BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Jumppamatto, hihnalla

Jumppamatto tekee treenistä miellyttävämpää, kun jumppa tapahtuu makuuasennossa tai polviltaan.

Matto on kestävä ja kevyt, ja se on helppo kääriä rullalle ja ottaa mukaan esimerkiksi ulkotreeniin tai vaikkapa reissuun.

29.90 

Varastossa

Jumppamatto tekee treenistä miellyttävämpää, kun jumppa tapahtuu makuuasennossa tai polviltaan. Jumppamatto on kestävä ja kehyt, ja se on helppo kääriä rullalle ja ottaa mukaan esimerkiksi ulkotreeniin tai vaikkapa reissuun. Materiaalinsa ansiosta matto pysyy hyvin paikallaan eikä luista alta.

Kenelle jumppamatto sopii?

Jumppamatto sopii kaikille, jotka tekevät monipuolista treeniä tai kehonhuoltoa kotona. Harrastitpa sitten lihaskuntotreeniä, joogaa tai venyttelyä, jumppamatto tarjoaa miellyttävän ja turvallisen, luistamattoman alustan kotitreeniin. Jumppamatto vaimentaa myös nivelten tärähdyksiä seisaaltaan tehtävässä treenissä ja soveltuu näin myös mainiosti nivelongelmaisille kotijumppaajille.

Jumppamatto tekee treenistä tehokasta, turvallista ja mukavaa

Jumppamatto on jokaisen kotitreenaajan apuri, joka tekee treenistä mukavaa ja turvallista. Maton materiaali tuntuu miellyttävältä iholla ja estää esimerkiksi lattialla olevan maton likaantumisen hiestä.