TREENAA KOKO KROPPA LÄPI TEHOKKAASTI KOTONASI, TILAAMALLA ITSELLESI 12-VIIKON VASTUSKUNTOSALIOHJELMA (saat treenivälineet kaupan päälle)

Aikaa tarjouksen hyödyntämiseen ja 80 euron säästämiseen jäljellä:

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTTIA

Tämä on erittäin suosittu tuote juuri nyt! Mukana jo yli 6000 treenaajaa!

Tilaa tänään ja varmista, että saat omasi ennen kuin tuotteet loppuvat. Voit maksaa halutessasi myös liikuntaeduilla. Ilmainen toimitus. Tämän tarjouksen voi lunastaa vain nyt ja tältä sivulta, ennen kuin kampanja-aika sulkeutuu.

Lue eteenpäin ja kerron sinulle, miksi toiminnallinen vastuskuntosali on paras ratkaisu lihaskunnon kehittämiseen kotonasi

Miksi kotona treenaaminen vastuskuntosalin avulla on niin tehokasta?

"Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin...."

 

“Ajatus kuntosalille matkustamisesta (kun se vie aikaa) ja muiden edessä huhkimisesta tuntui vastenmieliseltä, joten hankin itselleni vastuskuntosalin kotiin.

Olin skeptinen vastuskuntosalin tehosta verrattuna tavalliseen kuntosalitreeniin, mutta luettuani tutkimuksia, selvisi, että sen avulla pääsee ihan samanlaisiin ja joiltain osin parempiinkin tuloksiin

Paras hankinta mitä olen tehnyt vuosiin, hintalaatusuhteeltaan aivan ylivertainen tuote. Ja kulkee tarvittaessa aina mukana!

Markus
30 vuotta

Millaisia tuloksia voit odottaa 12 viikon treeniohjelman jälkeen?

Aivan samoja kuin hyvin toteutetulla kuntosaliohjelmalla. 12 viikon eli melkein kolmen kuukauden aikana kehitystahti voi olla huimaa, kun liikkeet tehdään oikein.
“Tutkimuksen tulokset viittavat siihen, että vastusharjoittelusta vastusnauhoilla seuraa samanlaisia hyötyjä voimatasojen kasvattamiseen kuin painoharjoittelusta kuntosalilla tavallisilla laitteilla.

Näiden löydösten vuoksi valmentajat, fysioterapeutit ja jopa potilaat voivat käyttää vastusnauhoja pienillä kustannuksilla, helpolla käytettävyydellä monissa eri paikoissa lihaskunnon ylläpitoon ja kasvattamiseen”

Lähde: Effects of training with elastic resistance versus conventional resistance on muscular strength: A systematic review and meta-analysis (linkki).

Riippuen siitä millä tasolla olet treenannut aikaisemmin, kolmessa kuukaudessa voi tapahtua paljon. Jopa 90-vuotiailla parin kuukauden treenaminen voi johtaa voimatasojen 10-30% nousuun.

Vastuskuntosali
-
loistava väline kehon muokkaukseen,
kiinteyttämiseen ja lihaskunnon kehittämiseen.

Treenaa kotona, puistossa tai vaikka hotellihuonessa.

Sen sijaan, että hankkisit kotiisi kalliit ja tilaat vievät levypainot, penkkeineen ja kyykkytelineineen, toiminnallinen vastuskuntosali tekee saman (ja enemmänkin) murto-osalla hinnasta ja vaaditusta tilasta.

Kumisilla vastusnauhoilla on helppoa tehdä koko kehon kattava harjoitus, missä ja milloin tahansa. Ne ovat erittäin kustannustehokkaat, helppokäyttöiset sekä kulkevat helposti mukana. 

Vastusnauhat ovat loistava vastusharjoittelun apuväline ja sitä voivat käyttää kaikki vasta-alkajista kokeneempiinkin kehäkettuihin.

Kotikuntosalin toiminta perustuu dynaamiseen jännitysvastukseen. Dynaaminen jännitysvastus pitää huolen siitä, että lihakset joutuvat työskentelemään läpi koko liikkeen.

Näin harjoituksen teho on parempi kuin perinteisillä vapailla painoilla. Vastusnauhat tulevat tarpeeseen myös silloin, kun et vain jaksa lähteä salille tai olet esimerkiksi matkoilla. 

Kevyen painonsa ja pienen kokonsa ansiosta, ne on helppo heittää kassiin ja ottaa mukaan matkalle. (Eikä edes tarvitse ottaa koko settiä mukaan, otat vain ne vastukset mitä käytät juuri nyt ja tilaa menee entistäkin vähemmän)

Vastusnauhat ovat olleet olemassa jo yli sata vuotta. Alkuun ne kehitettiin sairaaloiden ja potilaskuntoutuksen tarpeisiin. Edelleen hoitolaitokset ympäri maailman käyttävät vastusnauhoja avukseen potilaiden kuntouttamisessa ja niiden avulla on saavutettu merkittäviä tuloksia.

Ne ovat omiaan vahvistamaan lihasten, nivelten, nivelsiteiden ja jänteiden voimatasoja sekä lujuutta. Eikä pelkoa siitä, että painot putoaa tai sattuu haavereita ole.

12 viikon treeniohjelma ja vastuskuntosali

Tilaa supersuosittu vastuskuntosali ja 12 viikon treeniohjelma!
167
87 €
 • Treenaa kotona yhtä tehokkaasti kuin kuntosalilla. Saat mukana 12 viikon treeniohjelman, jonka saat pitää ikuisesti.
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, Eazybreak, Epassi ja Edenred)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiisi tänään ja säästät 80€ hinnassa
 • Toimitus 2-4 päivässä - tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
SUOSITUIN!

RAJATTU TARJOUSKAMPANJA PÄÄTTYY PIAN! TILAA VASTUSKUNTOSALI TÄNÄÄN JA SÄÄSTÄT 80€ HINNASSA!

Aikaa tarjouksen hyödyntämiseen jäljellä:

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTTIA

Miksi vastuskuntosali on niin suosittu tällä hetkellä liikunta- ja hyvinvoinnin ammattilaisten keskuudessa?

Koska niissä on huomattu merkittäviä hyötyjä muihin harjoitusmetodeihin verrattuna:

“Säännöllisenä kuntosaliharrastajana en kovinkaan paljoa odottanut näiltä nauhoilta. En uskonut, että niillä saisi aikaan kunnon treeniä. Olin kuitenkin väärässä.

Kun keskittyy liikkeisiin ja tekee maltilla niin tuntuu saavan ihan vastaavan, jopa jollain tavoilla levytankoa rasittavamman vastuksen. Tämä on sopinut omaan käyttöön erinomaisesti korona-aikana, kun ei ole päässyt aina salille käymään.”

Timo, 35 vuotta

Voiko vastusnauhat oikeasti vastata kuntosalilta löytyvää laitevalikoimaa? - Kyllä voi!

Alla oleva kuva näyttää 40 erilaista liiketta mitä voit tehdä treenataksesi koko vartalosi läpi. (ja nämä ovat vain osa siitä mitä nauhoilla voi tehdä!) Liikkeitä on paljon enemmän ja mukana tulee lisäksi valmis treeniohjelma (jossa on videot, joiden mukana voit treenata reaaliaikaisesti). Laita vain video pyörimään ja seuraa treenirutiinia perästä!

Dynaaminen jännitevastus - salaisuus vastusnauhojen takana

Muuttuva vastus - parempi treeni

Lihas joutuu työskentelemään liikkeen nostovaiheessa, ääriasennossa sekä laskuvaiheessa. Harjoitellessasi vapailla painoilla lihas joutuu työskentelemään hyvin vähän tai ei ollenkaan liikkeen ääriasennossa.

Käydään tätä läpi esimerkin avulla. Ajatellaan esimerkiksi hauiskääntöä. Tehdessä hauiskääntöä käsipainoilla, lihakset eivät joudu periaatteessa tekemään mitään työtä käden ollessa täysin koukistettuna.

Mutta, kun sama liike tehdään vastusnauhalla, joutuu hauislihas tekemään suuren työn liikkeen ääriasennossa, sillä kuminauhan elastisuus luo jatkuvat vastuksen lihakselle.

Kun lihas joutuu työskentelemään läpi koko liikkeen, tekee se harjoitteesta huomattavan tehokkaan. Vastusnauhoilla saavutetaankin merkittävä hyöty perinteisiin painoihin verrattuna. Treenaaminen voi siis olla paljon tehokkaampaa ja kehittävämpää!

Kun harjoittelet vastusnauhoilla, teet harjoitteen koko liikesarjan läpi muuttuvalla vastuksella. Tämä johtuu siitä, että nauhan joustavuus (ja tätä myöten myös vastus) vaihtelee liikkeen aikana, toisin kuin voimaharjoittelulaitteilla tai vapailla painoilla.
Otetaan jälleen esimerkiksi hauiskääntö. Kun teet hauiskääntöä vastusnauhalla, nauhan vastus kasvaa, mitä pidemmälle liike etenee. Tämä pakottaa lihaksen työskentelemään normaalia kovemmin.
Toisin kuin taas vapaita painoja käytettäessä, suurin harjoitusvastus tapahtuu, kun hauislihas on 90 asteen kulmassa. Kun olet ylittänyt tämän pisteen, vastustaso pienenee ja lihaksesi ei joudu työskentelemään yhtä lujaa.
Muita hyötyjä perinteiseen painoharjoitteluun verrattuna ovat:

“Ostin nämä, vaikka olin alkuun skeptinen näiden tehokkuudesta. Loistavat harjoitteluun jos ei jaksa mennä salille tai maksaa salimaksuja. Olen käyttänyt näitä nyt muutaman viikon ja ne kyllä todella toimivat.

Olen käyttänyt niitä yhdessä muun kehonpainoharjoittelun kanssa. Nauhat ovat kestävät ja hyvänlaatuiset. Lisäosia en ole vielä kokeillut. Jos haluaa lisätä vastusta, voi vain laittaa useamman nauhan kiinni. Suosittelen!”

Jarna
52 vuotta

“Ostamani vastusnauhat ovat hyvänlaatuisia. Tykkään siitä, että voin yhdistellä nauhoja ja lisätä vastusta. Ostin nämä, jotta voisin tehdä harjoittelusta itselleni miellyttävämpää ja helpompaa.

Monena päivänä en ehdi salille kiireiden takia ja näillä on superhelppoa treenata kotona. Nauhojen lisäksi tulevat nilkkaremmit ja oviankkuri ovat hyvä lisä, sillä niiden avulla pystyy treenaaman kehoa monipuolisesti. Suosittelen tätä kaikille! Nauhat saapuivat myös päivää odotettua aikaisemmin.”

Tarja
42 vuotta

12 viikon treeniohjelma ja vastuskuntosali

Tilaa supersuosittu vastuskuntosali ja 12 viikon treeniohjelma!
167
87 €
 • Treenaa kotona yhtä tehokkaasti kuin kuntosalilla. Saat mukana 12 viikon treeniohjelman, jonka saat pitää ikuisesti.
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, Eazybreak, Epassi ja Edenred)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiisi tänään ja säästät 80€ hinnassa
 • Toimitus 2-4 päivässä - tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
SUOSITUIN!

RAJATTU TARJOUSKAMPANJA PÄÄTTYY KOHTA! TILAA VASTUSKUNTOSALI TÄNÄÄN JA SÄÄSTÄT 80€ HINNASSA!

Aikaa tarjouksen hyödyntämiseen jäljellä:

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTTIA

Mitä vastuskuntosali - paketti pitää sisällään?

Kotonakuntoon vastuskuntosali -pakettiin kuuluu:

5 kappaletta vastusnauhoja, joiden vahvuudet ovat:

Keltainen - 4.5 kg

Punainen - 6.8 kg

Vihreä - 9 kg

Sininen - 11.3 kg

Musta - 13.6 kg

2 kappaletta pehmustettuja kahvoja - hyvä ote treenaamiseen

Mukana tulevat käsikahvat mahdollistavat useamman vastusnauhan käyttämisen samanaikaisesti. Näin pystyt muodostamaan harjoitusvastuksen 4,5 kg – 45,2 kg välillä. Jotta pystyisit samaan vapailla painoilla, tarvitsisit todella monta eri painoa ja se pelkästään tulisi maksamaan sinulle useita satoja euroja.

Ovikiinnitin - mahdollistaa useiden tehokkaiden liikkein tekemisen

jonka avulla saat hyödynnettyä vastuskuminauhoja entistä monipuolisemmin

Kantopussi - vastuskuntosali kulkee aina mukanasi

Kantopussissa kannat nauhat ja muun välineistön mukanasi kätevästi mihin tahansa.

Nilkkaremmi - lisää tehoa jalkatreeniin

jonka avulla saat treenattua pakarasi ja jalkasi timanttiseen kuntoon!

55 eri liikettä videoituna - treeniliikkeet eivät varmasti lopu kesken

Saat käyttöösi 55 videon arkiston, joilla näytetään selkeästi kuinka liikkeet tehdään. Videot jäävät sinulle ja voit käyttää niitä milloin ja missä tahansa!

Liikekartta - Voit luoda nopeasti millaisen treenin itsellesi tahansa!

Saat mukaasi liikekartan, joka pitää sisällään 40 erilaista liikettä. Näin voit helposti ottaa vihkon ja nauhat mukaasi ja treenata missä ja milloin vain.

12 viikon treeniohjelma suunniteltuna valmiiksi

Saat treeniohjelman käyttöösi heti tilattuasi. Treeniohjelma löytyy tältä sivulta kirjautumalla sisään ja on käytössäsi mistä vaan, missä pääset nettiin jollakin välineellä (vaikka kännykällä)

En ole katunut hankintaa! Välillä jää monta päivää tai jopa viikko välistä, mutta tällaiselle sali-inhoajalle tämä on todella hyvä vaihtoehto kunnon ylläpitoon. Tykkään erityisesti siitä, ettei tarvitse itse yhtään miettiä jotain järkevää ohjelmaa tai mitä liikkeitä tai sarjoja tekis, kun ohjelma valmiiksi (12 viikon ohjelma). En osaa sellaisia itse koota. On kiva huomata oma kehitys jaksaa yhä jäykemmillä kuminauhoilla tehdä liikkeitä ja lihakset kertoo seuraavan päivänä, että treeni oli riittävän rankka. Ja kiitos siitä, että sähköpostikysymyksiin vastataan hyvin ja ripeästi!

Tyytyväinen vastuskuntosalin hankkinut asiakas

“Olen käyttänyt näitä nyt muutaman kerran ja olen kyllä vaikuttunut! Olen etsinyt tuotetta, jotka olisivat laadultaan hyvät, monipuoliset käyttää ja edulliset.

Olen nyt nimittäin äitiyslomalla kotona ja tässä ei salille ehdi. Näiden avulla pystyy tekemään jumpan aina nopeasti päiväunien aikana! Kyllä saa vatsamakkarat kyytiä!”

Pirjo
32 vuotta

Millaista vastusnauhoilla harjoittelu on? - helppoa ja hauskaa, kun sen tekee oikein

Harjoittele fiksusti

Nykyaikana liikunnassa on valloilla ajatus: Mitä enemmän, sitä parempi. Tämä ajatus nousee usein esille silloin, kun hankitaan uusia harjoitusvälineitä

Siinä on vaaransa, koska alkuinnostuksessa treenaataan erittäin kovaa ja näin väsytetään sekä keho, että mieli. Kropalle pitää antaa aikaa tottua uudenlaisiin ärsykkeisiin. Yliharjoittelu kasvattaa myös loukkaantumisen riskiä.

Oikeasti vähemmän on enemmän. Kevyesti ja kiireettä on erittäin hyvä. Siksi myös 12 viikon treeniohjelman noudattaminen kannattaa.

Tie menestykseen, on aloittaa rauhallisesti ja nostaa harjoitusmääriä vähitellen, kun totut tehtäviin liikkeisiin ja vastusnauhoihin. Vastusnauhat muodostavat uudenlaisen harjoitusärsykkeen kehollesi, joten anna sille aikaa tottua liikkeisiin.

Älä kiirehdi

Tehdessäsi harjoitteita vastuskuminauhoilla, kiirehtiminen ei johda haluttuun lopputulokseen. Kun teet harjoitteita, koeta tuntea työskentelevät lihakset ja keskity niihin.

Tunne kuinka lihakset supistuvat ja tekevät töitä. Tämä auttaa luomaan uusia hermopolkuja kehossasi, joka vahvistaa ja parantaa kehonhallintaasi sekä tehostaa harjoittelua. Näin saat harjoittelustasi irti maksimaalisen lopputuloksen.

Eli parempi tehdä hitaasti ja keskittyen. Olla läsnä oman treeninsä kanssa. Se auttaa luomaan hermoyhteyksiä paremmin

Keskity liikkeen puhtauteen

Ei määrää, vaan laatua! Pidä yllä hyvä suoritusasento ja tee liikkeet rauhassa alusta loppuun. Älä riuhdo ja yritä saada maksimaalista määrää toistoja. Laatu on tärkeämpää kuin määrä.

Askel kerrallaan

Kun kehityt ja voimatasosi kasvavat, lisää harjoitteisiin lisää haastavuutta. Voit tehdä harjoitteistasi haastavampia:

Tekemällä lisää toistoja
Lisäämällä lisää vastusta

Tässä muutamia vinkkejä vastuskuntosalilla harjoitteluun

Tilaa ilman riskiä - saat 30 päiväksi 100% tyytyväisyystakuun!

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisii vastusnauhoihin ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi.

Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

(jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti se ei vain ole mahdollista. Liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi)

Usein kysyttyjä kysymyksiä vastuskuntosalista

Sopivat. Jos olet tottunut treenaamaan todella kovilla kuormilla, vastusnauhat eivät voi tarjota samanlaista maksimitreeniä. Muuhun treeniin vastusnauhat sopivat mainiosti, muuttamalla vastuksen määrään tai lisäämällä toistoja.

Normaalit suljettavat huoneovet toimivat hyvin. Älä kiinnitä esimerkiksi kaapinoviin, koska se voi johtaa kaapin kaatumiseen tai saranoiden pettämiseen. Käytä tukevaa perusovea.

Sille ei ole tarve, koska samaa treeniohjelmaa voi toistaa turvallisesti vaikka loputtomasti.Tai voit koota oman treeniohjelmasi erilaisten liikkeiden avulla mitä vastusnauhojen ohjekirjassa tulee.

Mikäli tästä tulee meille useampia toiveita, voimme luoda lisää treeniohjelmia.

Kyllä voit. Vastusnauhat ovat olleet erityiset hyviä vanhempien ihmisten kuntoutuksessa ja lihaskunnon ylläpitämisessä. Lihaskunnon ylläpito on erityisen tärkeää kun ikää tulee lisää. Se helpottaa kaikkea tekemistä, parantaa elämänlaatua ja ylläpitää terveyttä lukuisin tavoin.

Pelkkä kävely ei riitä, vaan tarvitaan myös lihaskuntoharjoittelua ja vastusnauhat antavat siihen terveellisen, edullisen ja turvallisen vaihtoehdon.

Kyllä voit. Maksaa voi myös ePassilla, Eezybreakilla, Edenredillä tai Smartum saldolla. Ohjeet löydät kassa-sivulta (lisäät vain tuotteen ostoskoriin sivustolla olevista napeista). Maksuohjeet ovat sivun alalaidassa. Jos maksat liikuntaeduilla emme voi palauttaa rahojasi, sillä lain mukaan liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Voit harjoitella ohjelmalla niin pitkään kuin haluat! Ohjelma ja digitaaliset sisällöt jäävät sinulle ja voit käyttää niitä milloin ja miten piktään haluat.

12 viikon treeniohjelma ja vastuskuntosali

Tilaa supersuosittu vastuskuntosali ja 12 viikon treeniohjelma!
167
87 €
 • Treenaa kotona yhtä tehokkaasti kuin kuntosalilla. Saat mukana 12 viikon treeniohjelman, jonka saat pitää ikuisesti.
 • Tilaa ilman riskiä, sillä saat 100 % tyytyväisyystakuun 30 päiväksi
 • Maksa halutessasi liikuntaeduilla (Smartum, Eazybreak, Epassi ja Edenred)
 • Tilaa vastuskuntosali kotiisi tänään ja säästät 80€ hinnassa
 • Toimitus 2-4 päivässä - tilaa tänään ja saat ilmaisen toimituksen kaupan päälle (säästät 5,90€)
SUOSITUIN!

RAJATTU TARJOUSKAMPANJA ON PÄÄTTYMÄSSÄ! VIELÄ EHDIT TILATA VASTUSKUNTOSALIN TARJOUSHINTAAN JA SÄÄSTÄT 80€ HINNASSA!

Aikaa tarjouksen hyödyntämiseen jäljellä:

PÄIVÄÄ
TUNTIA
MINUUTTIA
SEKUNTTIA

©2021 All Rights Reserved – Nordic Flow Movement Oy / Kotonakuntoon.fi