Kuin pysyvä kuntosalijäsenyys ja kuntosali kotiisi

Kuin pysyvä kuntosali ja jäsenyys kotiisi

Tilaa 12 viikon treeniohjelma ja saat koko kehon treenivälineet kaupan päälle​

Vuoden 2021 suosituin treeniväline! Edelliset erät myytiin loppuun ennätysnopeasti, muutamassa päivässä. Tilaa omasi tänään ja varmista, että saat omasi! Voit maksaa halutessasi myös liikuntaeduilla.

Lihaskuntoharjoittelun tuskat

Oletko sinäkin maksanut kuntosalisi jäsenmaksuja viimeiset kuusi kuukautta ja käynyt salilla vain  muutaman kerran? Niin mekin… 

Lihaskuntoharjoittelu on äärimmäisen tärkeää, mutta siitä on tehty hankalaa monestakin syystä:

 

 • Salille lähteminen: Lähteminen on aina kaikista hankalinta. Ulkona sataa vettäkin. matkaan menee aikaa, salilla voi olla ruuhkaa ja laitteisiin pitää jonottaa. Voisinpa vain treenata kotona!
 • Kalliit salimaksut:  Jäsenyydestä maksetaan kovaa hintaa  vaikka siellä ei edes olisi käynyt vähään aikaan. Eikä jäsenyyttä jaksa aina loman ajaksi edes lopettaa.
 • Mitä täällä kuuluu tehdä? Kuntosali on täynnä erilaisia painoja ja laitteita, mutta mitä näillä uskaltaa tehdä, että ei satuta itseään?
 • Muiden katseet selässä: Mieluummin treenaisin omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Ei tarvitsisi jonotella laitteisiin ja tuntea muiden tuijotusta, kun he odottavat vuoroaan. 

Tällainen on 12 viikon harjoitusohjelma

Valmis paketti – seuraa vain perässä

Ammattilaisen suunnittelema valmis jaksotettu 12 viikon treeniohjelma valmiilla treenivideoilla

Ei toistuvia maksuja tai matkoja salille

Ei erillistä matkustamista kuntosaleille eikä kuntosalin toistuvia maksuja

Vuoden 2021 suosituin treeniohjelma

Edelliset erät treenipakettia myytiin ennätysnopeasti loppuun muutamassa päivässä

Tällaisia välineitä ovat vastuskuminauhat

Et tarvitse tilaavieviä painoja

Tee kuntosalien tehokkaimmat liikkeet (maastaveto, kyykky, leuanveto…) kotonasi ilman levypainoja

Säädä vastusta kehityksesi mukaan

Säädettävän vastuksen (4,5 kg–45,2 kg) avulla treeniin tulee tehoa olet sitten vasta-alkaja tai kokenut salikettu

Treenaa oman kodin rauhassa

Voit treenata rauhassa ja omaan tahtiin – ilman muiden katseita selässä

Millaisia tuloksia voin odottaa 12 viikon treeniohjelman jälkeen?

Aivan samoja kuin hyvin toteutetulla kuntosaliohjelmalla. 12 viikon eli melkein kolmen kuukauden aikana kehitystahti voi olla huimaa, kun liikkeet tehdään oikein.

“Tutkimuksen tulokset viittavat siihen, että vastusharjoittelusta vastusnauhoilla seuraa samanlaisia hyötyjä voimatasojen kasvattamiseen kuin painoharjoittelusta kuntosalilla tavallisilla laitteilla.

Näiden löydösten vuoksi valmentajat, fysioterapeutit ja jopa potilaat voivat käyttää vastusnauhoja pienillä kustannuksilla, helpolla käytettävyydellä monissa eri paikoissa lihaskunnon ylläpitoon ja kasvattamiseen.” (Lähde)

Riippuen siitä millä tasolla olet treenannut aikaisemmin, kolmessa kuukaudessa voi tapahtua paljon. Jopa 90-vuotiailla parin kuukauden treenaminen voi johtaa voimatasojen 10–30-prosenttiseen nousuun. (Lähde)

Osta ohjelma nyt ja saa välineet ilmaiseksi

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Vastuskuntosali ja 12 viikon harjoitusohjelma

167
87 €
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tulostakuun 6 viikoksi!​
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak​)
 • Nopea toimitus – tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiin painamalla alla olevaa nappia

Suosittelevatko asiakkaamme tätä ohjelmaa?

Previous slide
Next slide

Ovatko treenit oikeasti tehokkaita?

Previous slide
Next slide

Kolme syytä, miksi vastuskuntosali on loistava väline kehon muokkaukseen, kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen

1. Lihakset työskentelevät koko liikkeen läpi

Kotikuntosalin toiminta perustuu dynaamiseen jännitysvastukseen. Dynaaminen jännitysvastus pitää huolen siitä, että lihakset joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen.

Näin harjoituksen teho on yhtä tehokas kuin perinteisillä vapailla painoilla. Vastusnauhat tulevat tarpeeseen myös silloin, kun et vain jaksa lähteä salille tai olet esimerkiksi matkoilla. Kevyen painonsa ja pienen kokonsa ansiosta ne on helppo heittää kassiin ja ottaa mukaan matkalle. Eikä edes tarvitse ottaa koko settiä mukaan, otat vain ne vastukset mitä käytät juuri nyt ja tilaa menee entistäkin vähemmän!

2. Treenaa kotona, ulkona tai vaikka hotellihuoneessa

Sen sijaan, että hankkisit kotiisi kalliit ja tilaat vievät levypainot, penkkeineen ja kyykkytelineineen, toiminnallinen vastuskuntosali tekee saman (ja enemmänkin) murto-osalla hinnasta ja vaaditusta tilasta.

Kumisilla vastusnauhoilla on helppoa tehdä koko kehon kattava harjoitus, missä ja milloin tahansa. Ne ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset sekä kulkevat helposti mukana. Vastusnauhat ovat loistava vastusharjoittelun apuväline ja sitä voivat käyttää kaikki vasta-alkajista kokeneempiinkin kehäkettuihin.

3. Vastusnauhat ovat turvallisia käyttää

Vastusnauhat ovat olleet olemassa jo yli sata vuotta. Alkuun ne kehitettiin sairaaloiden ja potilaskuntoutuksen tarpeisiin. Edelleen hoitolaitokset ympäri maailman käyttävät vastusnauhoja avukseen potilaiden kuntouttamisessa ja niiden avulla on saavutettu merkittäviä tuloksia.

Ne ovat omiaan vahvistamaan lihasten, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden voimatasoja sekä lujuutta. Eikä pelkoa siitä, että painot putoaa tai sattuu haavereita ole.

Dynaaminen jännitevastus​ –
salaisuus vastusnauhojen takana

Muuttuva vastus...

Lihas joutuu työskentelemään liikkeen nostovaiheessa, ääriasennossa sekä laskuvaiheessa. Harjoitellessasi vapailla painoilla lihas joutuu työskentelemään hyvin vähän tai ei ollenkaan liikkeen ääriasennossa.

Käydään tätä läpi esimerkin avulla. Ajatellaan esimerkiksi hauiskääntöä. Tehdessä hauiskääntöä käsipainoilla, lihakset eivät joudu periaatteessa tekemään mitään työtä käden ollessa täysin koukistettuna.

Mitä tapahtuu, kun sama liike tehdään vastusnauhalla?

...parempi treeni

Kun sama liike tehdään vastusnauhalla, joutuu hauislihas tekemään suuren työn liikkeen ääriasennossa, sillä kuminauhan elastisuus luo jatkuvat vastuksen lihakselle.

Kun lihas joutuu työskentelemään läpi koko liikkeen, tekee se harjoitteesta huomattavan tehokkaan. Vastusnauhoilla saavutetaankin merkittävä hyöty perinteisiin painoihin verrattuna. Treenaaminen voi siis olla paljon tehokkaampaa ja kehittävämpää!

Kun harjoittelet vastusnauhoilla, teet harjoitteen koko liikesarjan läpi muuttuvalla vastuksella. Tämä johtuu siitä, että nauhan joustavuus (ja tätä myöten myös vastus) vaihtelee liikkeen aikana, toisin kuin voimaharjoittelulaitteilla tai vapailla painoilla.

Otetaan jälleen esimerkiksi hauiskääntö. Kun teet hauiskääntöä vastusnauhalla, nauhan vastus kasvaa mitä pidemmälle liike etenee. Tämä pakottaa lihaksen työskentelemään normaalia kovemmin.

Toisin kuin taas vapaita painoja käytettäessä, suurin harjoitusvastus tapahtuu, kun hauislihas on 90 asteen kulmassa. Kun olet ylittänyt tämän pisteen, vastustaso pienenee ja lihaksesi ei joudu työskentelemään yhtä lujaa.

ActiveBurn-treeniohjelman välineitä, vastuskuminauhat

Muita hyötyjä perinteiseen painoharjoitteluun verrattuna

Viime vuosina myös liikunta- ja hyvinvointimaailma on ottanut nämä harjoitteluvälineet käyttöönsä

Vastuskuntosali ja 12 viikon harjoitusohjelma

167
87€
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tulostakuun 6 viikoksi!​
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak​)
 • Nopea toimitus – tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiin painamalla alla olevaa nappia

Jo 12 000+ treenaajaa suosittelee meitä

Markus30 vuotta
Read More
"Ajatus kuntosalille matkustamisesta (kun se vie aikaa) ja muiden edessä huhkimisesta tuntui vastenmieliseltä, joten hankin itselleni vastuskuntosalin kotiin.

Olin skeptinen vastuskuntosalin tehosta verrattuna tavalliseen kuntosalitreeniin, mutta luettuani tutkimuksia, selvisi, että sen avulla pääsee ihan samanlaisiin ja joiltain osin parempiinkin tuloksiin

Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin, hintalaatusuhteeltaan aivan ylivertainen tuote. Ja kulkee tarvittaessa aina mukana!"
Timo35 vuotta
Read More
"Säännöllisenä kuntosaliharrastajana en kovinkaan paljoa odottanut näiltä nauhoilta. En uskonut, että niillä saisi aikaan kunnon treeniä. Olin kuitenkin väärässä.

Kun keskittyy liikkeisiin ja tekee maltilla niin tuntuu saavan ihan vastaavan, jopa jollain tavoilla levytankoa rasittavamman vastuksen.

Tämä on sopinut omaan käyttöön erinomaisesti korona-aikana, kun ei ole päässyt aina salille käymään."
Previous
Next

Vastuskuntosali vs. muut harjoitusmetodit

Voivatko vastusnauhat oikeasti vastata kuntosalilta löytyvää laitevalikoimaa? Kyllä voivat!

Vasemmalla oleva kuva näyttää 40 erilaista liikettä mitä voit tehdä treenataksesi koko vartalosi läpi – ja nämä ovat vain osa siitä mitä nauhoilla voi tehdä!

Liikkeitä on paljon enemmän ja ohjelman mukana tulee valmis treeniohjelma videoilla, joiden mukana voit treenata reaaliaikaisesti.

Laita vain video pyörimään ja seuraa treenirutiinia perässä!

Alla oleva kuva näyttää 40 erilaista liikettä mitä voit tehdä treenataksesi koko vartalosi läpi – ja nämä ovat vain osa siitä mitä nauhoilla voi tehdä!

Liikkeitä on paljon enemmän ja ohjelman mukana tulee valmis treeniohjelma videoilla, joiden mukana voit treenata reaaliaikaisesti.

Laita vain video pyörimään ja seuraa treenirutiinia perässä!

Tilaa ilman riskiä – saat 30 päiväksi 100% tyytyväisyystakuun!

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisii vastusnauhoihin ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

(Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.)

Mitä vastuskumisalipaketti pitää sisällään?

Saat siis kaiken tämän

5 kappaletta vastuskuminauhoja

Kaikki ohjelman treenit tehdään mukana olevilla kestävillä ja laadukkailla vastuskuminauhoilla. Jokaisella kuminauhalla on oma vastuksensa, jotta saat eri liikkeisiin eri vastuksen. Nauhat on värikoodattu vastuksen mukaan. Kuminauhoilla treenaaminen on turvallista ja tehokasta ja ne vievät kotona vain vähän tilaa.

2 kappaletta pehmustettuja kahvoja

Mukana tulevat käsikahvat mahdollistavat useamman vastusnauhan käyttämisen samanaikaisesti. Näin pystyt muodostamaan harjoitusvastuksen 4,5–45,2 kg välillä. Jotta pystyisit samaan vapailla painoilla, tarvitsisit todella monta eri painoa ja se pelkästään tulisi maksamaan sinulle useita satoja euroja.

12 viikon treeniohjelma

jonka saat käyttöösi heti tilattuasi. Treeniohjelma löytyy sivulta kotonakuntoon.fi ja on käytössäsi mistä vaan, missä pääset nettiin jollakin välineellä – vaikka kännykällä.

Liikekartta PDF-muodossa

Saat mukaasi liikekartan PDF-muodossa, joka pitää sisällään 40 erilaista liikettä. Näin voit helposti tulostaa liikeohjeet ja treenata missä vain, milloin vain.

55 liikettä videoituna

Saat käyttöösi 55 videon arkiston, joilla näytetään selkeästi kuinka liikkeet tehdään. Näin voit vain seurata liikkeitä perässä. Videot jäävät sinulle ja voit hyödyntää niitä koska vain.

Nilkkaremmi

jonka avulla teet alavartalon liikkeitä ja saat treenattua pakarasi ja jalkasi timanttiseen kuntoon!

Kantopussi

jossa kannat nauhat ja muun välineistön mukanasi kätevästi mihin tahansa.

Ovikiinnitin

jonka avulla saat hyödynnettyä vastuskuminauhoja entistä monipuolisemmin.

Liity tuhansien tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

Millaista vastusnauhoilla harjoittelu on?

Harjoittele fiksusti

Nykyaikana liikunnassa on valloilla ajatus: Mitä enemmän, sitä parempi. Tämä ajatus nousee usein esille silloin, kun hankitaan uusia harjoitusvälineitä.

Siinä on vaaransa, koska alkuinnostuksessa treenaataan erittäin kovaa ja näin väsytetään sekä keho, että mieli. Kropalle pitää antaa aikaa tottua uudenlaisiin ärsykkeisiin. Yliharjoittelu kasvattaa myös loukkaantumisen riskiä.

Oikeasti vähemmän on enemmän. Kevyesti ja kiireettä on erittäin hyvä. Siksi myös 12 viikon treeniohjelman noudattaminen kannattaa.

Tie menestykseen, on aloittaa rauhallisesti ja nostaa harjoitusmääriä vähitellen, kun totut tehtäviin liikkeisiin ja vastusnauhoihin. Vastusnauhat muodostavat uudenlaisen harjoitusärsykkeen kehollesi, joten anna sille aikaa tottua liikkeisiin.

Älä kiirehdi

Tehdessäsi harjoitteita vastuskuminauhoilla, kiirehtiminen ei johda haluttuun lopputulokseen. Kun teet harjoitteita, koeta tuntea työskentelevät lihakset ja keskity niihin.

Tunne kuinka lihakset supistuvat ja tekevät töitä. Tämä auttaa luomaan uusia hermopolkuja kehossasi, joka vahvistaa ja parantaa kehonhallintaasi sekä tehostaa harjoittelua. Näin saat harjoittelustasi irti maksimaalisen lopputuloksen.

Eli parempi tehdä hitaasti ja keskittyen. Olla läsnä oman treeninsä kanssa. Se auttaa luomaan hermoyhteyksiä paremmin.

Keskity liikkeen puhtauteen

Ei määrää, vaan laatua! Pidä yllä hyvä suoritusasento ja tee liikkeet rauhassa alusta loppuun. Älä riuhdo ja yritä saada maksimaalista määrää toistoja. Laatu on tärkeämpää kuin määrä. Askel kerrallaan!

Kun kehityt ja voimatasosi kasvavat, lisää harjoitteisiin lisää haastavuutta. Voit tehdä harjoitteistasi haastavampia:

 • Tekemällä lisää toistoja
 • Lisäämällä enemmän vastusta

Vinkkejä vastusnauhalla harjoitteluun

Usein kysytyt kysymykset

Sopivat. Jos olet tottunut treenaamaan todella kovilla kuormilla, vastusnauhat eivät voi tarjota samanlaista maksimitreeniä. Muuhun treeniin vastusnauhat sopivat mainiosti, muuttamalla vastuksen määrään tai lisäämällä toistoja.

Normaalit suljettavat huoneovet toimivat hyvin. Älä kiinnitä esimerkiksi kaapinoviin, koska se voi johtaa kaapin kaatumiseen tai saranoiden pettämiseen. Käytä tukevaa perusovea.

Sille ei ole tarve, koska samaa treeniohjelmaa voi toistaa turvallisesti vaikka loputtomasti.Tai voit koota oman treeniohjelmasi erilaisten liikkeiden avulla mitä vastusnauhojen ohjekirjassa tulee.

Mikäli tästä tulee meille useampia toiveita, voimme luoda lisää treeniohjelmia.

Kyllä voit. Vastusnauhat ovat olleet erityiset hyviä vanhempien ihmisten kuntoutuksessa ja lihaskunnon ylläpitämisessä. Lihaskunnon ylläpito on erityisen tärkeää kun ikää tulee lisää. Se helpottaa kaikkea tekemistä, parantaa elämänlaatua ja ylläpitää terveyttä lukuisin tavoin.

Pelkkä kävely ei riitä, vaan tarvitaan myös lihaskuntoharjoittelua ja vastusnauhat antavat siihen terveellisen, edullisen ja turvallisen vaihtoehdon.

Kyllä voit. Maksaa voi myös ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum saldolla. Ohjeet löydät kassa-sivulta (lisäät vain tuotteen ostoskoriin sivustolla olevista napeista). Maksuohjeet ovat sivun alalaidassa. Ota huomioon, että liikuntaeduilla tilatessa emme voi palauttaa rahojasi, koska lain mukaan liikuntaetuja ei voi muuttaa takaisin rahaksi.

Harjoitusohjelma on pysyvästi sinun, eli voit käyttää sitä niin pitkään kuin haluat.

Mitä vielä odotat? Hanki vastuskuntosali kotiisi ja aloita treenaaminen!​​

Vastuskuntosali ja 12 viikon harjoitusohjelma

167
87 €
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tulostakuun 6 viikoksi!​
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, ePassi, Edenred, Eazybreak​)
 • Nopea toimitus – tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiin painamalla alla olevaa nappia