Kuukauden onnistuja – Joni

Joni otti kuuden viikon punnerrushaasteen vastaan ja sai tuplattua punnerrusten toistomäärän!

Lue alta Jonin tarina.

Jonin treenaaminen sai uutta innostusta punnerrushaasteesta

“Moikka! Olen Joni, reilu kolmekymppinen ammattikuljettaja.

Lukioaikoina olin aika kova treenaamaan ja erityisesti penkkipunnerrus kuului vahvuuksiini. Pikkuhiljaa treenaaminen jäi entistä vähäisemmäksi ja nykyään vietän paljon aikaa tien päällä. Kuulin ystävältäni, että hän oli aloittanut punnerrushaasteen ja innostuin tästä itsekin.”

Onnistujan vinkki

Haasta itsesi.

“Päätin itsekin ottaa haasteen vastaan ja punnerrusmäärä tuplaantui kuudessa viikossa. Tämä oli huikea tulos ja haasteeseen tarttuminen on minulle toimiva tapa pysyä motivoituneena. Suosittelen punnerrushaastetta myös muille. Punnerruslauta kulkee nykyään mukana työreissuilla ja olen aloittanut haasteen uudestaan. Tavoitteena yhä enemmän toistoja.”

Haasta sinäkin itsesi ja onnistu punnerrushaasteen avulla

6 viikon punnerrushaaste on ammattilaisen suunnittelema ohjelma, jolla onnistut! Ohjelma sopii niin aloittelijoille kuin myös kokeneille treenaajille. Haasteessa tehdään ensin aloitustesti, jonka tuloksen perusteella edetään ohjelmassa oman tason mukaan. Ohjelman tilaajana saat kaupan päälle punnerruslaudan, joka mahdollistaa 9 eri punnerrusvariaatiota.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita