Kuukauden onnistuja – Saara

Saara teki päätöksen ja aloitti 30 päivän keskivartalohaasteen. Näin treenaamisesta tuli rutiini!

Lue tarina Saaran onnistumisesta.

Saara löysi omaan arkeen toimivan treeniohjelman

“Hei! Olen Saara, 37-vuotias kahden lapsen äiti.

Oma treenaaminen ja liikkuminen on viime vuosina ollut toissijaista arjen kiireiden vuoksi. Törmäsin 30 päivän keskivartalohaasteeseen Instagramissa ja päätin kokeilla ohjelmaa, sillä treenit olivat sen verran lyhyitä, että varmasti saisin nämä tehtyä.”

Onnistujan vinkki

Päätä minä päivinä treenaat.

“Harjoitukset ovat vain 8 minuutin pituisia, joten päätin tehdä nämä maanantaisin, keskiviikkoisin perjantaisin päästyäni kotiin töistä. Tämä oli omalla kohdallani erittäin toimiva tapa ja jo parin viikon jälkeen huomasin, että treenaaminen oli yksi rutiini muiden ohella. Koska ohjelma jäi pysyvästi käyttööni aloitin ohjelman alusta.”

Onnistu sinäkin 30 päivän keskivartalohaasteen avulla

30 päivän keskivartalohaaste on harjoitusohjelma, jolla vahvistat keskivartaloasi treenaamalla vain 8 minuuttia kerralla kolme kertaa viikossa. Kaupan päälle saat liukulevyt, joilla treenaaminen on hauskaa ja monipuolista. Liukulevyillä tehtävät dynaamiset vatsalihasliikkeet haastavat koko keskivartaloa eli myös selkää, lantiota sekä syviä vatsalihaksia. Siis lyhyet ja tehokkaat treenit, jotka varmasti ehdit tehdä!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita