Kuukauden onnistuja – Laura

Laura treenasi kuusi viikkoa leuanveto-harjoitusohjelmalla ja oppi vetämään leukoja!

Lue Lauran fiiliksistä!

Lauran päättäväisyys palkittiin

“Hei! Olen Laura ja leuanveto-ohjelman avulla olen vihdoinkin oppinut vetämään ensimmäisen leuan ilman kuminauhaa.

Fiilis on aivan loistava, sillä tämä on jo pitkään ollut haaveena. Päätin kokeilla tätä ohjelmaa ja kyllä kannatti! Kun aloitin ohjelman, asetin itselleni selkeän tavoitteen, joka oli yksi leuka ilman kuminauhaa ennen tiettyä ajankohtaa. Järjestelmällisellä treeniohjelmalla tämä onnistui ja uusi tavoitteeni on viisi leukaa putkeen.”

Onnistujan vinkki

Aseta itsellesi selkeä ja realistinen tavoite.

“Kun tavoite on selkeä ja realistinen, sen eteen on myös mielekästä tehdä töitä. Niinä päivinä, kun treenimotivaatio ei ollut korkeimmillaan, keskityin tavoitteeseeni ja siihen, miten hyvältä tämän saavuttaminen tulee tuntumaan. Aseta siis itsellesi tavoite, joka on saavutettava ja realistinen. Tunne siinä onnistuessa on ihan mahtava! 🙂”

Aseta sinäkin itsellesi tavoite ja onnistu leuanveto-ohjelman avulla

Tehokas ja yksinkertainen leuanveto-ohjelmamme on suunniteltu niin, että sen voi aloittaa lähtötasosta riippumatta, oli sinulla sitten tavoitteena ensimmäisen leuan vetäminen tai tuloksen parantaminen.

Kurssin alussa tehdään aloitustesti, jonka tuloksen perusteella ohjelmasta saa juuri itselleen sopivan. Ohjelman ostajana saat leuanvetotangon ja voimanauhan kaupan päälle.

Laura onnistui vetämään ensimmäisen leuan ilman voimanauhaa ohjelmamme avulla. Tämä on mahdollista myös sinunkin kohdalla!

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita