Rajattu tarjous – Kokeile ILMAN RISKIÄ
30 päivän tyytyväisyystakuulla

päivää
tuntia
minuuttia
sekuntia
Tarjous sulkeutuu pian!

Vastuskumisali – salitreenisi ilman salille menemistä

Kuntosalilla voit tehdä tehokkaan treenin, mutta millä hinnalla? Mitäpä jos et maksaisikaan kuukausihintaa muiden katseiden alla treenaamisesta, vaan tekisit yhtä tehokkaan treenin kotoa – edullisesti ja valmista ohjelmaa noudattaen. Takaamme, että näet tuloksia!

Eikö salilla käynti onnistu? Vika ei ole sinussa

4 syytä, miksi kuntosali ei ole enää järkevin tapa treenata

Kuntosalilla käynti on usein ensimmäinen mieleen tuleva ratkaisu, kun haluaa pudottaa painoa. Mutta onko se tosiaan fiksuin valinta – erityisesti painonpudottajalle?

01

Kuukausimaksut ja piilokulut

Salilla käyminen ei ole halpaa, vaikka sinulla olisikin halpa kuukausimaksu. Suomen halvinkin kuntosali maksaa nykyään jo 300 € vuodessa. Hintaan eivät myöskään sisälly kaikki kulut, jotka salilla käymiseen liittyvät. Mitä muita niitä on?

 • Uudet treenivaatteet. Eihän sitä salilla kehtaa vanhoissa verkkareissa pyöriä.
 • Matkakustannukset salimatkoihin.
 • Personal trainer, sillä eihän niitä kaikkia laitteita ja härveleitä osaa käyttää.

 

Yhteenlaskettuna yhtäkkiä salilla käymisen suorat ja epäsuorat kustannukset muodostavatkin melkoisen summan.

02

Ajanhukka ennen ja jälkeen treenin

Salilla vieminen kuluttaa erittäin paljon aikaa. Ja kuten me kaikki tiedämme, aikaa on harvoin arjessa tuhlattavaksi asti. Jotenkin 40 minuutin salitreeni syö päivän aikatauluista aina vähintään kaksi tuntia. Mihin se aika sitten oikein kuluu?

 • Salille meneminen: pakkaa kassi, pue ulkovaatteet, aja/kävele/matkusta salille
 • Salilla oleminen: vaihda vaatteet, jonota laitteille, käy suihkussa ja pue taas päälle
 • Salilta lähteminen: aja/kävele/matkusta kotiin, pura treenikassi, pese vaatteet

 

Aika meneekin siis kaikkeen muuhun kuin itse treenin tekemiseen. Ei ihme, että se salille lähteminen tuntuu välillä hieman työläältä.

03

Kaikki muut treenaavat samaan aikaan

Tähän ongelmaan me pystymme samaistumaan kaikki. Saat itsesi raahattua salille vain huomataksesi, että se on aivan tupaten täynnä. Meillä kaikilla kun on tapana treenata aina samaan aikaan. Ruuhkat aiheuttavat paljon treenaamista aiheuttavia ongelmia.

 • Joudut jonottamaan välineisiin ja aika kuluu kaikkeen muuhun kuin treenaamiseen.
 • Treeni tuntuu epämukavalta, kun tunnet muiden katseet selässäsi.
 • On inhottavaa harjoitella uusia liikkeitä ja laitteita tuntemattomien katseiden alla.

 

Joskus olisi mukava vain treenata omassa rauhassa ja omaan tahtiin. Salilla se harvoin on mahdollista.

04

Sinä ja sali olette eri paikoissa

Sali ei ole siellä missä sinä olet. Joskus se mukava ja edukas sali, missä haluaisit treenata ei olekaan se lähin sali, vaan se onkin kaupungin toisella puolella. Entäpä sitten, kun et ole kotona? Treenaamisesi katkeaa, kun:

 • Lähdet kesäloman viettoon mökille
 • Menet lomalle minne tahansa
 • Päivässäsi ei ole paria tuntia vapaata, jotta ehtisit mennä tekemään salitreenin

 

Mikään ei ole niin hankalaa kuin treenaamisen uudelleen aloittaminen tauon jälkeen. Helpointa olisi, kun treeniputkea ei tarvitsisi ikinä katkaistakkaan.

Esittelyssä

12 viikon vastuskumisali

12 viikon vastuskumisali -kotitreeniohjelma sisältää ammattilaisen suunnitteleman treeniohjelman ja kuntosalitasoiset välineet, joilla treenaat tehokkaasti ja turvallisesti kotonasi. Unohda kuukausimaksut, ruuhkapiikit ja päämäärättömät treenit – on aika alkaa treenaamaan tehokkaasti ja omilla ehdoillasi!

12 viikon ohjelmalla takaat tulokset

Seuraa valmista ohjelmaa

Ei enää toistomäärien, painojen ja liikkeiden kanssa kamppailua. Teimme ohjelman puolestasi – sinun tehtäväsi on vain seurata perässä.

Treenaa missä vain, milloin vain

Treenaa aikaisin aamulla, heti töiden jälkeen tai yömyöhään. Ota välineet mukaan toimistolle, mökille tai reissuun. Mikään ei ole enää esteenä!

Ei toistuvia kuukausimaksuja

Kuntosalin sopimukset ovat paitsi monimutkaisia, myös sitovia. Tästä paketista maksat vain kerran, mutta saat sen käyttöösi ikuisesti.

Vastusnauhat tuovat kuntosalitasoisen treenin kotiisi

Vastus kasvaa kehityksesi mukana

Saat paketissa viisi vastusnauhaa, joiden avulla vaihtelet vastusta 4,5–45,2 kg välillä. Voit siis kasvattaa vastusta kehityksesi mukaan.

55+ liikettä
yhdellä välineellä

Vastusnauhat ovat monipuolinen väline, ja niillä teet jopa yli 55 kehon eri osia rasittavaa liikettä. Laaja treeni onnistuu yhdellä välineellä!

Helppo säilyttää
ja ottaa mukaan

Säilytyspussissa tulevat vastusnauhat vievät kotona vain vähän tilaa ja ovat helppo pitää piilossa lepopäivinä. Lisäksi saat ne helposti mukaan!

Saako kotona treenaamalla oikeita tuloksia?

Voiko kotona muka oikeasti saada kuntosaliin verrattavia tuloksia?

Kyllä voi.

Ensinnäkin hyvin harva kuntosalin jäsenistä saa sieltä minkäännäköisiä tuloksia. Miksi? Koska pelkkä jäsenyys ei tuo tuloksia, ja harvalla ihmisellä on sellaista liikuntataustaa, jonka avulla oman treeniohjelman suunnittelu olisi millään tavalla helppoa.

Tuloksena valtaosa kuntosalille liittyneistä pyörii siellä ympyrää ja tekee mitä-sattuu-liikkeitä ilman minkäännäköistä suunnitelmaa, jolloin tulokset ovat laihat.

Vastuskumisalilla ei ole pelkästään helpompaa treenata, vaan sillä on myös mahdollista saada yhtä huikeita tuloksia kuin kuntosalilla parhaassa tapauksessa.

Tutkimuksen tulokset viittavat siihen, että vastusharjoittelusta vastusnauhoilla seuraa samanlaisia hyötyjä voimatasojen kasvattamiseen kuin painoharjoittelusta kuntosalilla tavallisilla laitteilla. (National Library of Medicine.)

ActiveBurn-treeniohjelman välineitä, vastuskuminauhat

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Vastuskumisalilla treenaa jo tuhansia suomalaisia

Saat ohjelman nyt ennätyshalvalla

12 viikon vastuskumisali

5,0
5/5

Unohda salilla muiden katseiden alla hikoilu – 12 viikon vastuskumisalilla kehität lihaskuntoasi oman kotisi rauhasta. Hyödynnä nyt huikea 70 euron kampanja-alennus!

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Mikä väline on kotitreeniin kaikista paras?

Vastuskumisali vs. perinteiset painot
– mitä yhteistä ja eroa niillä on?

Vastuskumisalilla ja perinteisillä painoilla on paljon yhtäläisyyksiä, mutta myös joitain eroavaisuuksia. Käydään niitä hieman seuraavaksi läpi.

Vastusnauhat ovat olleet olemassa jo yli sata vuotta. Alkuun ne kehitettiin sairaaloiden ja potilaskuntoutuksen tarpeisiin, mutta nykyään niitä käytetään lihaskuntoharjoittelun kaikilla tasoilla aina huippu-urheilijoihin asti.

Vastuskuminauhojen ja vapaiden painojen yhtäläisyyksiä ovat seuraavat:

 • Molemmat tarjoavat vastuksen lihaskuntoharjoitteluun (vastusnauhan dynaaminen jännitevastus ja painojen paino)
 • Molemmat sallivat vapaan liikkeen harjoitetta tehdessä (et ole jumissa laitteessa)
 • Molemmat sallivat vapaan liikenopeuden harjoitetta tehdessä (voit tehdä hitaasti, nopeasti tai jotain tältä väliltä)
 • Molemmat sallivat vastuksen lisäämisen, kun kehityt (lisää painoja tai jäykempi vastusnauha)

 

Kaikki nämä ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä, kun tehdään vastusharjoittelua.

Näistä samankaltaisuuksista riippumatta ihmiset usein ajattelevat, että perinteiset painot ovat ylivertaisia, kun niitä verrataan vastuskuminauhoihin. Näinhän asia ei kuitenkaan ole. Monet tutkimukset osoittavat, että vastuskuminauhoilla saadaan aivan samanlaisia tuloksia kuin perinteisillä painoillakin: lihakset kasvavat, voimatasot paranevat ja rasva palaa. (Lähteet: [1][2][3][4])

Toisin sanoen: lihaksesi eivät tiedä eroa siinä, tuleeko treenivastus perinteisestä painosta vai vastuskuminauhasta.

Hyöty Vastus­kumisali Perinteiset painot
Voi kasvattaa vastusta kehityksen mukaan
x
x
Voi vaihdella liikenopeutta
x
x
Vahvistaa lihaksia
x
x
Kasvattaa lihaksia
x
x
Polttaa rasvaa
x
x
Tarjoaa vastuksen eri suunnista
x
Tarjoaa muuttuvan vastuksen liikkeen aikana
x
Tarjoaa jatkuvan vastuksen liikkeen aikana
x
Ei mahdollista tehdä liikettä väärin
x
Halpa
x
Pienikokoinen ja helppo säilyttää
x
Helppo ottaa mukaan matkalle
x

Turvallisempaa, tehokkaampaa treeniä

Vastuskuminauhojen hyödyt verrattuna perinteisiin painoihin

Tiedämme nyt, että vastuskuminauhoilla treenaat aivan yhtä tehokkaasti kuin kuntosalillakin. Mutta onko kuminauhatreenissä jotain sellaisia hyötyjä, mitä painoilla treenatessa ei ole?

Vastusnauha haastaa lihasta joka puolelta ja joka suunnasta

Toisin kuin perinteiset painot, vastuskuminauhojen vastuksen tuottamiskyky ei perustu painovoimaan, vaan kuminauhan jännitevastukseen. Tämä tekee vastuskuminauhoilla treenaamisesta huomattavasti monipuolisempaa. 

Siinä missä perinteisten painojen vastus on aina suoraan alaspäin (kiitos painovoiman), saadaan kuminauhoilla treeniärsyke mistä suunnasta tahansa. Tämä mahdollistaa uusien lihaksien aktivoinnin, monipuolisemmat treenit ja sellaisten liikkeiden tekemisen, mitkä eivät olisi mahdollisia perinteisillä painoilla. Näin myös tulokset ovat parempia!

Lihakset työskentelevät liikkeen jokaisessa vaiheessa

Vastuskuminauhoilla treenatessa lihaksesi joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen, sillä vastuskuminauha tarjoaa jatkuvan vastuksen. Harjoitellessasi vapailla painoilla lihas joutuu työskentelemään hyvin vähän tai ei ollenkaan liikkeen ääriasennossa.

Otetaan esimerkiksi hauiskääntö: tehdessäsi sen vapailla painoilla lihaksesi eivät tee juurikaan töitä silloin, kun kätesi ovat suoristettuna alaspäin tai koukussa ylhäällä. Vastuskumisalilla näissäkin kohdissa säilyy jatkuva jännite, joka tekee treenistäsi tehokkaamman.

Loukkaantumisriski on pieni ja treenissä ei voi "huijata"

Suurin haaste perinteisillä painoilla on se, että liike tehdään väärin – tahallaan tai tiedostamatta. Painoja avitetaan heijaamalla, lantiota työntämällä tai muuten väärällä tavalla. Tämä johtaa siihen, että harjoituksessa tarkoitetut lihakset eivät aktivoidu, treeni ei mene perille ja loukkaantumisia voi sattua. 

Vastuskuminauhoilla tämä ei taas ole mahdollista, sillä niiden toiminta ei perustu painovoimaan. Et voi siis tehdä liikkeitä väärin tai huijaamalla, vaan vastus säilyy joka kerta yhtä kovana, vaikka tiedostamattasi yrittäisitkin helpottaa liikkeitä. 

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisii vastusnauhoihin ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Mitä vielä odotat?

12 viikon vastuskumisali

5,0
5/5

12 viikon treeniohjelma ja kaupan päälle tulevat viisi vastuskuminauhaa takaavat sinulle kuntosalitasoisen treenin nyt huippuedullisesti. Takaamme, että näet tuloksia!

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä 12 viikon harjoituspaketti pitää sisällään?

Kaikki ohjelman treenit tehdään mukana olevilla kestävillä ja laadukkailla vastuskuminauhoilla. Jokaisella kuminauhalla on oma vastuksensa, jotta saat eri liikkeisiin eritasoista haastetta. Nauhat on värikoodattu vastuksen mukaan. Kuminauhoilla treenaaminen on turvallista ja tehokasta ja ne vievät kotona vain vähän tilaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Harjoitusohjelman kesto on 12 viikkoa ja sen aikana treenataan kolme kertaa viikossa. Viikko 7 on lepoviikko, jolloin on vain yksi treenipäivä. Voit suorittaa treenit täysin omaan tahtiin, mutta keskimäärin yksi treeni kestää 30–40 minuuttia.

Sopivat! Jos olet tottunut treenaamaan todella kovilla kuormilla, vastusnauhat eivät voi tarjota samanlaista maksimitreeniä. Muuhun treeniin vastusnauhat sopivat mainiosti muuttamalla vastuksen määrää tai lisäämällä toistoja.

Normaalit suljettavat huoneovet toimivat hyvin. Älä kiinnitä esimerkiksi kaapinoviin, koska se voi johtaa kaapin kaatumiseen tai saranoiden pettämiseen. Käytä tukevaa perusovea.

Kyllä voit. Vastusnauhoja on käytetty jo sadan vuoden ajan vanhempien ihmisten kuntoutuksessa ja lihaskunnon ylläpitämisessä, sillä nauhat ovat erityisen nivelystävälliset.

Lihaskunnon ylläpito on erityisen tärkeää kun ikää tulee lisää. Se helpottaa kaikkea tekemistä, parantaa elämänlaatua ja ylläpitää terveyttä lukuisin tavoin. Pelkkä kävely ei riitä, vaan tarvitaan myös lihaskuntoharjoittelua. Vastusnauhoilla teet lihaskuntoharjoittelua terveellisesti, edullisesti ja turvallisesti. 

Kyllä! Hyväksymme maksuvälineiksi yleisimmät liikuntaedut (ePassi, Eazybreak, Edenred ja Smartum). Jos haluat maksaa vain osan tilauksestasi liikuntaedulla, ole yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostitse osoitteessa info@kotonakuntoon.fi.

Harjoitusohjelma ja välineet ovat pysyvästi sinun, eli voit käyttää niitä niin pitkään kuin haluat. Voit suorittaa ohjelman niin monta kertaa kuin haluat.

Tilaa ilman riskiä – 100 % tulostakuu

12 viikon vastuskumisali

5,0
5/5

167.00 

97 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

päivää
h
min
sek
Tarjous sulkeutuu pian!