BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Harjoitusohjelma: 30 päivän peppuhaaste

59.00 

Harjoitusohjelma: 30 päivän peppuhaaste

Tällä 30 päivän haasteella vahvistat alavartaloa ja tuot pyöreyttä pakaroihin. Treenit kestävät vain 8 minuuttia, mutta niillä saat aktivoitua kaikki pakaralihakset tehokkaasti. Otatko haasteen vastaan?

59.00 

Syitä valita tämä treeniohjelma

Haluat pyöreyttä pakaroihin

Tämä harjoitusohjelma kohdistuu erityisesti jalkojen ja pakaroiden kiinteyttämiseen.

Haluat rakentaa liikuntarutiinin

Näihin lyhyisiin treeneihin pystyt varmasti, ja 30 päivän aikana teet säännöllisestä liikunnasta itsellesi tavan.

Haluat tehostartin liikuntaan

Oletko valmis haasteeseen? Kuukauden päässä odottaa aktiivisempi ja energisempi sinä.

Kuulostaako tutulta?

"Olen tehnyt kaikkeni, mutta pysyvää muutosta ei tapahdu."

“Olen aloittanut liikuntaharrastuksia, tehnyt laihdutuskuureja ja liittynyt kuntosalille jo niin monta kertaa, mutta alun innostuksen jälkeen olen aina palannut takaisin vanhaan.”

Usko meitä kun sanomme, että me ymmärrämme. Mekin olemme aloittaneet elämänmuutosprojektin niin useita kertoja – ja niin ovat tuhannet muutkin suomalaiset.

Uuden elämäntavan aloittaminen on usein vaikeaa siksi, että siitä tehdään niin luonnotonta. Ensimmäiseen treeniviikkoon on helppo panostaa aikaa ja energiaa, mutta sen jälkeen arjen velvollisuudet kuten työt, perhe ja kotityöt on taas hoidettava normaalisti, eikä aikaa uudelle harrastukselle enää löydy.

Tämä 30 päivän haaste tuo liikunnan osaksi arkeasi luonnollisella tavalla. Vain 8 minuutin treenejä kolme kertaa viikossa oman kotisi rauhassa – tai juuri siellä, missä haluat.

Ohjelman avulla et pelkästään vahvista ja kiinteytä jalkoja ja pakaroita, vaan 30 päivän aikana myös rakennat liikunnasta itsellesi rutiinin, jota on helppo ylläpitää.

30 päivän peppuhaaste lyhyesti

Esittelyssä 30 päivän peppuhaaste
– tehostarttisi liikuntarutiiniin

30 päivän peppuhaasteella tuot siis pyöreyttä pakaroihin ja vahvistat alavartaloasi. Mutta miksi liikuntarutiinin aloittaminen olisi tällä ohjelmalla yhtään muita keinoja helpompaa? Salaisuutemme on tehokkaat ja lyhyet treenit, helppokäyttöiset välineet ja ammattilaisen suunnittelema ohjelmakokonaisuus. Lue lisää alta!

Ohjelma & treenit

30 päivää, 3 x 8 min viikossa

30 päivän peppuhaaste on 30 päivän kotitreeniohjelma, jossa treenataan kolme kertaa viikossa kahdeksan minuuttia kerrallaan. Treenit kohdistetaan pääasiassa alavartaloon ja pakaroihin, mutta myös keskivartalo pääsee töihin.

Ohjelma sisältää valmiin ammattilaisen suunnitteleman treenirytmin, mutta saat itse valita, minä päivinä tai mihin kellonaikoihin treenit teet. Treenaat aina valmiin treenivideon perässä, minkä lisäksi saat kirjalliset ohjeet kaikista liikkeistä.

Väline & treenaaminen

GluteBurner-liukulevyt

Kaikki tämän ohjelman treenit tehdään GluteBurner-liukulevyillä, jotka postitetaan sinulle heti tilauksen jälkeen. Saat välineet ilmaiseksi kaupan päälle ja voit käyttää niitä lattioilla, matoilla ja treenimatolla.

Liukulevyt ovat kevyet ja helposti säilytettävät treenivälineet, joilla pepputreeneistä saadaan erityisen tehokkaita. Kaikki liikkeet tehdään dynaamisina eli jatkuvassa liikkeessä, jolloin kaikki pakaralihakset aktivoituvat takuulla. Ei enää kyykkyjä!

Tavoitteet & tulokset

Matala kynnys liikuntarutiiniin

30 päivän peppuhaaste on ennen kaikkea aloittelijaystävällinen ja matalan kynnyksen tapa aloittaa terveellinen liikuntarutiini. Paketti sisältää kaiken tarvitsemasi: valmiin ohjelman, valmiit treenivideot ja kaikki tarvittavat välineet.

Liikuntarutiinin kehittymisen lisäksi ohjelma harjoittaa tehokkaasti alavartaloasi ja pakaroitasi. Neljässä viikossa ehdit takuulla tuntea ja nähdä jo ensimmäiset tulokset – siksi ohjelmalla on voimassa koko 30 päivän ajan tyytyväisyystakuu.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Kommentteja asiakkailtamme

Usein kysytyt kysymykset

Ostamalla treeniohjelman saat kaikki tarvittavat välineet kaupan päälle! Kaikki tämän ohjelman treenit tehdään kestävillä ja laadukkailla liukulevyillä, joilla treenaaminen on turvallista ja tehokasta. Levyt vievät kotona vain vähän tilaa ja ne on helppo napata tarvittaessa reissuun mukaan.

Paketti pitää sisällään kaiken tämän:

  • Kaksi GluteBurner-liukulevyä
  • 30 päivän treeniohjelma pakaroille ja alavartalolle
  • Treenivideot, joita seuraamalla teet treenit
  • Ikuinen käyttöoikeus ohjelmaan ja välineisiin
  • Maksuton postitus välineille

Ei kuukausitilausta, piilokuluja tai postimaksuja. Koko paketti on ikuisesti sinun yhdellä ostoksella.

Eivät lainkaan. Levyissä on kova ja pehmeä puoli, joita käytetään treenialustasta riippuen. Kun käytät levyjä kova puoli alaspäin, ne liukuvat kitkattomasti pehmeillä alustoilla, kuten matoilla ja treenimatoilla. Kun levyt ovat taas pehmeä puoli alaspäin, ne toimivat parhaiten kovilla pinnoilla ja ovat hellävaraisia lattioille.

Sopii erinomaisesti. Harjoitukset tehdään omaan tahtiin ja oman kehon painolla, joten liikkeet ovat turvallisia ja tehokkaita myös aloittelijoille. Määräät harjoitusten intensiteetin aina itse, ja tarvittaessa voit helpottaa liikkeitä vinkkiemme avulla.

Ostamalla treeniohjelman saat välineet kaupan päälle ja vanhentumattoman pääsyn harjoitusmateriaaleihin. Voit siis suorittaa treeniohjelman milloin haluat ja niin usein kuin haluat.

Kyllä! Hyväksymme treeniohjelmiemme maksuvälineiksi myös liikuntaedut (ePassi, Edenred, Eazybreak ja Smartum). Mikäli haluat maksaa vain osan summasta liikuntaedulla, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@kotonakuntoon.fi.

Ei hätää – treenivideoiden lisäksi jokainen liike ohjeistetaan kirjoitettuna askel askeleelta. Osaat tehdä liikkeet varmasti! 

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

Uutuus

30 päivän peppuhaaste

59.00