Treenaa voimakas ylävartalo kotonasi tällä 6 viikon punnerrusohjelmalla

Lihaksikas ja vahva ylävartalo on monen haave ja unelma, mutta niin hankala saavuttaa. Tällä 6 viikon ohjelmalla saavutat sen varmasti!

Mikä tavallisissa punnerruksissa on vikana?

Punnertaminen on tehokkain liike ylävartalon kokonaisvaltaiseen muokkaamiseen ja kehittämiseen. Me kaikki olemme niitä tehneet ja kaikki myös lopettaneet niiden tekemisen. Normaaleissa punnerruksissa piileekin muutama viheliäinen ongelma, miksi niiden tekeminen ei kannata.

Sattuu ranteisiin. Normaalisti punnerrettaessa ranteet taipuvat 90 astetta sivuille. Tämä aiheuttaa ylimääräistä rasitusta ranteille ja voi vahingoittaa niiden nivelistöä. Siksi moni ei pysty punnerruksia tekemäänkään ja niiden tekeminen sattuu liikaa. 

Toistuva punnertaminen on tylsää. Ollaan rehellisiä. Pelkkien normaalien punnerrusten tekeminen käy pian maistumaan puulta. Samaa vanhaa ei jaksa toistaa ja tulosten saaminenkin hidastuu tietyn pisteen jälkeen.

Huonot tulokset. Monesti punnerruksia tehdään vain kahdessa asennossa: leveällä ja kapealla asennolla. Näin harjoitellaan vain muutamia ylävartalon lihaksia ja kokonaisvaltaisesti vahvan näköinen ylävartalo jää saavuttamatta.

Kapea liikerata. Normaalisti punnerrettaessa lihaksisto ei tee työtä koko sen liikkuvuusalueella. Siksi tulokset jäävät heikoiksi ja suuri määrä normaaleja punnerruksia saattaa rajoittaa ylävartalon liikkuvuutta.

Punnerrusohjelmalla voimakas ylävartalo kuudessa viikossa

Superliikkeen
kaikki hyödyt

Ohjelmassa tehdään monia erilaisia punnerruksia eri asennoista. Ohjelma kehittää rintalihaksia, ojentajia ja kolmipäisiä hartialihaksia sekä serratus anterior -lihaksia.

Sopii kaikentasoisille

Treenaamisen tekee helpoksi ammattilaisen suunnittelema ja jaksottama 6 viikon treeniohjelma, jonka vaikeustasoja voi säädellä itse. Ohjelma sopii siis myös aloittelijalle!

Vahvistaa myös keskivartaloa

Oikein suoritettu punnerrus aktivoi myös keskivartalon lihaksiston. Saat samalla voimakkaan ja timmin keskivartalon, kun keskityt ylävartalosi kehittämiseen.

Punnerruslaudalla eroon viheliäisistä ongelmista

Poistaa rasituksen ranteilta

Punnerruslaudalla punnerrettaessa ranteet säilyvät suorina, jolloin rasitus ranteille on huomattavasti pienempi. Koko liike on myös ergonomisempi koko keholle.

Laajempi
liikerata

Punnerruslaudan kohotettu asento mahdollistaa laajemman liikeradan kuin tavallinen punnerrus. Laajalla liikeradalla harjoitat koko lihasta etkä vain sen tiettyä osaa.

Harjoittaa koko ylävartaloa

Punnerruslaudalla voi tehdä yhdeksää erilaista punnerrusta. Näin saadaan harjoitettua monipuolisesti rintalihaksia, ojentajia, hartioita sekä selän alueen lihaksia.

Voimakas ylävartalo ja timmi vatsa…

Millaisia tuloksia voin odottaa?

“Odotin, että vain käsissä ja ylävartalossa näkyy tuloksia, mutta sanoisin että selkä ja keskivartalo ovat voimistuneet ja kavenneet eniten!”

Tämän yksinkertaisen liikkeen hyödyt ovat monesti aliarvioituja. Päivittäinen punnertaminen auttaa vahvistamaan koko yläkropan lihaksia ja niveliä.

Moni ei tiedä, että punnertamalla aktivoidaan myös jalkojen ja erityisesti keskivartalon ja selän lihaksia. Yhdellä liikkeellä vahvistat siis koko kehoa!

Erityinen rasitus kohdistuu tietysti käsille ja hartioille, joissa säännöllinen punnertaminen näkyy nopeasti. Punnerruksissa työskentelee kerralla jopa kahdeksan suurta lihasta.

Punnerrusten aikana aktivoituvat lihakset. Body system vector created by macrovector - www.freepik.com

Jos punnertamisesta tekee säännöllisen tavan (mitä varten tämä haaste on kehitetty), voit nähdä lukuisia terveysvaikutuksia. Näitä ovat mm. sydän- ja verisuonitautien ehkäiseminen.

Lisäksi punnertamisella voi helposti vaikuttaa omaan jaksamiseen, sillä muutamakin punnerrus päivässä antaa lisäpotkun energiaa.

Punnerrusten tekeminen herättelee verenkiertoa, keuhkoja ja sydäntä, saa veren kiertämään, nostaa kehon lämpötilaa ja aktivoi aivoja. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että liike vaatii niin monen lihasryhmän aktivointia samalla kertaa.

Punnertaminen myös kiihdyttää aineenvaihduntaa tehokkaasti, mikä puolestaan on tärkeä osa normaalipainon ylläpitoa, yleiskuntoa ja terveyttä.

Tällä yhdellä liikkeellä on niin monia terveyshyötyjä, että se kannattaa ehdottomasti lisätä omaan liikuntaohjelmaan. (Askelterveyteen.com)

Tästä treeniohjelmasta on tehty progressiivinen, mikä tarkoittaa sitä, että voit toteuttaa ohjelman uudelleen kun olet kehittynyt seuraavalle tasolle.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Näin punnerrusohjelmasta puhutaan

Kuuden viikon päässä odottaa täysin uusi sinä.

6 viikon punnerrusohjelma

4,8
4.8/5

Treenaa itsellesi voimakas ja vahva ylävartalo punnerrushaasteen avulla! Hyödynnä punnerruslaudalla superliikkeen kaikki edut ja saa treenistäsi maksimaalinen teho irti. Punnerruslaudan saat ohjelman mukana ilmaiseksi, joten saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa. 

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Ohjelma, josta löydät sinulle sopivan vaikeustason

Ei väliä oletko jo kokenut kehäkettu tai vasta-alkaja punnerrusten parissa – tällä ohjelmalla saat varmasti tuloksia.

Lähtötasotesti

Ennen viikko-ohjelman aloitusta suoritetaan lähtötasotesti. Testin perusteella valitaan itselle oikea harjoitusryhmä.

Selkeät ohjevideot

Saat jokaisesta punnerrusliikkeestä selkeät ohjevideot, joiden avulla liikkeen oikeaoppinen ja turvallinen suorittaminen on helppoa.

Haaste ei lopu

Voit kehittyessäsi edetä harjoitusohjelmassa seuraaville tasoille, eli tästä ohjelmasta on sinulle hyötyä ja haastetta pitkäksi aikaa.

Tämähän on ihan turha!

Eikö muka ilman lautaa voi punnertaa?

Tottakai voi! Voihan juostakin ilman kenkiä, mutta emme sitä tee? Juoksukengät ovat parhaat kengät juoksemiseen ja punnerruslauta on paras apuväline punnertamiseen.

Ranteet suoriksi!

Punnerruslaudalla punnerrettaessa emme taivuta ranteitamme samalla tavoin kuin normaaleissa punnerruksissa. Laudalla punnertaessa ranteet saavat olla luonnollisessa, neutraalissa asennossa. Näin voimantuotto on parempaa, liikkeet puhtaampia ja emme altista itseämme loukkaantumisille. 

Lihakset täysillä töihin!

Punnerruslaudalla punnerrettaessa päästään hyödyntämään lihasten koko liikerata. On tieteellisesti todistettu, että kun harjoittelemme lihaksen koko liikeradalla on kehitys voimantuotossa ja lihaskasvussa huomattavasti vajaata liikerataa (normaali punnerrus) parempi (Bloomquist, K et al., 2013). Miksi et siis ottaisi kaikkea hyötyä irti harjoittelustasi?

Treenaa ylävartaloa monipuolisesti

Normaaleja punnerruksia tehdään usein vain kahdella erilaisella asennolla: leveällä käsien asennolla ja kapealla käsien asennolla. Näin keskitytään pääasiassa vain rinta- ja ojentajalihaksiin.

Punnerruslaudalla voi tehdä punnerruksia jopa yhdeksässä erilaisessa asennossa. Näin harjoitetta pystytään kohdentamaan paremmin ylävartalon eri lihaksiin. Lopputuloksena on vahvempi, komeampi ja lihaksikkaampi ylävartalo.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi punnerruslautaan ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Mitä vielä odotat?

6 viikon punnerrusohjelma

4,8
4.8/5

Treenaa itsellesi voimakas ja vahva ylävartalo punnerrushaasteen avulla! Hyödynnä punnerruslaudalla superliikkeen kaikki edut ja saa treenistäsi maksimaalinen teho irti. Punnerruslaudan saat ohjelman mukana ilmaiseksi, joten saat kaiken tarvitsemasi samassa paketissa. 

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä punnerrusohjelma pitää sisällään?

Pakettiin kuuluu kuuden viikon harjoitusohjelma ja kaupan päälle punnerruslauta, jonka avulla teet 9 erilaista punnerrusvariaatiota. Punnerruslaudan avulla varmistat, että teet monipuolisesti koko ylävartaloa vahvistavia punnerruksia, oikealla tekniikalla ja turvallisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Pääsyä treeniohjelmaan ei ole rajattu ajalla, eli välineet ja materiaalit säilyvät käytössäsi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman koska tahansa uudestaan.

Kyllä, treeniohjelman voi maksaa käyttäen yleisimpiä liikuntaetuja (ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum).

Ei hätää! Ohjelma on aloittelijaystävällinen, ja jokainen liike ohjeistetaan videolla.

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Löydät kaikki yhteydenottotavat yhteydenotto-sivulta.

Tilaa ilman riskiä – 100 % tulostakuu

6 viikon punnerrusohjelma

4,8
4.8/5

118.00 

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen