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan, mikä edistää rasvanpolttoa.

5. Joustavuus ja liikkuvuus

Pilates ei ainoastaan kiinteytä, vaan se myös parantaa joustavuutta ja liikkuvuutta. Ja kun lihakset ovat joustavammat, ne toimivat tehokkaammin ja auttavat sinua näyttämään ja tuntemaan itsesi kiinteämmäksi.

Treenimuotona pilates – mistä aloittaa?

Jos olet kyllästynyt perinteisiin treenimuotoihin tai et ole vielä löytänyt omaa juttuasi, pilates saattaa olla vastaus kiinteämmän ja terveemmän kehon tavoitteluun. Kokeile rohkeasti ja huomaat eron! Onnea matkaan kohti kiinteämpää sinua! 🧘‍♀️💪

Ps. Jos et tiedä mistä aloittaa, niin tutustu näihin kotipilatesohjelmiimme: Kiinteyttävä kotipilates, Hoikka keskivartalo kotipilateksella, Liukupilates.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotipilatesohjelmista

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita