Kuukauden onnistuja – Petri

Petri päätti kokeilla 6 viikon punnerrushaastetta ja sai punnertamisesta rutiinin.

Lue Petrin kannustava vinkki alta.

Petri ei antanut lähtötason lannistaa

“Hei! Olen Petri, ja olen pitkään tiennyt, että haluan parantaa yläkropan voimaa, mutta en oikein ole saanut itseäni tarttumaan toimeen. Kun näin punnerrushaasteen, päätin kokeilla, koska kuuden viikon haaste tuntui realistiselta ja saavutettavalta tavoitteelta.

Aloittaessani haasteen, en pystynyt tekemään kovin monta punnerrusta, mutta en antanut sen lannistaa itseäni. Sain hyvän rutiinin treenaamiseen ja olen tyytyväinen tuloksiin.”

Onnistujan vinkki

Aloita päivä treenaamalla

“Olen huomannut, että kun teen treenin aamulla, päiväni lähtee käyntiin paljon paremmin ja tuntuu ikään kuin olisin saanut aikaiseksi jo ennen kuin päivä edes alkaa. En enää edes kyseenalaista sitä, “jaksanko” treenata vai en, yksinkertaisesti vain nousen sängystä ja alan punnertaa.

Punnerruslaudan jätän sängyn viereen muistutukseksi. Aamutreeni antaa itseluottamusta ja voimaa koko päivän ajaksi. Kannustan teitäkin kokeilemaan aamuharjoittelua ja katsomaan, kuinka se voi positiivisesti vaikuttaa päiviinne!”

Onnistu sinäkin punnerrushaasteen avulla

Punnerrushaaste on kuuden viikon ohjelma, jolla nostat punnerrusmäärää, vahvistat yläkroppaa ja tiukennat keskivartaloa.

Ohjelman tilaajaana saat kaupan päälle punnerruslaudan, jolla teet 9 erilaista punnerrusvariaatiota ja varmistat, että teet monipuolisesti koko ylävartaloa vahvistavia punnerruksia – oikealla tekniikalla ja turvallisesti.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita