Yli 4 000 tyytyväistä asiakasta ei voi olla väärässä!

CoreBurner – 30 minuuttia viikossa riittää!

CoreBurner – 30 minuuttia viikossa riittää!​

6 viikon CoreBurner-treenivälineet saapuvat sinulle kotiisi postiluukusta ja saat tunnukset harjoitusohjelmaan

Terve, timmi ja voimakas keskivartalo saadaan treenaamalla tehokkaasti liikkeillä, jotka aktivoivat monipuolisesti syviä ja pinnallisia vatsalihaksia. CoreBurner-liukurit tuplaavat liikkeiden tehon.

Perinteiset vatsalihasliikkeet eivät toimi! Kerron sinulle miksi.

Oletko sinäkin tehnyt jo valtavat määrät niitä perinteisiä vatsalihasliikkeitä? On lankutettu, noustu istumaan ja tehty vatsarutistuksia, mutta tuloksia ei vain tule. Itseasiassa tekemällä näitä liikkeitä olet  voinut pahentaa tilannettasi. Tiesitkö, että: 

  • Aiheuttavat vammoja: Istuessasi paljon, vatsalihakseksi ja lonkankoukistajasi kutistuvat. Tekemällä supistavia vatsalihasliikkeitä, kuten istumaannousuja ja vatsarutistuksia pahennat vain tilannetta ja aiheutat itsellesi selkä- ja niskakipuja ja ryhtisi huononee. (Mok, Nicola W et al., 2015)

  • Ovat tehottomia: Perinteiset vatsalihasliikkeet kohdistuvat vain yhteen tai kahteen vatsalihasryhmään. Vatsalihaksia on oikeasti viisi erilasta. Kyllä, viisi! (Lihastohtori, 2019)

  • Valtavat toistomäärät: Perinteisten vatsalihasliikkeiden tekeminen on tylsää ja tehotonta. Ne eivät aktivoi kunnolla keskivartaloa ja siksi niitä pitää tehdä valtavia määriä. 

  • Ei näkyviä tuloksia: Perinteiset vatsalihasliikkeet eivät tuo näkyviä tuloksia. Vaikka tekisit miljoonia istumaannousuja eivät esimerkiksi sisäiset vatsalihakset vahvistu. Näin ollen keskivartalosi ei tiukkene ja hoikkene. (Lihastohtori, 2012)

Tällaista CoreBurner-ohjelmalla treenaaminen on

Treenaa vain 2 x 15 min viikossa

Vain kaksi 15 min treeniä viikossa riittää kehittämään voimakkaan vatsan

Vahvista sisäisiä ja ulkoisia vatsalihaksia

Treenit vahvistavat sisäisiä vatsalihaksia ja tekevät ulkoisista lihaksista timmit ja näyttävät

Näe tuloksia vain 6 viikossa

Ohjelmaa seuraamalla farkkujen napit eivät tunnu enää niin tiukoilta ja vatsa tuntuu paremmalta

Näitä hyötyjä kiekot tuovat treenaamiseesi

Treenaaminen on uutta ja monipuolista

Ohjelman treenit eivät tunnu tylsältä puurtamiselta, kuten perinteiset jo kyllästymiseen asti tehdyt vatsalihastreenit

Samalla vaivalla 2x tehokkaampia liikkeitä

Liukureilla tehtävät liikeradat ovat laajoja ja tasapainoa haastavia, jolloin koko keskivartalo voimistuu

Liiku kotona tai missä ikinä haluat

Voit treenata rauhassa ja omaan tahtiin – ilman muiden katseita selässä

Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tulostakuun 6 viikoksi!

Jos et ole kuuden viikon jälkeen tyytyväinen treeniohjelmalla saamiisi tuloksiin, voit postittaa tuotteet meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom! Liikunta- ja kulttuurieduilla ostetuilla tilauksilla ei ole palautusoikeutta, sillä emme voi säännösten mukaan hyvittää verottomalla edulla maksettua ostosta rahana.

Palautuksen kohdalla voimme tarjota summaa vastaavan alennuksen verkkokauppaamme.

CoreBurner tuo kotiisi 46 tehokasta keskivartaloa vahvistavaa liikettä

Laaja ja muuttuva liikerata takaa, että vatsalihakset saavat harjoitusta jokaisesta eri kulmasta

Moni ajattelee, että vatsalihakset ovat vain edessä oleva “six-pack”, mutta todellisuudessa vatsalihaksia on useita.

Siksi on tärkeää treenata vatsaa useammalla eri tavalla, jotta kaikki vatsalihakset aktivoituvat ja lihaskorsetti saadaan toimimaan täysin. 

Ei ole kiva, että isot vatsalihakset pömpöttävät löysästi, koska silloin treenattu vatsa näyttää enemmän treenatulta pömpöltä.

2 x 15 minuuttia viikossa riittää tehokkaaseen treeniin

Kun teet keskivartalotreenin keskittyen ja sopivalla intensiteetillä, aikaa menee vähän. Vatsaa ei tarvitse treenata joka päivä, kun tekee liikkeitä mitkä rasittavat riittävästi. Ja jokaiselta löytyy kaksi vartin pätkää viikossa oman keskivartalon kunnon edistämiseen

Treeniohjelma on rakennettu ajatellen sitä, että vatsalihasten pitää toimia myös liikkeessä

Vahvasta vatsasta ei ole hyötyä, jos se ei aktivoidu oikeissa paikoissa ja lihakset eivät tee töitä arjessa tai muiden liikuntasuoritusten aikana.

Ei riitä, että vatsalihakset aktivoituvat kun tehdään istumanousuja. Vatsan pitää aktivoitua oikein tehdessä nostoja, kyykkyjä, juostessa, potkiessa. Lyödessä jne. Ja ainoa tapa millä tämä saadaan toimimaan on opetella aktivoimaan vatsalihaksia yhdessä ja oikein muiden lihasryhmien kanssa.

Millaisia tuloksia voin odottaa 6 viikon CoreBurner-treeniohjelman jälkeen?

Olisi tietysti kiva sanoa, että oli lähtötasosi mikä tahansa niin 6 viikon harjoittelun jälkeen vatsasi olisi kuin pyykkilauta ja pöhötys olisi tiessään.

No todellisuus on, että kaikilla se ei mene niin vaan siihen vaaditaan enemmän harjoittelua.

Sen voin taata, että tuloksia tulet saamaan harjoittelemalla ja seuraamalla CoreBurner-ohjelmaa.

Keskivartalosi on 100% varmuudella voimakkaampi, tiukempi ja vatsan lihakset näyttävämpiä.

En myöskään epäröi luvata, etteikö vatsalihaksesi olisivat ensimmäisen harjoituskerran jälkeen hellänä ja seuraavana aamuna kipeitä. Se kyllä helpottaa seuraavien kertojen jälkeen!

On todennäköistä, että jos päätät sijoittaa 15 minuuttia kahtena päivänä viikossa harjoitteluun niin muutaman viikon jälkeen se innostaa sinua treenaamaan tai liikkumaan myös enemmänkin.

Jos olet aikaisemmin epäonnistunut kurssilla ja epäilet sopiiko tämä sinulle niin voin luvata (ja saat lisäksi 100% tulostakuun), että tämän treeniohjelman avulla “projekti” ei kaadu monimutkaisuuteen, tylsyyteen tai puuduttaviin “ei-taas-näitä” -vatsalihasliikkeisiin.