Huolla kehosi vetreäksi ja virkeäksi kotona

Kehonhuolto on sijoitus loppuelämääsi – ja siihen sijoittaminen kannattaa aloittaa mahdollisimman aikaisin. Terve ja kivutonkin keho kaipaa kehonhuoltoa, mutta erityisesti aktiivisen treenaajan on tärkeää ottaa se osaksi viikottaista liikuntarutiinia.

Miksi kehonhuolto jää monelta tekemättä?

Kehonhuolto on niin liikkujalle kuin liikkumattomalle uskomattoman tärkeää. Yhtä tärkeää se on myös jo kipuilevalle lihakselle kuin vielä terveelle sellaiselle. Miksi niin moni silti laiminlyö kehonhuoltorutiinin?

Hieroja on kallis. Hieronnassa käyminen on miellyttävä tapa huoltaa kehoa, mutta sen korkea hinta tekee käynnille korkean kynnyksen. Ole rehellinen: milloin viimeksi kävit hierojalla?

Ei riittävää tietotaitoa. Netti ja aikakauslehdet ovat pullollaan erilaisia treeniohjelmia ja -ohjeita, mutta missä voin oppia huoltamaan kehoani turvallisesti?

Onko kehonhuollolla niin väliä edes? Kyllähän treenin jälkeen pitää tuntua lihaksissa, että jotain on tehty! Olen palautunut treeneistä aina ennenkin – miksen palautuisi jatkossakin?

Ei minulla ole kipuja! En koe mitään kipuja kumartuessa, sängystä noustessa tai juostessa. Miksi ihmeessä minun pitäisi huoltaa tervettä kehoani?

Kehonhuolto-ohjelma tekee arjestasi kivutonta

Videoidut ja kirjalliset ohjeet

Kaikki ohjelmaan kuuluvat 19 liikettä on sekä videoitu että avattu kirjallisesti askel askeleelta, jotta osaat varmasti suorittaa ne.

Liikkeitä joka ruumiinosalle

Harjoitusohjelma on jaettu ruumiinosien mukaan. Löydät siis helposti kootut ohjeet esimerkiksi niskajumeille tai kipeille jaloille.

Huolla kehoa tehokkaasti itse

Tämän kehonhuolto-ohjelman suorittaminen tai sen välineiden käyttö ei vaadi parin apua, vaan voit huoltaa kehosi helposti itsenäisesti.

Mukana tulevat laadukkaat kehonhuoltovälineet

Vältä ja helpota kehon jumeja

Putkirullan avulla saat avattua, rentoutettua ja huollettua sellaisiakin lihaksia, joita on haastava kohdentaa pelkällä venyttelyllä.

Paranna lihasten hapensaantia

Kipukoukulla voit painella tarkasti tiettyjä kohtia kehossasi ja näin tehostaa lihasten verenkiertoa ja hapensaantia.

Avaa pieniäkin kipupisteitä

Tuplapallo on oiva väline kipeiden lihasjumien avaamiseen. Pienen kokonsa ansiosta hoidat sillä kätevästi myös pienimpiä lihaksia.

Ammattilaisvälineet kaupan päälle

Mitä välineitä pakettiin kuuluu?

Putkirulla eli hierontarulla on mainio apuväline lihashuoltoon ja kehonhallinnan kehittämiseen.

Rullan avulla huollat koko kehoasi, myös sellaisia paikkoja, joiden venyttely tuntuu haastavalta.

Rullausliikkeiden avulla huollat koko kehoa monipuolisesti ja tehokkaasti ja vältät jumit ja lihasten kiputilat.

Kipukoukku on suomalainen keksintö, jonka avulla huollat lihasten kiputiloja. Kipukoukulla painelu parantaa lihasten hapensaantia, sillä painelu tehostaa lihasten verenkiertoa ja kuona-aineiden poistumista.

Kipukoukku helpottaa tehokkaasti niska-hartiaseudun sekä selän lihasjumeja ja -kipuja, mutta se on omiaan myös jalkojen ja jalkapohjien hoitoon.

Tuplapallo eli faskiapallo on tehokas hierontapallo lihaskireyksien ja kiputilojen helpottamiseen sekä lihaskalvojen avaamiseen.

Voit käyttää faskiapalloa silloin, kun haluat hoitaa pieniä lihaksia, joihin isommat hierontarullat eivät pääse pureutumaan. Faskiapallon avulla hoidat helposti syvälläkin olevia kipupisteitä tai lihaskipuja. Laita hierontapallo seinää tai lattia vasten tai paina sitä suoraan jumissa olevaan lihakseen.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Tällaisia tuloksia ohjelmasta on saatu

Kehonhuolto on sijoitus hyvinvointisi eteen

Kehonhuoltopaketti

4,6
4.6/5

Helpot kehonhuolto-ohjeet, joilla huollat kehosi vetreäksi ja virkeäksi kotona. Tilaa ohjeet nyt, niin saat kolme kappaletta ammattilaistasoisia kehonhuoltovälineitä kehosi hoitamiseen kaupan päälle!

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Miksi valita juuri tämä kehonhuoltopaketti?

Kehonhuoltopakettimme mukana saat kaiken kehonhuoltoon tarvittavan: ohjeet ja laadukkaat ammattilaisvälineet. Mutta miksi sinun kannattaa valita juuri tämä paketti?

Laadukkaat ohjeet

Kaikki liikkeet on videoitu, joiden lisäksi kullekin liikkeelle on kirjalliset ohjeet.

Ikuinen pääsy materiaaleihin

Ei enää kotona hukkuneita paperiohjeita. Nämä kehonhuolto-ohjeet ovat sivuillamme tallessa ikuisesti!

Apu jokaiseen jumiin

Mukana tulevilla kolmella välineellä huollat ja helpotat kipua missä tahansa kohdassa kehoasi.

Kehosi huutaa apua!

3 syytä, miksi on tärkeää aloittaa kehonhuolto viimeistään nyt

Kehonhuollon merkitys vain kasvaa ja kasvaa, kun elintapamme passivoituvat. Istumme enemmän, liikumme vähemmän. Ja silloin kun liikumme, liikumme liian rajusti. Huoltaville toimenpiteille on elimistössä huutava tarve, sillä päivittäinen elomme ja olomme on yhä enemmän staattista ja yksipuolista.

Istumatyö jumiuttaa kehoa

Toimistotyö, etätyö ja kaikki muunlainenkin istumatyö on hyvin staattista. Nämä päivittäiset asennot ovat usein kehoa jumittavia.

Kun kehosi ei ole ollut hetkeen aktiivisena, lihaksesi jäykistyvät. Tämä jäykkyys ei poistu lihaksista välttämättä itsestään – varsinkaan, jos istumatyötä seuraa ilta kotona istumista.

Jos päivän päätteeksi työpisteeltä noustessa lihakset tuntuvat kireiltä ja jalat puutuneilta, on se merkki siitä, että kehosi kaipaa päivän jälkeen lihashuoltoa.

Treenatessa kehon täytyy olla terve

Jotkut kokevat huoltavansa kehoaan pelkällä treenillä. Vaikka onkin totta, että keho tarvitsee liikuntaa, treeni on samalla kropalle suuri rasite, josta palautuminen ei aina suju mutkitta.

Suurimmalla osalla liikkuvista ihmisistä on siis todellisuudessa suurin tarve juurikin kehonhuollolle – ei voimaharjoittelulle, kestävyydelle tai nopeudelle.

Keho pitää ensin saada toimintakykyiseksi, minkä jälkeen voiman ja kestävyyden rakentaminen on miellyttävää ja ennen kaikkea turvallista.

Ennaltaehkäisy on tärkeintä

Kehonhuoltoharjoittelun puuttumisen harvoin huomaa hetkissä ja arjessa, kunnes vasta vuoden päästä tajuaa, että käsi ei enää nousekkaan kurottamaan aamuisin kahvimukia korkeimmalta hyllyltä, selkä jomottaa ja kenkien laitto tuottaa yhä enemmän hikikarpaloita otsalle.

Ikinä ei ole liian myöhäistä aloittaa kehonhuoltorutiinia, mutta ikävä uutinen on se, että tässä vaiheessa työtaakka tulee olemaan paljon suurempi. Optimitilanteessa kehonhuolto aloitetaan jo silloin, kun kiputiloja ei ole vielä syntynyt.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisii liukulevyihin ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Lue lisää takuusta ja liikuntaetuihin liittyvistä poikkeuksista alta.

Mitä vielä odotat?

Kehonhuoltopaketti

4,6
4.6/5

Pakettiin sisältyy helpot kehonhuolto-ohjeet, 19 kehonhuoltoliikettä videoituna sekä 3 toimivaa ja kaikille sopivaa kehonhuoltovälinettä. Saat mukana nämä välineet:

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä kehonhuoltopaketti pitää sisällään?

Halusimme kasata toimivat, kokonaisvaltaiset ja kaikille sopivat kehonhuoltovälineet loppuelämän työkalupakiksi, jolla hoidat kehonhuoltoa monipuolisesti. Tällä paketilla saat elämänlaatusi takaisin tai pidennät sitä vuosiksi.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Tämä kehonhuolto-ohjelma sopii kaikille. Sitä voivat käyttää kaikki iästä ja aktiivisuustasosta riippumatta.

Saat tilauksen mukana kaupan päälle kolme välinettä: hierontarullan, kipukoukun ja tuplapallon. Muita välineitä et tarvitse. Voit käyttää kehonhuollon aikana jumppamattoa tai ihan tavallista mattoa.

Et tarvitse! Saat yksinkertaiset video-ohjeet kaikkien välineiden käyttämiseen. Käyttöön ei tarvita erillistä koulutusta, sillä välineiden käyttäminen on todella helppoa ja ohjeiden avulla käytät niitä turvallisesti.

Kyllä voit! Kehonhuolto-ohjelman maksuvälineeksi käyvät yleisimmät liikuntaedut (Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi).

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Löydät kaikki yhteydenottotavat yhteydenotto-sivulta.

Tilaa ilman riskiä – 100 % tulostakuu

Kehonhuoltopaketti

4,6
4.6/5

129.00 

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen