BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Hyppynaru

Hyppynaru takaa varsinaisen tehotreenin: poltat rasvaa, parannat nivelten terveyttä ja vahvistat lihaksiasi.

Hyppynarun avulla treenaat tehokkaasti koko kehon lihaksia ja tehostat aineenvaihduntaa. Asiantuntijoiden arvioiden mukaan 15 minuutin hyppynaru treeni vastaa jopa 5 kilometrin juoksulenkkiä.

9.90 

Varastossa

Kenelle hyppynaru sopii?

Hyppynaru treenivälineenä sopii monentasoisille liikkujille aloittelijoista tottuneisiin kuntoilijoihin. Hyppynaru treeni on oiva tapa polttaa rasvaa ja kuluttaa kaloreita. Hyppynarulla hyppiminen sopii mainiosti kiireiselle, joka haluaa saada liikunnan hyödyt treenaamalla vain lyhyitä aikoja kerrallaan. Hyppiminen vahvistaa myös nilkkoja ja muita jalkojen niveliä, sillä hyppiminen parantaa nivelten hyvinvointia.

Hyppynaru sopii sinulle, jos haluat tehdä varsinaisen tehotreenin, jonka avulla rasva palaa, kroppa kiinteytyy ja treenin voi tehdä nopeasti kiireisenkin aikataulun keskellä.

Hyppynaru: Tehotreeniä ja rasvanpolttoa

Hyppynaru on tehokas väline koko kropan treenaamiseen. Hyppiminen vahvistaa niin jalkoja kuin keskivartaloakin. Yläkropalla ja käsillä tehtävä liike tehostaa rasvanpolttoa ja koko kehon lihaskunnon paranemista. Hyppynarutreeni on äärimmäisen tehokasta ja siksi sitä ei tarvitse tehdä kuin 10-30 minuuttia kerrallaan. Vähennät siis treeniin kuluvaa aikaa ja ehdit treenata missä vain, milloin vain.