Rajattu tarjous - Kokeile ILMAN RISKIÄ 30 päivän tyytyväisyystakuulla

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
"Kerrankin miellyttävä tapa pudottaa painoa"
5/5

ActiveBurn - painonpudotusohjelma!

Uudenlainen ACTIVEBURN-painonpudotusohjelma auttaa pudottamaan painoa, vaikka mikään ei olisi aikaisemmin toiminut.

8 viikkoa kestävässä painonpudotusohjelmassa treenataan erityisillä vastusharjoitusvälineillä 3 kertaa viikossa ja 16 minuuttia kerralla oman kodin rauhassa.

ACTIVEBURN-ohjelma aktivoi kehossasi kaloreiden jälkipolton, jonka avulla kehosi polttaa rasvaa 48 tuntia jokaisen treenin jälkeen.

Tämä ohjelma on tarkoitettu sinulle, jos haluat pudottaa vähintään 2kg painoa.

Mitä asiakkaamme sanovat tästä ohjelmasta

5/5
Todellakin hintansa arvoinen ohjelma! Lähti 5,2 kiloa ylimääräistä ja säästän pelkästään kuntosalin kuukausimaksuissa tämän avulla 600 euroa vuodessa.
Sarita
5/5
Mulle ei pelkkä ruokavalio toimi vaan tarvitsen treenit mukaan. Tässä oli vihdoin mun keholle sopiva treenimuoto, jolla sain senttejä pois!
Maija
5/5
Näin viisikymppisenä ei innosta enää salille mennä ja keho ei taivu kaikkeen. Nämä treenit toimivat kuitenkin ja tulokset näkyvät 8 viikon jälkeen!
Jukka

Miten pudottaa painoa ja polttaa rasvaa, vaikka mikään ei olisi aikaisemmin toiminut?

Syö vähemmän kuin kulutat ja liiku enemmän. Aloita tämä uusi dieetti! Käy tässä uudessa jumpassa! Hanki saliohjelma ja ala käymään kuntosalilla.”

Oletko kuullut nämä ohjeet ennen, ehkä monta kertaa?

Moni meistä on kokeillut yhtä tai useampaa tapaa pudottaa painoa. Useimmiten nämä epäonnistuvat syystä tai toisesta.

Dieetti on liian niukka ja ei selviä liian alhaisella kalorimäärällä. Kuntosaliohjelma on niin monimutkainen, että into tyssää heti. Jumppatunnin liikkeet eivät ole suunniteltu omalle keholle.

Saattaa olla, että alussa painoa putoaa ja kaikki näyttää toimivan, kunnes seinä tulee vastaan. 

Moni muutostarina on alkanut tilanteessa, jossa edellinen yritys tyssäsi lähes alkuunsa ja käteen jäi vain tunne syyllisyydestä, kun tälläkään kertaa ei napannut.

ACTIVEBURN-ohjelmalla on mahdollista onnistua, vaikka mikään ei ole aikaisemmin toiminut.

Tämä painonpudotusOhjelma sopii sinulle, jos...

Hyvästele epämieluisat dieetit tai liikuntarääkit ja toivota kahdenksan viikon päässä odottava täysin uusi sinä tervetulleeksi!

Miksi paino putoaa ActiveBurn-ohjelmalla?

Tiesitkö, että treenatessa kehosi polttaa kaloreita kahdella tavalla?

Ne kaksi tapaa ovat treenin aikana tapahtuva poltto ja treenin jälkeinen poltto eli jälkipoltto.

Jos haluat pudottaa painoa on tärkeää, että tekemäsi treeni kuluttaa kaloreita mahdollisimman paljon sekä treenin aikana, että sen jälkeen, jälkipolton avulla.

Moni keskittyy vain treenin aikaiseen rasitukseen, mutta ei tiedä tai hyödynnä mahdollisuutta polttaa kaloreita myös jälkipolton avulla.

Pelkästään oikeanlaista ruokavaliota noudattamalla toki saa myös tuloksia, mutta silloin jää jälkipolton kehoa muokkaavat vaikutukset täysin hyödyntämättä.

 

ACTIVEBURN-treenit vai joku muu liikuntamuoto?

Kulutus treenin aikana

Kulutus jälkipolton aikana

kävely

Kävely jälkipoltto

Kehonpaino

Kehonpainoharjoittelu jälkipoltto

Juoksu

Juoksu jälkipoltto

Kuntosali

Kuntosali jälkipoltto

activeburn

ActiveBurn jälkipoltto

Activeburn-ohjelmalla poltat kaloreita, vaikka et tee mitään

ACTIVEBURN-ohjelmassa yhdistetään painonpudotuksen kannalta tärkeimmät palaset, joita voit saada treenistä, ruokavaliosta ja levosta. 

Nämä kolme asiaa, kun tehdään vaihe kerrallaan niin saadaan kehosi toimimaan tavalla joka tekee työtä tavoitteesi eteen.

Näin ohjelma käytännössä toimii.

 • Vaihe 1 - TREENI

  Tarkoin suunniteltu treeni polttaa kaloreita treenin aikana ja aktivoi jälkipolton, jonka ansiosta kaloreita palaa treenin jälkeen 48 tunnin ajan.

 • Vaihe 2 - RAVINTO

  Ohjelman ruokaohjeet auttava kehoa palautumaan nopeammin tarjoamalla keholle oikean määrän ravintoa ja samalla tehostaa rasvan palamista.

 • Vaihe 3 - LEPO

  Tarpeellinen määrä lepoa auttaa palautumisessa, valmistaa kehoa seuraavaan treeniin, polttaa lisää kaloreita jälkipolton ansiosta sekä auttaa hormonitoiminnan tasapainon ylläpidossa.

 • LOPPUTULOS

  Yhdessä nämä parantavat kehosi koostumusta sekä tekevät kehostasi koneen, joka polttaa turhaa rasvaa aktiivisesti – silloinkin, kun et tee mitään. Samalla yleinen energisyys ja mieliala paranevat, eikä kehosta lähde samalla tavalla impulsseja herkutella.

Millaisia treenejä ohjelma sisältää?

Treenikertoja on kolme viikossa. Muut päivät ovat lepopäiviä, jolloin jälkipoltto tekee työtä puolestasi. 

Yksittäiset harjoitukset sisältävät vain neljä liikettä ja kestävät 16 minuuttia. Jokainen liike on valittu tarkasti painonpudotustavoitteiden saavuttamiseksi.

Ohjelman treenit ovat korkeatehoisia lihaskuntoharjoituksia, jotka tehdään erityisillä vastuskuminauhoilla. Vastusnauhat tulevat ohjelman mukana ja toimitamme ne sinulle maksutta.

Harjoitteissa tehdään 30–35 sekunnin pituisia liikesarjoja, jotka ärsyttävät lihaksia ja kehoa tarpeeksi, jotta kalorien jälkipoltto aktivoituu.

Jokainen yksittäinen liike on isoja lihasryhmiä tehokkaasti rasittava. Näin jokainen treeni jo itsessään polttaa mahdollisimman paljon kaloreita.

LYHYET JA TEHOKKAAT TREENIT
PUDOTA PAINOA JA KEVENNÄ OLOA
POLTA RASVAA MYÖS LEVOSSA
TÄYSIN UUSI SINÄ 8 VIIKOSSA

Mitä ActiveBurn -painonpudotusohjelma sisältää?

Mitä ActiveBurn -painonpudotusohjelma sisältää?

Entä mitä voi tapahtua seuraavan 8 viikon aikana, kun käyt läpi ActiveBurn-ohjelman?

Mitä kehossasi tapahtuu ohjelman 8 viikon aikana?

viikot 1 & 2
Jälkipolton
aktivointi

ACTIVEBURN -painonpudotusohjelman tulokset perustuvat treenillä aktivoitavaan kehon jälkipolttoon.

Ensimmäisen kahden viikon aikana uudenlainen harjoittelu aktivoi kehossasi jälkipolttotoiminnon. Se auttaa kehoasi polttamaan rasvaa aina 48 tunnin ajan jokaisen treenin jälkeen.

Ensimmäisellä viikolla kannattaa tehdä lähtötilanteen punnitus ja vyötärön mittaus, jotta tuloksia voi seurata ohjelman edetessä.

viikot 3 & 4
progressiivinen painonpudotus

Kolmas viikko ohjelmassa alkaa uusilla harjoituksilla, jotta saadaan pidettyä painonpudotus progressiivisena.

Moni osallistuja alkaa tässä vaiheessa huomaamaan muutoksia niin puntarilla kuin vyötäröllä. Muutoksia voi huomata myös yleisessä olossa.

Treenaamisesta alkaa myös syntyä rutiinia ja on koko ajan helpompaa aloittaa treenit. Moni osallistuja alkaa raportoida selkeästi korkeampia energiatasoja ja yleisen mielialan paranemista.

Yleensä herkkuja ja ruokaa kohtaan tunnetut mielihalut vähenevät, eikä enää tulee impulsseja kaivaa suklaata tai sipsejä kaapista.

viikot 5 & 6
kehon ärsykepisteiden herätys

Viidennellä viikolla tehdään muutos harjoitusohjelmaan, jotta saadaan pidettyä kehon ärsykepisteet hereillä. 

Se tarkoittaa sitä, että keho ei pääse homeostaasiin, jossa rasvan palaminen loppuisi. Treenien muutoksella pidetään rasvanpoltto käynnissä.

Moni huomaa selkeän eron omissa voimatasoissa ja jaksamisessa. Lihakset ovat saaneet rasitusta ja vastineena ne ovat kehittyneet. Samalla ylimääräistä rasvaa on palanut. 

viikot 7 & 8
tulosten
maksimointi

Viikoilla 7 ja 8 käytetään neljättä harjoitusohjelmaa, jotta kehon jälkipoltto pysyy aktiivisena.

Moni huomaa viimeistään tässä vaiheessa, kuinka omasta kehosta on löytynyt uusi minä, joka nauttii ja kaipaa liikuntaa. 

Useimmille tämä on jopa pysäyttävämpi muutos kuin pudonneet kilot ja hävinneet sentit.

Ohjelman lopussa voi tehdä loppumittauksen ja -punnituksen ja verrata tulosta lähtötilanteeseen. 

Samalla voi huomata eron kehittyneessä kunnossa ja omassa olossa verrattuna tilanteeseen, jossa oli ohjelman alussa.

LUE mitä asiakkaamme sanovat ohjelmasta

Tämän kaiken saat, kun ostat ActiveBurn-ohjelman

HARJOITUSOHJELMA, JOSSA TREENAAT VAIN 3 kertaa viikossa

ACTIVEBURN-ohjelman harjoitukset on tarkoin suunniteltu painonpudotukseen ja rasvanpolton maksimointiin kehon jälkipolttoa hyödyntäen.

Ohjelma kestää 8 viikkoa. Sen aikana tehdään joka viikko kolme harjoitusta, joista kukin kestää noin 16 minuuttia. Harjoitusohjelman rasitustasot nousevat ohjelman edetessä. 

Tällä tavalla varmistetaan, että keho aktivoi jälkipolton, saa tarvittavaa rasitusta lihaksille ja että rasva palaa myös lepopäivinä koko kahdeksan viikon ajan. Näin keho ei myöskään päädy homeostaasiin, jossa kehitys loppuu ensimmäisten viikkojen jälkeen.

Harjoituskerrat on suunniteltu niin, että liikkeitä on vain 4, jotta niiden opettelemiseen ei kulu aikaa. 

Jokainen harjoituskerta on omalla yksittäisellä videollaan, jossa ohjaaja tekee treeniä kanssasi. Videolla näet koko ajan kuinka pitkään liikettä tehdään, kuinka kauan liikkeiden välissä oleva tauko kestää ja mikä seuraava liike on.

RAVINTO-OHJELMA, joka nopeuttaa painonpudotusta

ACTIVEBURN-ohjelman ravinto-ohjelma sisältää päiväkohtaiset ateriat, ostoslistat ja reseptit. Sisältö on pureskeltu niin hienoksi, että ohjelman toteuttaminen on kaikille helppoa. 

Ohjelmassa otetaan huomioon yksilöllinen lähtötilanne ja annetaan sen mukaiset ohjeet, jotta kalorien kulutus pysyy tehokkaana. Lisäksi saat ohjeet siihen, miten teet ohjelmaan sopivat valinnat silloin, kun olet reissun päällä, lounasravintolassa tai työpaikkaruokalassa.

Ruoat ja reseptit sisältävät tavallisia jokaisesta marketista ostetavia asioita. Ruoka on useimmille ihan tavallista arkiruokaa, jota myös muu perhe voi syödä. 

Kyseessä ei ole siis dieetti, eikä ohjelmassa karpata tai tavoitella ketoosia. Myös ruokarajoitteet ja allergiat on otettu huomioon. Jos jokin ravinto-ohjelman aineksista ei sovi sinulle, voit valita tiettyjen ruoka-aineiden välillä itsellesi sopivat.

Ateriat ovat edullisia, eikä ohjelman seuraaminen vaadi suurta rahallista panostusta. Monille käykin niin, että ohjelman seuraaminen pienentää ruokakustannuksia.

TREENIVÄLINEET, joilla harjoittelet oman kodin rauhassa

Ostamalla ohjelman saat ilmaiseksi mukaan vastusharjoitteluvälineet, jotka lähetetään sinulle suoraan kotiovelle ilman toimituskuluja. 

Välinepaketti sisältää viisi kappaletta erivahvuisia vastusnauhoja sekä käsikahvat, ovikiinnittimen, nilkkaremmit ja kantopussin. Välineet on kätevä säilyttää ja kuljettaa pussissa, eivätkä ne vie paljoa tilaa.

Vastusnauhoja käyttämällä yksittäin ja yhdessä pääset hyödyntämään treeneissä erikokoisia vastuksia. Vastusnauhoilla luotavan vastuksen määrä vaihtelee 4,5 kilon ja 45,2 kilon välillä. 

Voit siis vaikuttaa harjoitusten vastukseen itse, jolloin voimme taata rasituksen treeneissä koko kahdeksan viikon treeniohjelman läpi lähtötilanteestasi riippumatta.

Treenivälineiden käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi. Tarvitset vain oven, johon voit kiinnittää ovikiinnittimen. Välineiden käyttöön ja kiinnittämiseen löydät selkeät ohjevideot, kun kirjaudut ohjelman materiaaleihin ostamisen jälkeen.

palautteita asiakkailta, jotka normaalisti eivät anna palautteita!

Lupauksemme

tunne muutos kehossassi tai saat rahasi takaisin - 100 % tyytyväisyystakuu

Uskomme, että tekemällä oikeita valintoja liikuntamuotojen ja ravinnon suhteen kuka tahansa voi saavuttaa haluamansa tulokset. 

Siksi haluamme, että voit kokeilla ACTIVEBURN-ohjelmaa rauhassa 30 päivää ja katsoa sopiiko se sinulle.

Jos et kuitenkaan ole jostain syystä tyytyväinen ohjelmaan, voit laittaa meille viestiä, niin palautamme kaikki rahasi.

Näin tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä, sillä palautamme rahasi täysimääräisenä, jos et ole tyytyväinen.

Huomioithan, että jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Voita 1 000 € KÄTEISTÄ TAI treenivälineitä pudottamalla painoa

Palkitsemme parhaat muutostarinat rahapalkinnoilla!

Jokainen muutos ja saavutettu tavoite on tietysti palkinto itsessään.

Haluamme kuitenkin antaa vielä lisämotivaatiota ja tsemppiä!

 1. sija: 1 000 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti (arvo 149€)
 2. sija: 750 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti (arvo 149€)
 3. sija: 500 € käteistä rahaa + treenivälinepaketti (arvo 149€)

Kaikkien kevään osallistujien kesken arvotaan myös 3 kpl treenivälinepaketteja (arvo 149€)!

Voittajat valitaan toukokuussa.

Huomioithan, että palkinnot ovat saajan veronalaista ansiotuloa, joten voittajien on ilmoitettava palkinnon arvo veroilmoituksessaan.

Kuinka voin maksaa ohjelman?

Liikuntaedut

Voit maksaa ACTIVEBURN-ohjelman kaikilla yleisimmillä liikuntaeduilla: Smartum, Edenred, Eazybreak ja ePassi.

Smartum, ePassi, Edenred, EazyBreak
Verkkopankki ja maksukortit

Meillä käy myös kaikki suomalaiset verkkomaksut ja maksukortit. Maksut välittää suomalainen Visma Pay.

MasterCard, Visa, OP, Nordea, Säästöpankki, Handelsbanken, S-pankki, Aktia, Danskebank, Ålandsbanken, POP-pankki
Laskutus ja verkkomaksut

Voit tilata ACTIVEBURN-ohjelman laskulla, osamaksulla ja lompakkopalveluiden kautta.

Fellow, Jousto, MobilePay, Pivo

RAJATTU TARJOUS PÄÄTTYY:

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia

Aloita matka kohti tavoitettasi tänään!

197 €
 • Tilaa ACTIVEBURN-painonpudotusohjelma tänään
 • Kokeile ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
 • Nopea ja maksuton toimitus harjoitusvälineille - toimituksen hoitaa PostNord

Mitä ActiveBurn - painonpudotusohjelma sisältää

Kuka on kehittänyt ActiveBurn-ohjelman?

Me olemme suomalainen yritys Nordic Flow Movement Oy, joka perustettiin halusta auttaa ihmisiä löytämään liikkumisen ilon, muuttamaan kehonkoostumustaan ja pudottamaan niitä paljon puhuttuja ylimääräisiä kiloja.

Toisin kuin monet muut yritykset, emme halua tuoda itseämme esille vaan mieluummin keskitymme palvelemaan asiakkaitamme ja nostamaan heidän onnistumisiamme.

Uskomme, että tekemällä oikeita valintoja liikuntamuotojen ja ravinnon suhteen kuka tahansa voi saavuttaa haluamansa tulokset.

Ilman, että tarvitsee rääkätä itseä, tehdä epämiellyttäviä asioita tai kituutella todella rajoitetun ruokavalion kanssa.

ACTIVEBURN-ohjelma on kehitetty yli 10 000 tyytyväisen asiakkaan kanssa hyödyntäen heidän käytännön kokemuksia eri liikkeiden, ohjelmien ja välineiden kanssa. 

Koko ohjelma on koottu ja testattu ammattivalmentajien, välineasiantuntijoiden sekä ravitsemusmattilaisten toimesta täysin uudenlaiseksi painonpudotusohjelmaksi.

ACTIVEBURN – tiimi

Mitä asiakkaamme sanovat tästä ohjelmasta

5/5
Erittäin mukava ja toimiva tapa pudottaa painoa, ainakin minulle. En välitä kuntosaleista, joten kotona treenaaminen tuntui hyvältä. Lähti 4.4kg tuon 8 viikon aikana.
Raija
5/5
Kiitos ohjelmasta! Sitä oli helppo seurata ja mukana tulevat välineet ovat hyvät, laatu on kohdillaan. Minulle tämä oli hyvä sijoitus ja sain rahoille vastinetta!
Anita
5/5
Todellakin hintansa arvoinen ohjelma! Lähti 5,2 kiloa ylimääräistä ja säästän pelkästään kuntosalin kuukausimaksuissa tämän avulla 600 euroa vuodessa.
Sarita

Usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Harjoittelua tehdään käsikahvallisilla vastuskuminauhoilla.

Saat tilauksen yhteydessä välinepaketin, johon kuuluu kuminauhoja useilla eri vastuksilla, käsikahvat, ovikiinnitin ja jalkaremmit. Paketti toimitetaan sinulle kotiovelle, jotta voit aloittaa ohjelman pikimmiten.

Löydät tarkat käyttöohjeet välineiden käyttöön ohjelman sisältä. Vastuskuminauhojen käyttö ei vaadi reikien porausta tai mitään muuta muutosta kotiisi.

Kyllä! Tämä ohjelma on suunniteltu painonpudotukseen ja tehty niin, että ylipainoinen voi siihen osallistua. Tehtävät harjoituksen onnistuvat, vaikka kehonkoostumus ei soveltuisi kuntosalitreeneihin tai kehonpainoharjoituksiin.

Kyllä sopii! Tämä on erityisen hyvä painonpudotuskeino, kun ikää tulee enemmän. Vastusharjoittelu on hyvin nivelystävällistä ja suojelee kehoa enemmän kuin muut harjoitusmuodot.

Kyllä! Harjoitukset sopivat hyvin uudelle treenaajalle, joka tavoittelee painonpudotusta. Treenit ovat helppoja tehdä, mutta saavat rasvan palamaan. Yksinkertaisiin liikkeisiin ohjeistetaan selkeästi videolla.

Ohjelma on käytössäsi niin pitkään kuin sitä tarvitset. Mukana tulevat vastusharjoitusvälineet saat omaksesi.

Ei myydä. Emme tarjoa, myy tai suosittele mitään näistä. D-vitamiinin käyttö on Suomessa yleisesti suositeltavaa, mutta emme puhu mistään vitamiineista tai ravintolisistä tässä ohjelmassa.

Kyllä voit! Otamme vastaan yleisimmät liikuntaedut sähköisinä sekä setelimuodossa. Meillä käyvät seuraavat liikuntaedut:

 • Smartum
 • EazyBreak
 • Edenred
 • ePassi


Tarkemmat ohjeet saat kassalla, kun teet tilausta.

Vastusharjoitusohjelmaan ja ravintosuunnitelmaan saat pääsyn tilauksen jälkeen. Sähköpostiisi tulee tieto käyttäjätunnuksista.

Harjoitusvälineet postitamme sinulle tilauksen jälkeen.

Alla olevalta videolta voit katsoa, kuinka harjoitusohjelmaan kirjaudutaan.

Lisää palautteita asiakkailta, jotka normaalisti eivät anna palautteita!

Kahdeksan viikon päässä odottaa täysin uusi sinä. Aloita nyt.

©2021 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi