Kuukauden onnistuja – Tarja

Tarja treenasi 12 viikon vastuskumisali -kotitreeniohjelmalla ja pudotti 4kg! Hän kertoo, että treenaamisen myötä myös olkapääkivut helpottivat.

Lue alta, Tarjan kokemukset treeniohjelmasta.

Tarjan asenteella oli suuri vaikutus treenaamiseen

“Moikka! Olen Tarja ja sain 12 viikon harjoitusohjelman suoritettua loppuun.

Istumatyöläisenä ja muutenkin vähän liikkuvana painoa on kertynyt vuosien varrella, joten hankin 12 viikon harjoitusohjelman, johon tykästyin heti! Ensimmäisten viikkojen jälkeen huomasin muutoksia kehossani ja 12 viikon jälkeen vyötäröltä oli kadonnut useampikin sentti. Huomasin myös nopeasti, että pitkään vaivanneet olkapääkivut hävisivät, mikä motivoi treenaamaan vieläkin enemmän.”

Onnistujan vinkki

Asennoidu näin: “tällä ohjelmalla minä onnistun”

“Hankittuani ohjelman päätin, että tämän minä suoritan loppuun asti. Asennoiduin siihen alusta asti: nyt en enää epäonnistuisi. Oli kuitenkin kyse vain 12 viikosta, joka isossa kuvassa on lyhyt aika. Sain ohjelman ansiosta treenaamisesta viimein rutiinin, ja mikä parasta, olkapääkivut helpottivat. Sen ja parantuneen mielialan myötä painonpudotus tuntui enää vain toissijaiselta asialta. Aion jatkaa treenaamista ja olenkin jo hankkinut 6 viikon jatko-ohjelman.

Vinkkini on asennoitua näin: “tällä ohjelmalla minä onnistun!” Asenteellasi on suuri merkitys onnistumisessa.”

Onnistu sinäkin!

12 viikon harjoitusohjelma on laadukkailla vastuskuminauhoilla tehtävä treeniohjelma. Vastuskuminauhoilla treenaaminen on erittäin tehokasta, sillä treenatessa lihaksesi joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen jatkuvan vastuksen ansiosta.

Onko sinullakin tavoitteena pudottaa painoa kuten Tarjalla oli? Hanki 12 viikon harjoitusohjelma ja treenaa tehokkaasti oman kodin rauhassa – saat vastuskuminauhat kaupan päälle!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita