Kuukauden onnistuja – Anna

Aloittelijaystävällinen 30 päivän kahvakuulahaaste sai Annan tarttumaan toimeen.

Lue alempaa kuukauden onnistujan vinkki, joka sopii hyvin myös muihin elämän osa-alueisiin.

Tällä vinkillä Anna pääsi kotitreenissä alkuun

“Moikka, Anna täällä! Olen jo pitkään ajatellut, että olisi hyvä alkaa treenaamaan säännöllisesti. Olen jopa ostanut itselleni treenivälineitä kotiin, koska salilla treenaaminen ei minusta ole tuntunut mukavalta vaihtoehdolta.

Törmäsin kahvakuulahaasteeseen ja päätin tarttua siihen, koska kahvakuula löytyi jo kotoa ja luin, että ohjelma sopii aloittelijoille.”

Onnistujan vinkki

Älä mieti huvittaako treenaaminen tänään vai ei.

“Huomasin, että aloittaminen oli se haastavin asia. Kun tartuin tähän haasteeseen, en ajatellut sen enempää että huvittaisiko treenaaminen tiettyinä päivinä vai ei. Pidin treenaamista yhtä itsestäänselvyytenä kuin hampaiden pesemistä.

Oli tietenkin päiviä jolloin sohva tuntui huomattavasti houkuttavammalta vaihtoehdolta, mutta pysyin suunnitelmassa ja treenien jälkeen oli aina niin hyvä fiilis. Varmaan arvaat, että en katunut yhtä ainutta treeniä!”

Onnistu sinäkin kahvakuulahaasteen avulla

30 päivän kahvakuulahaaste on yksinkertainen harjoitusohjelma, jossa on selkeästi esitetty treenirytmi. Kaikki liikkeet on neuvottu videoilla ja kirjallisilla step-by-step-ohjeilla. Olemme siis hoitaneet kaiken ajattelun ja päätöksenteon puolestasi, jolloin sinun tehtäväksesi jää vain noudattaa ohjelmaa. Ja siinä onnistut varmasti!

Onnistu sinäkin kahvakuulahaasteen avulla!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita