Isänpäivä – Paras lahja aktiiviselle isälle

Isänpäivä lähestyy, ja tänä vuonna se osuu marraskuun toiselle sunnuntaille 12.11. Tulevana juhlapäivänä juhlitaan isää, iskää, isiä, faijaa, pappaa, ukkoa… ja silloin on loistava tilaisuus osoittaa rakkautta yhdelle elämän tärkeimmistä henkilöistä. Isänpäivänä takuuvarma ilahduttaja on yhteinen aika ja yhdessä tekeminen, ehkäpä myös pienellä lahjalla muistaminen.

Tässä muutama vinkki, joilla isänpäivä sujuu mukavasti yhdessä:

  • Aamupala sänkyyn – Herätä isä sunnuntaiaamuna tuoreen kahvin tai teen tuoksun sekä vastapaistettujen lettujen voimalla. Aamupalan tarjoaminen sänkyyn luo hetken, joka muistetaan.

  • Kävelyretki – Nappaa isä käsikynkkään ja lähtekää yhdessä sunnuntaikävelylle. Suunnaksi voi valita lähimmän kahvilan.

  • Yhteinen treenipäivä – Jos isäsi on kiinnostunut liikunnasta ja hyvinvoinnista, voitte viettää päivän yhdessä treenaten. Mikä sen parempaa kuin kokeilla yhdessä uutta liikuntalajia.

  • Muistot ja tarinat – Kauempana asuvalle isälle voi soittaa ja pyytää kertomaan tarinoita isän omasta lapsuudesta. Yhteinen jutustelutuokio lämmittää varmasti isän mieltä.

Jos kuitenkin haluat muistaa isää lahjalla, tässä meidän TOP-3 suosituinta treeniohjelmaa aktiiviselle isälle:

  • Punnerrushaaste – Tällä ohjelmalla punnerrusmäärä nousee takuuvarmasti! Harjoitusohjelmaan kuuluu kaupan päälle punnerruslauta, jolla treenataan monipuolisesti koko ylävartaloa, oikealla tekniikalla ja turvallisesti.

  • Leuanveto-ohjelma – Onko tavoitteena vetää ensimmäinen leuka tai parantaa tulosta ja vetää kerralla 20 leukaa? Harjoitusohjelma sisältää leuanvetotangon ja voimanauhan sekä ikuisen pääsyn harjoitusohjelmaan.

  • HomeShred-kotitreeniohjelma – Lihaksikkaat käsivarret? Tiukka vatsa? Leveä selkä? Check, check, check! Tämä kotitreeniohjelma sopii haasteita rakastaville.

Ja jos et varmuudella tiedä, mikä treeniohjelma sykähdyttää isän sydäntä eniten, niin ilahduta isää lahjakortilla. Lahjakortti on helppo ja mieluinen lahja, jolla annat isälle vapauden valita itse mieluisin treeniohjelma Kotona kuntoon verkkokaupan valikoimasta.

Verkkokaupastamme löydät aktiiviselle isälle juuri sen lahjan, joka tuo varmasti hymyn huulille.

Ihanaa isänpäivää kaikille isille ja isähahmoille toivottaa Kotona kuntoon!

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Lue lisää artikkeleita