100 % tulostakuu – mitä se käytännössä tarkoittaa?

Mainitsemme usein tuotesivuillamme, että liikuntaohjelmamme sisältävät 100-prosenttisen tulostakuun. Takuu on lisätty tuotteeseen sitä varten, että ostos on sinulle turvallisempi – siis jos et saa ohjelmasta sitä mitä odotit, saat rahasi takaisin! Tässä tekstissä kerromme sinulle, miten tulostakuu ja sen käyttäminen käytännössä toimivat.

Riskitön tilaus

Tuotteidemme tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä, sillä tarjoamme tuotteillemme 100-prosenttisen tulostakuun. Haluamme tarjota asiakkaillemme laadukkaita ohjelmia, jotka on suunniteltu huolella.

Jos et kuitenkaan olisi jostain syystä tyytyväinen tilaamaasi ohjelmaan, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla, puhelimitse tai chatin kautta. Asiakaspalvelustamme saat tarkemmat ohjeet tilauksen perumista sekä tuotteiden palauttamista varten. Tuotteiden palautuksesta ei veloiteta mitään ja palautamme tietenkin kaikki rahasi. Löydät asiakaspalvelun yhteystiedot yhteydenotto-sivulta.

Maksu liikuntaeduilla

Harjoitusohjelmiemme maksuvälineeksi käyvät myös yleisimmät liikuntaedut (ePassi, Eazybreak, Edenred, Smartum). Huomioithan kuitenkin, että liikuntaedulla maksaminen aiheuttaa muutoksia tulostakuuseen liittyen.

Jos tilaus on maksettu liikuntaeduilla, ikävä kyllä emme voi palauttaa rahoja lakiteknisistä syistä. Liikuntaetuihin liitetyt säännökset kieltävät etujen muuttamisen rahaksi. Haluamme kuitenkin tarjota takuun myös liikuntaeduilla tehdyille tilauksille, vaikka emme suoranaisesti voikaan palauttaa tilaukseen käytettyjä rahoja.

Ole siis yhteydessä asiakaspalveluumme jos haluat perua liikuntaedulla tehdyn tilauksen. Saat asiakaspalvelusta ohjeet tuotteiden palauttamista varten sekä rahan sijaan maksamasi summan arvoisen etukoodin verkkokauppaamme, jonka voit hyödyntää toiseen ohjelmaan.

Jäikö kysyttävää?

Jos sinulle jäi mitään kysyttävää aiheesta, älä epäröi olla meihin yhteydessä. Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kysymyksiisi. Löydät kaikki yhteystietomme yhteydenotto-sivulta.

Kuukauden onnistuja suoraan sähköpostiisi?

Voit myös tilata Kuukauden onnistuja -tarinat suoraan sähköpostiisi! Kuukausittain lähetettävässä uutiskirjeessämme saat kuukauden onnistujan vinkin sekä tietoa tarjouksista ja uusista tuotteista.

Liittymällä sähköpostilistalle nyt saat myös 40 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi! Liity nyt täyttämällä sähköpostisi alla olevaan kenttään.

JAA TÄMÄ ARTIKKELI:

Lue lisää artikkeleita