Kuukauden onnistuja – Mira

Miran oivaltavan realistinen lähestymistapa elämäntapamuutokseen lähti askel kerrallaan eteenpäin.

Lue alta, mistä kaikki sai alkunsa.

Mira tarttui kysymykseen “Miksi?”

“Moi! Nyt vinkki kaikille uudenvuodenlupauksia tehneille, nimittäin viime vuonna onnistuin itse viimein omissa tavoitteissani.

Tutustuin silloin pilatekseen ja sen armollinen lähestymistapa liikuntaan sai ajattelemaan armollisemmin myös omista tavoitteista.

Miksi yritin mullistaa tammikuun ensimmäisellä viikolla kaiken aamurutiineista ja liikunnasta ruokavalioon ja harrastuksiin?

Ymmärsin, ettei näin kokonaisvaltainen muutos ollut realistista, ja sen sijaan kokeilin uutta lähestymistapaa.”

Onnistujan vinkki

Tee jokaiselle kuukaudelle oma tavoite

“Aloitin ensimmäisen kuukauden tekemällä tasan yhden muutoksen ja tavoitteen: aloita säännöllinen treenaaminen.

Omalla kohdallani siihen oli täydellinen teidän Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelma, sillä ei tarvinnut kuin seurata ohjelman perässä ja se kestikin sopivasti juuri tuon neljä viikkoa.

Seuraavassa kuussa jatkoin jatko-ohjelmalla ja otin treenin rinnalle mukaan ruokavalion, jolloin tuloksiakin alkoi näkyä entistä nopeammin. Maaliskuussa lisäsin mukaan uuden aamurutiinin ja hieman aikaisemmat aamuherätykset, ja huhtikuussa olinkin jo täysin uusi nainen.”

Hoikka keskivartalo kotipilateksella on täydellinen tammikuun treeniohjelma

Tässä 4 viikon kotipilatesohjelmassa siirrytään takaisin liikunnan pariin lempeiden liikkeiden ja rauhassa tehtävien harjoitusten parissa.

Vaikka pilatestreenien aikana ei oikeastaan edes kuulu tulla hiki, saavat syvät vatsalihaksesi niin tehokkaan treenin, että tulokset eivät jää sinulta huomaamatta. Varaudu tiukempaan coreen, parempaan ryhtiin ja jopa siihen, että nukut yösi paremmin!

Jo tuhannet asiakkaamme ovat ihastuneet kotipilatekseen – oletko sinä heistä seuraava?

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita