Kuukauden onnistuja – Joonas

Joonas treenasi kuusi viikkoa CoreBurner-treeniohjelmalla ja sai kavennettua vyötäröltä 3 cm, myös olo napakoitui.

Lue alta, miten hän siinä onnistui!

Joonas loi itselleen treenirutiinin

“Hei! Olen Joonas ja olen aloittamassa CoreBurner-ohjelmaa jo toista kertaa!

Aikaisemmin olen koittanut saada esiin sitä kuuluisaa pyykkilautaa lenkkeilemällä ja tekemällä ihan perusvatsalihasliikkeitä. Tämä innostus on kuitenkin lopahtanut aina yhtä nopeasti kuin se on alkanutkin. Olen myös treenannut säännöllisen epäsäännöllisesti salilla, mutta kiireisen arjen vuoksi päätin, että on aika kokeilla kotitreeniohjelmaa. Jospa sillä saisi luotua itselleen treenirutiinin, joka pysyy.

Näin julkaisun tästä CoreBurner-ohjelmasta, jossa kerrottiin, että treenit tehdään kotona ja ne kestävät vain vartin! Voin nyt kuuden viikon jälkeen todeta, että olen erittäin tyytyväinen.

On kuitenkin pakko myöntää, että olin alkuun skeptinen, mutta päätin kokeilla sitä, sillä ohjelmalla oli tyytyväisyystakuu. Sain treenit sopimaan hyvin arkeeni, kun merkkasin ne valmiiksi kalenteriini. Treenit sujuivat mukavasti televisiota samalla katsellen.

Vyötärö kapeni 3 senttimetriä ja odotan mielenkiinnolla millaisia tuloksia seuraavat 6 viikkoa saa aikaan.”

Minkä vinkin Joonas antaisi muille kiireisille?

Onnistujan vinkki

Merkitse treenipäivät valmiiksi kalenteriin ja pidä tätä ns. kirjallisena sopimuksena itsesi kanssa.

“Treenejä ei ole viikossa kuin kaksi ja nämä kestävät vain sen vartin. Päätinkin kokeilla, että ennen ohjelman aloittamista merkkasin kaikki 12 harjoitusta itselleni kalenteriin.

Suhtauduin tähän siten, että vaikka arjessa on paljon muita kiireitä, niin voin hyvin suoda itselleni vähintään sen vartin pari kertaa viikossa, jolloin keskityn vain omaan treenaamiseen. Tämä oli siis vähän kuin kirjallinen sopimus itseni kanssa, enkä sopinut muuta menoa niihin aikoihin. Kysehän ei kuitenkaan ollut kuin kuudesta viikosta ja lopulta kävikin niin, että oikein odotin treenipäiviä.

Nyt olenkin jo suorittanut ohjelman ja arvatkaa mitä? Treenit on jo merkattu kalenteriin taas kuudeksi viikoksi. Nyt alkaa siis uusi kierros kohti voimakkaampaa corea.”

Onnistu sinäkin CoreBurner -ohjelmalla

CoreBurner -harjoitusohjelma kestää kuusi viikkoa ja pitää sisällään kaksi treeniä per viikko. Ohjelmassa treenataan mukana tulevilla liukulevyillä ja se on tarkoitettu keskivartalon vahvistamiseen ja kiinteyttämiseen.

Joonaskin onnistui tällä ohjelmalla. Mikset siis sinäkin?

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

Lue lisää artikkeleita