Kuukauden onnistuja – Mikko

Mikko treenasi 12 viikon vastuskumisali -kotitreeniohjelmalla. Harjoitusohjelman jälkeen Mikon kroppa kiinteytyi ja unenlaatu parani!

Lue Mikon innostava tarina!

Mikko sai treenaamisen takaisin osaksi arkea

“Moikka! Nimeni on Mikko ja suoritin 12 viikon harjoitusohjelman pidemmän treenitauon jälkeen.

Sen lisäksi, että kroppa kiinteytyi huomasin, että unenlaatu parani huomattavasti. Kannatti ehdottomasti aloittaa treenaaminen uudestaan! Jaksan paremmin sekä töissä että arjen askareissa kun saan riittävästi palauttavaa unta.”

Onnistujan vinkki

Treenaa kotona.

“Aikaisemmin olen treenannut kuntosalilla, mutta arjen kiireen keskellä koin, että treenejä jäi yhä useammin väliin ja lopulta treenaaminen ei ollutkaan osa arkeani. Annoin kotona treenaamiselle mahdollisuuden hankkimalla itselleni 12 viikon harjoitusohjelman ja kyllä kannatti! Vastusnauhoilla treenaaminen on tehokasta ja sain helposti vastusta säädettyä oman voimatasoni mukaisesti, jotta lihakset sai riittävästi ärsykettä.”

Onnistu sinäkin 12 viikon harjoitusohjelman avulla

Ammattilaisen suunnitteleman 12 viikon harjoitusohjelman sekä kaupan päälle tulevan vastuskumisalin avulla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti kotona, oli sinulla sitten tavoitteena lihaskunnon kehittäminen, kiinteytyminen tai kehonmuokkaus.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita