Näin pääset eroon alavatsamakkarasta: 5 tehokasta vinkkiä

Vaivaako alavatsamakkara?

Se pikkumakkara alavatsassa voi olla todella ärsyttävä. Se tuntuu jämähtäneen paikoilleen ja huutelee sinulle joka kerta, kun yrität pukea farkkuja tai vilkaiset itseäsi peilistä.

No, ei hätää! Tässä tulee muutama vinkki, miten pääset siitä eroon.

1. Ruokavalio: Ei, et tarvitse nälkäkuuria

Ensimmäinen askel on tarkastella, mitä lautasellesi päätyy. Ei, sinun ei tarvitse aloittaa nälkäkuuria, mutta pienet muutokset voivat tehdä ihmeitä. Keskity proteiiniin, hyviin rasvoihin ja kasviksiin.

Vähennä sokeria ja prosessoituja ruokia. Prosessoidut ruoat ovat sellaisia, jotka ovat käyneet läpi jonkinlaisen käsittelyn, kuten säilönnän, paistamisen, kuivaamisen tai lisäaineiden lisäämisen. Ne ovat usein syypäitä vatsamakkaraan.

2. Liikunta: Ei pelkkiä vatsarutistuksia

Moni ajattelee, että vatsarutistukset ovat avain litteään vatsaan. Vaikka ne voivat auttaa, älä unohda muita lihasryhmiä. Koko kehon treeni, kuten HIIT tai voimaharjoittelu, voi olla jopa tehokkaampaa rasvanpoltossa.

3. Stressi: Kyllä, sekin vaikuttaa

Usko tai älä, stressi voi olla yksi syy alavatsan ylimääräiseen rasvaan. Stressi lisää kortisolihormonin tuotantoa, joka voi edistää rasvan kertymistä vatsan alueelle.

Joten, ota aikaa rentoutua. Meditaatio, kävely luonnossa tai vaikka kuppi teetä voivat auttaa.

Lue lisää stressin vaikutuksesta rasvan kertymiseen artikkelistamme: “Salainen syy, miksi et välttämättä laihdu, vaikka yritätkin kovasti”

4. Uni: Älä aliarvioi sen voimaa

Huono uni voi sekoittaa hormonitasapainoa ja saada sinut tuntemaan itsesi nälkäisemmäksi. Se myös lisää mielihaluja. Myös epäsäännöllinen ruokarytmi voi sotkea unta paljon.

Pyri siis saamaan vähintään 7-8 tuntia unta yössä. Mene nukkumaan säännöllisin ajoin ja sulje elektroniset laitteet vähintään tuntia ennen.

5. Ole kärsivällinen: Muutos vie aikaa

Tiedämme, se on turhauttavaa, mutta muista: muutos ei tapahdu yhdessä yössä. Ole kärsivällinen ja johdonmukainen. Pidä kiinni terveellisistä elämäntavoista ja anna kehollesi aikaa sopeutua.

Muutos on mahdollinen – Ole kärsivällinen ja pidä kiinni tavoitteesta

Alavatsamakkara ei ole ikuinen, ja pienillä, johdonmukaisilla muutoksilla voit saada sen katoamaan. Ruokavalio, liikunta, stressinhallinta ja uni ovat avaimia onnistumiseen. Joten, älä anna periksi.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotitreeniohjelmista

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita