Äitienpäivä – Hemmottele äitiä panostamalla äidin hyvinvointiin

Liian usein arjessa äidit laittavat muut itsensä edelle, ja äidin oma aika jää aivan minimiin. Kiireisessä arjessa omaa aikaa on myös usein haastava järjestää, ja huolehtiessaan muiden hyvinvoinnista, äidin oma hyvinvointi voi jäädä paitsioon. Äitiys on upeaa, mutta se vaatii myös paljon energiaa ja aikaa. Siksi on tärkeää muistaa välillä pysähtyä ja huolehtia äidinkin hyvinvoinnista.

Äitienpäivää juhlitaan pian, ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa sitä kuin panostamalla äidin hyvinvointiin ja rentoutumiseen?

Ihania pieniä ideoita äitienpäivän viettoon

  • Vie äiti brunssille tai tee brunssi kotona. Anna äidin tulla suoraan valmiiseen pöytään, ja anna hänen keskittyä täysin rentoon yhdessäoloon. Brunssi on täydellinen, kun siihen yhdistää paljon värikkäitä hedelmiä sekä kauniin kukkakimpun pöydän kruunuksi!
  • Yhteistä tekemistä. Suunnittele äitienpäiväksi paljon yhdessäoloa ja yhteistä tekemistä. Miten olisi pitkä kävely jos säät sallivat? Entä pitäisikö äiti yhteisestä treenistä? Kotonakin voi keksiä tekemistä, esimerkiksi järjestää peli-illan tai vaikkapa askarrella yhdessä!
  • Äidin hemmottelupäivä. Jos haluat toteuttaa äidille kunnon hemmottelupäivän, tee hänelle esimerkiksi ihana pitkä kylpyhetki tai kotispa kasvo- ja jalkanaamioineen!
  • Siivousyllätys. Puhdas koti ilahduttaa äitiä varmasti! Yllätystä järjestettäessä porukalla, yksi voi harhauttaa ja viedä äidin pois kotoa, jossa muut puunaavat kodin puhtaaksi. Kruunaa yllätys ja puhdas koti freesillä kukkakimpulla!

Panosta äidin hyvinvointiin myös jatkossa liikunnan myötä

Yksi parhaista tavoista huolehtia itsestään on antaa aikaa liikunnalle ja kehon hyvinvoinnille. Kotona treenaaminen on loistava tapa yhdistää äidin oma aika ja liikunta arjen kiireiden keskellä. Et tarvitse kalliita kuntosalijäsenyyksiä tai kalliita laitteita, eikä kuntosalille lähtemiseen tarvitse varata aikaa – kotona treenaaminen onnistuu helposti omalla matolla tai vaikkapa olohuoneen lattialla.

Kotona treenaaminen voi aluksi tuntua haastavalta, mutta pienillä askelilla ja sopivilla harjoituksilla se voi pian muuttua mukavaksi ja palkitsevaksi rutiiniksi. Esimerkiksi pilates tai kehonpainoharjoitukset ovat loistavia vaihtoehtoja, jotka vahvistavat kehoa sekä samalla rauhoittavat mieltä ja vapauttavat stressiä.

Meidän kotitreeniohjelmat ovat täydellistä omaa aikaa äidille ja sopivat loistavasti myös äitienpäivälahjaksi! Nämä ovat suosituimmat ohjelmamme kiireiseen arkeen:

  • Rauhoittava liukupilates – Liukupilateksen avulla keho ja mieli saa lempeää liikuntaa, joka alentaa stressitasoja ja rauhoittaa mieltä.
  • BOOST-aamutreenit – Aamulla tehtävät treenit sopivat hyvin kiireiseen arkeen sekä antavat energiaa koko päivään. Boost-aamutreenien ohjelma on tehty tempoltaan rauhalliseksi ja sopivaksi aamuihin, eli ne eivät sisällä pomppimista ja riehumista.
  • Kiinteyttävä kotipilates – Pilates on paras lempeä liikuntamuoto, ja se laskee stressiä todella tehokkaasti. Kiinteyttävä kotipilates -ohjelma sisältää myös pilatestangon, mikä tuo mielenkiintoa treenaamiseen. Pilates sopii täydellisesti liikuntaa aloitteleville.

Jos taas haluat antaa äidille vapauden valita mieluisimman ohjelman, ilahduta äitiä lahjakortilla. Lahjakortti on helppo ja mieluinen lahja, jolla äiti saa itse valita suosikkinsa Kotona kuntoon -verkkokaupan valikoimasta.

Ihanaa äitienpäivää kaikille äideille!

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Lue lisää artikkeleita