HomeShred -harjoituspaketti

8 viikon HomeShred-treeniohjelma ja kaupan päälle treenivälineet.

HomeSshred-treeniohjelman avulla saat lisää kokoa sekä rintaan että selkään, lisäsenttejä hauiksiin ja olkapäihin sekä tiukan vatsan. Tilaessasi harjoitusohjelman saat kaupan päälle punnerruslaudan, leuanvetotangon sekä CoreBurnerit.

247.00 

Treenaa kookas ja lihaksikas yläkroppa kotonasi kahdeksassa viikossa

8 viikon HomeShred-treeniohjelman avulla saat lisää kokoa rintaan ja selkään sekä lisäsenttejä hauiksiin ja olkapäihin, sekä tiukan vatsan. Tilatessasi treeniohjelman saat mukana kolme treenivälinettä kaupan päälle.

HomeShred-treeniohjelmassa kasvatetaan lihasta ja poltetaan rasvaa treenaamalla 20 minuuttia kolme kertaa viikossa kotona

“Onko tämä ohjelma minulle?”

On, mikäli tunnistat itsesi seuraavista:

Treeniohjelmassa rakennetaan lihasta toimivilla perusasioilla

Mitä ne toimivat perusasiat ovat? Leuanvedot, punnerrukset ja ison liikeradan vatsalihasliikkeet (jotta siitä coresta tulee oikeasti tiukka, eikä tule vain treenattua muutamia lihaksia tuosta pinnalta)

Saatat kysyä itseltäsi, että riittääkö tämä? Ja kyllä se riittää. 

Leuanvetoja ja punnerruksia voi tehdä niin monella eri tavalla. Voi valita ottaako punnerrukset enemmän rintaan vai ojentajiin. Leuanvedoissa voi valita mihin kohtaan selkää ne vaikuttavat vai haluaako leuanvetojen osuvan enemmän hauiksiin.

Coreliukureiden avulla vatsaa ja alaselkää voi treenata uskomattoman kattavasti.

HomeShredistä on karsittu kaikki ylimääräinen. Ei kikkailua ja hifistelyä. Vaan isoja liikkeitä, isoihin lihaksiin ja treenit pidetään intensiivisenä.

Huom. Osallistuminen vaatii sitä, että olet valmis sietämään epämukavuutta. Treenit ovat vaativia. Älä osallistu jos haluat päästä vähällä.

“Jokaisen pitäisi edes kerran kokea se, miltä tuntuu olla fyysisesti huippukunnossa. 

Jostain kuulin tämän mietelauseen ja se jäi kummittelemaan mieleeni. Siksi päätin testata tätä treeniohjelmaa.”

– Severi

Ohjelman treenit ovat intensiivisiä, jotta rasva palaa ja lihas kasvaa lepopäivinä. Osallistumalla ohjelmaan saat kolme treenivälinettä kaupan päälle (leuanvetotanko, punnerruslauta ja Coreliukurit).

Sopii myös sellaisille, joilla ei ole aiempaa taustaa lihaskuntotreenissä (itseasiassa jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta, tulet saavuttamaan uskomattomia tuloksia treeniohjelman avulla. Suurin tuloskehitys tapahtuu aina alussa).

“Olen ylenkatsonut treenaamista sen takia, että uskon mielen laajentamisen olevan on tärkeämpää.

Nyt kun on treenannut jonkun aikaa näyttää siltä, että järkikin leikkaa paremmin kun keho on kunnossa”

– Marko

Mitä kaikkia lihaksia kasvatat HomeShred-treeniohjelman avulla 8 viikossa?

HomeShred-treeniohjelmassa keskitytään erityisesti olennaisten yläkropan lihasten treenamiseen. Olkapäät, selkälihakset, rinta, hauikset, ojentajat..

Treenaamme isoja lihasryhmiä, emmekä keskity turhaan kikkailuun. Treenit tähtää maksimaaliseen tehoon pienimmällä vaivalla. Siksi 20 minuuttia on per treeni on enemmän kuin tarpeeksi.

Huomaat jo ensimmäisen treenin jälkeen, että lyhytkin treeni voi olla todella kova treeni.

“Olin kolme kuukautta itsekseni, keskityin treenaamiseen ja itseni kehittämiseen. Ostin vähän uusia vaatteita, kun osa vanhoista alkoi kiristämään liikaa.

Seuraavan kerran kun näin ystäviäni, heidän leukansa loksahtivat auki. Mitä ***vettiä sinulle on tapahtunut!?! Tää treeniohjelma on kyllä ihan 5/5”

– Jarmo

Mukana tulevat treenivälineet, jotta voit viedä kehonpainotreenisi maksimiin

Leuanvetotanko

Isommat hauikset ja paksumpi selkä

Tämä on suurimmalle osalle tuttu väline, mutta harva osaa hyödyntää tankoa sen maksimipotentiaaliin. 

Riippuen otteesta ja oteleveydestä, tangon avulla voi treenata hauista tai selkää. Selkälihaksia voi treenata useasta eri kohdasta.

Leuanvetotangon voi kiinnittää mihin tahansa normaaliin oviaukkoon ilman ruuvien kiinnittämistä.

Punnerruslauta

Lisää kokoa ojentajiin ja rintaan

Punnerruslaudan avulla punnerruksiin tulee riittävästi syvyyttä ja valitsemalla oteleveyden tulee varmistettua, että treeni menee oikeaan paikkaan. 

Punnerruslaudan avulla voit muuttaa sitä, että vaikuttaako treeni enemmän rintaan vai ojentajiin.

Punnerruslaudan avulla välttää ranteisiin kohdistuvan rasitteen, joka monilla on haasteena peruspunnerruksia tehdessä.

Coreliukurit

Tiukka core ja keskivartalo

Usko tai älä, nämä kaksi yksinkertaista kiekkoa ovat salaisuus timmiin vatsaan. Liukureiden avulla saavutat tuloksia mitä ei vatsarutistuksilla saisi aikaan ikinä.

Liukurit takaavat vatsaa treenatessa, että aktivoidaan pinnalliset ja syvät lihakse. Liikeratojen ja liikkeiden monipuolisuus varmistaa, että vatsa alkaa aktivoitua oikein myös muita treenejä tehdessä. Tai silloin kun vatsaa pitää oikeasti aktivoida arjessa (esimerkiksi kantaessa pesukonetta portaissa).

Treenit ovat yksinkertaisia ja rankkoja – ne tulee tehtyä ja lihas kasvaa

Jokaisessa treenissä tehdään useampi kierros kolmea eri liikettä ja liikkeet vaihtuvat jokaiseen treeniin (älä huoli, sinun ei tarvitse opetella mitään monimutkaista, liikkeet ovat helposti sisäistettäviä).

Liikkeet vaihtuvat niin, että kroppa tulee varmasti treenattua läpi joka viikko.

Treenit ovat tahdiltaan intensiivisiä, joten hiki tulee varmasti. Tällä tavalla myös kehon jälkipoltto aktivoituu ja poltat rasvaa myös lepopäivinä, koska rankat treenit lisäävät lepokulutustasi. Lisäksi syömäsi kalorit menevät ensisijaisesti lihaskasvuun eikä vyötärölle varastoon.

Korkeatempoisuus polttaa rasvaa tehokkaasti – kireämpi kroppa näyttää lihaksikkaammalta

HomeShred-treeniohjelman treenit tehdään korkeatempoisina, joten ne polttavat rasvaa tehokkaasti

Osallistumalla ohjelmaan poltat rasvaa kahdella eri tavalla: Treenien intensiivisyys aktivoi kehosi jälkipolton, ja rasvaa palaa jopa 48 tuntia myös treenin jälkeen.

Kaiken lisäksi kun lihasmassasi kasvaa, niin lepokulutuksesi kasvaa (enemmän lihasta, enemmän kulutusta). Joten isommat lihakset myös aiheuttavat sen, että kaloreita kuluu enemmän vaikka ei tekisi mitään.

Usein kysyttyjä kysymyksiä HomeShred-treeniohjelmasta

Sopii erinomaisesti. Tulet saavuttamaan uskomattomia tuloksia, koska kehityt hirvittävää vauhtia alussa.

Tunnuksiesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten voit palata treeniohjelmaan aina tarvittaessa. 

Kyllä voi. Treeniohjelman voi maksaa kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla (ePassi, Edenred, Smartum, Eazybreak)

Kyllä. Kaikki yleisimmät liikuntaedut käyvät maksutapoina.

Jokainen liike ohjeistetaan ja saat videolla mallisuoritukset kaikista.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

HomeShred

247.00