Kuinka nopeasti pilatestreenin tulokset näkyvät?

Oletko miettinyt pilateksen aloittamista, mutta epäröinyt, koska et tiedä, milloin tulokset alkavat näkyä ja millaisia tuloksia sillä saa?

No, olet tullut oikeaan paikkaan. Käydään läpi, mitä voit odottaa ja milloin.

1. Ensimmäiset tuntemukset jo ensimmäisellä viikolla

Kuulostaa ehkä liian hyvältä ollakseen totta, mutta moni kokee jo ensimmäisen viikon aikana positiivisia muutoksia.

Et ehkä ole vielä saanut sixpackia, mutta saatat huomata parempaa ryhtiä ja lisääntynyttä liikkuvuutta. Ja hei, se on jo iso juttu!

2. Kehon ja mielen yhteys

Pilates ei ole vain fyysistä treeniä, vaan se auttaa myös keskittymään ja rauhoittumaan. Parin viikon jälkeen saatat huomata, että stressitasosi ovat laskeneet ja tunnet olosi yleisesti onnellisemmaksi. Ei pöllömpää, vai mitä?

3. Kuukauden kuluttua: Tunnet omat lihakset!

Noin kuukauden säännöllisen harjoittelun jälkeen alat todennäköisesti nähdä ja tuntea tuloksia. Olemuksesi hoikkenee, ryhtisi paranee ja huomaat, että arjen askareet, kuten kauppakassien kantaminen, sujuvat kevyemmin.

4. Kolme kuukautta: Tervetuloa, uusi minä

Kolmen kuukauden kuluttua voit odottaa näkeväsi selviä tuloksia. Lihakset ovat kiinteämmät, ryhti parempi ja jopa vatsanseudulla näkyy muutoksia. Tämä on se hetki, kun ymmärrät, miksi pilates on niin suosittua.

5. Aina on tilaa kehittyä

Pilates on laji, jossa voit aina kehittyä. Eli vaikka näkisitkin jo tuloksia, älä lopeta. Jatka harjoittelua ja aseta itsellesi uusia tavoitteita.

Investoi itseesi jo tänään

Tulokset eivät tule yhdessä yössä, mutta ne TULEVAT, kunhan annat sille aikaa ja teet työtä sen eteen. Pilates on investointi itseesi, ja se palkitsee sinut monin eri tavoin. Joten, miksi et aloittaisi jo tänään? 💪

PS. Jos etsit mistä aloittaa, niin täällä olisi hyviä vaihtoehtoja: Kiinteyttävä kotipilates, Hoikka keskivartalo kotipilateksella, Liukupilates.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Saattaisit pitää näistä kotipilatesohjelmista

Haluatko polttaa rasvaa tehokkaasti? Kokeile näitä ilmaisia 4-minuutin rasvanpolttotreenejä

Jos haluat polttaa rasvaa, kokeile tätä ilmaista harjoitusohjelmaa – 

Nämä 4 minuutin treenit polttavat tehokkaammin rasvaa kuin 30 minuutin juoksulenkit!

Kaiken lisäksi treenit aktivoivat jälkipolton, rasva palaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.

 

Lue lisää artikkeleita