Kuukauden onnistuja – Laura

Stressi väheni ja keho kiinteytyi – Lue Lauran tarina

“Moi, olen Laura.

Haluaisin kertoa teille, miten kotipilates on vaikuttanut elämääni viimeisen kuuden kuukauden aikana. 

Etsin jotain, joka sopisi sekä kiireiseen aikatauluuni että auttaisi minua pääsemään eroon sohvaperunan elämäntyylistä, ja päädyin kokeilemaan teidän kotipilatesohjelmaanne.

Aloitin ohjelman skeptisenä, mutta uteliaana näkemään, voisiko se todella tuoda kaivattua muutosta. 

Ohjelma lupasi helppoja liikkeitä, jotka voisi tehdä kotona, ja ajattelin, että ainakin se olisi parempi kuin ei mitään.”

Onnistujan vinkki – Aseta realistisia tavoitteita ja ole johdonmukainen

“Ensimmäinen askel oli asettaa itselleni realistisia tavoitteita. En odottanut ihmeitä yön yli, vaan keskityin siihen, että saisin liikuntaa tehtyä säännöllisesti. 

Pienet muutokset alkoivat näkyä muutaman viikon jälkeen. Keskivartaloni tuntui vahvemmalta ja aloin huomata muutoksia kehossani. Kiinteytyminen oli selvästi havaittavissa, ja se antoi lisämotivaatiota jatkaa.

Yksi yllättävä hyöty oli stressin lievittyminen. Pilatesharjoitusten aikana keskittyminen hengitykseen ja liikkeisiin tarjosi tauon päivittäisestä hälinästä ja auttoi minua rentoutumaan.

Puolen vuoden jälkeen en väitä olevani superihminen, mutta tunnen oloni vahvemmaksi ja keskittyneemmäksi. Kehoni on kiinteämpi, ja mieleni on kirkkaampi.

Se ei ollut aina helppoa, ja oli päiviä, jolloin sohva houkutteli enemmän kuin pilatesmatto. Mutta johdonmukaisuus palkitsi lopulta.

Jos mietit, kannattaako aloittaa, sanoisin: kokeile.

Ei ole pakko olla täydellinen, eikä jokaisen treenin tarvitse olla maailman tehokkain. Tärkeintä on löytää jotain, mitä jaksaa tehdä säännöllisesti.

Ja kyllä, se voi todella tehdä eron.”

Onnistu sinäkin Kiinteyttävällä kotipilateksella

Kiinteyttävä kotipilates on kuuden viikon mittainen harjoitusohjelma, jossa treenaataan kolmesti viikossa.

Yksi treeni kestää n. 15-20 minuuttia. 

Ohjelmassa tutustutaan hellästi ja omassa rauhassa pilateksen maailmaan.

Liikkeet ovat helppoja ja aloittelijaystävällisiä. 

Ohjelman avulla kiinteytät ja vahvistat koko vartaloasi ja vähennät kehon ja mielen stressiä.

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Lue lisää artikkeleita