Rajattu tarjous - Kokeile ILMAN RISKIÄ 30 päivän tyytyväisyystakuulla

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
"Kerrankin miellyttävä tapa pudottaa painoa"
5/5

ActiveBurn - painonpudotusohjelma!

Uudenlainen ACTIVEBURN-painonpudotusohjelma auttaa pudottamaan painoa, vaikka mikään ei olisi aikaisemmin toiminut.

8 viikkoa kestävässä painonpudotusohjelmassa treenataan erityisillä vastusharjoitusvälineillä 3 kertaa viikossa ja 16 minuuttia kerralla oman kodin rauhassa.

ACTIVEBURN-ohjelma aktivoi kehossasi kaloreiden jälkipolton, jonka avulla kehosi polttaa rasvaa 48 tuntia jokaisen treenin jälkeen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos haluat pudottaa vähintään 2kg painoa.

Mitä asiakkaamme sanovat tästä ohjelmasta

5/5
Todellakin hintansa arvoinen ohjelma! Lähti 5,2 kiloa ylimääräistä ja säästän pelkästään kuntosalin kuukausimaksuissa tämän avulla 600 euroa vuodessa.
Sarita
5/5
Mulle ei pelkkä ruokavalio toimi vaan tarvitsen treenit mukaan. Tässä oli vihdoin mun keholle sopiva treenimuoto, jolla sain senttejä pois!
Maija
5/5
Näin viisikymppisenä ei innosta enää salille mennä ja keho ei taivu kaikkeen. Nämä treenit toimivat kuitenkin ja tulokset näkyvät 8 viikon jälkeen!
Jukka

Miten pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, vaikka mikään ei olisi aikaisemmin toiminut?

Syö vähemmän kuin kulutat ja liiku enemmän. Aloita tämä uusi dieetti! Käy tässä uudessa jumpassa! Hanki saliohjelma ja ala käymään kuntosalilla.”

Oletko kuullut nämä ohjeet ennen, ehkä monta kertaa?

Moni meistä on kokeillut yhtä tai useampaa tapaa pudottaa painoa. Useimmiten nämä epäonnistuvat syystä tai toisesta.

Dieetti on liian niukka ja ei selviä liian alhaisella kalorimäärällä. Kuntosaliohjelma on niin monimutkainen, että into tyssää heti. Jumppatunnin liikkeet eivät ole suunniteltu omalle keholle.

Saattaa olla, että alussa painoa putoaa ja kaikki näyttää toimivan, kunnes seinä tulee vastaan. 

Moni muutostarina on alkanut tilanteessa, jossa edellinen yritys tyssäsi lähes alkuunsa ja käteen jäi vain tunne syyllisyydestä, kun tälläkään kertaa ei napannut.

ACTIVEBURN-ohjelmalla on mahdollista onnistua, vaikka mikään ei ole aikaisemmin toiminut.

Tämä painonpudotusOhjelma sopii sinulle, jos...

Hyvästele epämieluisat dieetit tai liikuntarääkit ja toivota kahdenksan viikon päässä odottava täysin uusi sinä tervetulleeksi!

Miksi paino putoaa ActiveBurn-ohjelmalla?

Tiesitkö, että treenatessa kehosi polttaa kaloreita kahdella tavalla?

Ne kaksi tapaa ovat treenin aikana tapahtuva poltto ja treenin jälkeinen poltto eli jälkipoltto.

Jos haluat pudottaa painoa on tärkeää, että tekemäsi treeni kuluttaa kaloreita mahdollisimman paljon sekä treenin aikana, että sen jälkeen, jälkipolton avulla.

Moni keskittyy vain treenin aikaiseen rasitukseen, mutta ei tiedä tai hyödynnä mahdollisuutta polttaa kaloreita myös jälkipolton avulla.

Pelkästään oikeanlaista ruokavaliota noudattamalla toki saa myös tuloksia, mutta silloin jää jälkipolton kehoa muokkaavat vaikutukset täysin hyödyntämättä.

 

ACTIVEBURN-treenit vai joku muu liikuntamuoto?

Kulutus treenin aikana

Kulutus jälkipolton aikana

kävely

Kävely jälkipoltto

Kehonpaino

Kehonpainoharjoittelu jälkipoltto

Juoksu

Juoksu jälkipoltto

Kuntosali

Kuntosali jälkipoltto

activeburn

ActiveBurn jälkipoltto

Activeburn-ohjelmalla poltat kaloreita, vaikka et tee mitään

ACTIVEBURN-ohjelmassa yhdistetään painonpudotuksen kannalta tärkeimmät palaset, joita voit saada treenistä, ruokavaliosta ja levosta. 

Nämä kolme asiaa, kun tehdään vaihe kerrallaan niin saadaan kehosi toimimaan tavalla joka tekee työtä tavoitteesi eteen.

Näin ohjelma käytännössä toimii.

  • Vaihe 1 - TREENI

    Tarkoin suunniteltu treeni polttaa kaloreita treenin aikana ja aktivoi jälkipolton, jonka ansiosta kaloreita palaa treenin jälkeen 48 tunnin ajan.

  • Vaihe 2 - RAVINTO

    Ohjelman ruokaohjeet auttava kehoa palautumaan nopeammin tarjoamalla keholle oikean määrän ravintoa ja samalla tehostaa rasvan palamista.

  • Vaihe 3 - LEPO

    Tarpeellinen määrä lepoa auttaa palautumisessa, valmistaa kehoa seuraavaan treeniin, polttaa lisää kaloreita jälkipolton ansiosta sekä auttaa hormonitoiminnan tasapainon ylläpidossa.