fbpx

Vastuskuntosali ja 12 viikon harjoitusohjelma

12 viikon treeniohjelma kehon muokkaukseen, kiinteyttämiseen sekä lihaskunnon kehittämiseen ja koko kehon treenivälineet kaupan päälle.

Kumisilla vastusnauhoilla on helppoa tehdä koko kehon kattava harjoitus, missä ja milloin tahansa. Ne ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset sekä kulkevat helposti mukana.

167.00 

12 viikon treeniohjelma ja koko kehon treenivälineet kaupan päälle

Lihaskuntoharjoittelun tuskat

Oletko sinäkin maksanut kuntosalisi jäsenmaksuja viimeiset kuusi kuukautta ja käynyt salilla vain  muutaman kerran? Niin mekin… 

Lihaskuntoharjoittelu on äärimmäisen tärkeää, mutta siitä on tehty hankalaa monestakin syystä:

 

  • Salille lähteminen: Lähteminen on aina kaikista hankalinta. Ulkona sataa vettäkin. matkaan menee aikaa, salilla voi olla ruuhkaa ja laitteisiin pitää jonottaa. Voisinpa vain treenata kotona!
  • Kalliit salimaksut:  Jäsenyydestä maksetaan kovaa hintaa  vaikka siellä ei edes olisi käynyt vähään aikaan. Eikä jäsenyyttä jaksa aina loman ajaksi edes lopettaa.
  • Mitä täällä kuuluu tehdä? Kuntosali on täynnä erilaisia painoja ja laitteita, mutta mitä näillä uskaltaa tehdä, että ei satuta itseään?
  • Muiden katseet selässä: Mieluummin treenaisin omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Ei tarvitsisi jonotella laitteisiin ja tuntea muiden tuijotusta, kun he odottavat vuoroaan. 

Tällainen on 12 viikon harjoitusohjelma