BLACK FRIDAY!

Kaikki kotitreeniohjelmat ja -välineet -50–80%

Mallituote (iina)

Syitä valita tämä treeniohjelma

Tähän kolme tuotteen uniikkia arvoa

Tässä ei yleismainintoja et “treenaa kotona” tai “seuraa valmiin videon perässä”, vaan uniikit myyntipointit

Haluat polttaa rasvaa

HIIT polttaa rasvaa jopa 30 % tehokkaammin perinteisiin treenimuotoihin verrattuna.

Et ehdi tehdä pitkiä treenejä

Vain 15 minuutin treenit! Treenaa nyt nopeammin kuin ikinä – ja saa parempia tuloksia kuin ikinä.

30 päivän peppuhaaste lyhyesti

Esittelyssä 30 päivän peppuhaaste
– vuoden tehokkain pakaratreeni

30 päivän peppuhaasteella tuot siis pyöreyttä pakaroihin ja vahvistat alavartaloasi. Mutta miksi liikuntarutiinin aloittaminen olisi tällä ohjelmalla yhtään muita keinoja helpompaa? Salaisuutemme on tehokkaat ja lyhyet treenit, helppokäyttöiset välineet ja ammattilaisen suunnittelema ohjelmakokonaisuus. Lue lisää alta!

Ohjelma

Treenaa 30 päivää, 3 x 8 min viikossa

30 päivän peppuhaaste on 30 päivän kotitreeniohjelma, jossa treenataan jalkoja ja pakaroita kolme kertaa viikossa kahdeksan minuuttia kerrallaan.

Ohjelma sisältää valmiin ammattilaisen suunnitteleman treenirytmin, mutta saat itse valita, minä päivinä tai mihin kellonaikoihin treenit teet.

Treenaat aina valmiin treenivideon perässä, minkä lisäksi saat kirjalliset ohjeet kaikista liikkeistä. Ohjelma sopii siis erinomaisesti myös silloin, jos lähtötaso on nollissa!

Väline & treenaaminen

GluteBurner-liukulevyillä aktivoit pakaralihakset takuuvarmasti

Kaikki tämän ohjelman treenit tehdään GluteBurner-liukulevyillä. Saat välineet ilmaiseksi kaupan päälle ja voit käyttää niitä lattioilla, matoilla ja treenimatolla.

Liukulevyt ovat kevyet ja helppokäyttöiset treenivälineet, joilla pepputreeneistä saadaan erityisen tehokkaita. Pienen kokonsa ansiosta ne on myös kätevä säilyttää kotona.

Levyillä tehtävät liikkeet tehdään dynaamisina eli jatkuvassa liikkeessä, jolloin kaikki pakaralihakset aktivoituvat takuuvarmasti. Ei enää kyykkyjä tai kymmeniä erilaisia liikkeitä!

Tavoitteet & tulokset

Tuloksena pyöreät pakarat ja timmi alavartalo

30 päivän peppuhaaste on ennen kaikkea aloittelijaystävällinen ja matalan kynnyksen keino tehdä liikunnasta uusi ja terveellinen arkirutiini.

Liikuntarutiinin kehittymisen lisäksi ohjelma harjoittaa tehokkaasti alavartaloasi ja pakaroitasi. Neljässä viikossa ehdit takuulla tuntea ja nähdä jo ensimmäiset tulokset!

93 % tämän ohjelman aloittaneista pääsee haasteen loppuun – tällä ohjelmalla siis sinäkin onnistut varmasti!

Arvostelut

Anna S
Anna S
Read More
Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Hanna L
Hanna L
Read More
Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Marko K
Marko K
Read More
Otsikko

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Usein kysytyt kysymykset

HIIT-harjoittelun kesto vaihtelee yleensä 10–30 minuutin välillä. Tällaisessa treenimuodossa tärkeintä ei ole treenin pituus, vaan intensiteetti. Tehokas HIIT-treeni sisältää lyhyitä, mutta intensiivisiä harjoitusjaksoja, joissa sykkeesi nousee korkealle. Niitä seuraa lyhyt lepojakso, minkä jälkeen aloitetaan uusi treeniosuus. Näin treenistä saadaan erittäin tehokas lyhyestä mitastaan huolimatta!

HIIT-harjoittelu (High-Intensity Interval Training) voi polttaa rasvaa treenin jälkeen jopa 24 tuntia tai enemmän. Tätä ilmiötä kutsutaan “jälkipoltoksi” tai EPOC:ksi (excess post-exercise oxygen consumption).

Jälkipoltto on aineenvaihdunnan nopeutumista, joka jatkuu treenin jälkeen. HIIT-harjoittelussa kehosi käyttää korkeaa energiamäärää lyhyessä ajassa, mikä johtaa hapen velkaan. Kehosi jatkaa energian palamista treenin jälkeen maksamalla velkaansa ja käyttämällä ylimääräistä happea palautuakseen normaalitilaan.

Tämä lisää aineenvaihduntaa ja polttaa rasvaa jopa 24 tuntia harjoittelun jälkeen. Jälkipoltto riippuu kuitenkin monista tekijöistä, kuten treenin intensiteetistä, kestosta ja omasta henkilökohtaisesta kuntotasosta.

HIIT-harjoittelu voi olla erityisen tehokasta niille, jotka haluavat polttaa rasvaa ja kehittää lihasmassaa lyhyessä ajassa. Tämä tarkoittaa, että se voi olla hyödyllinen painonhallinnassa ja lihaskunnon kehittämisessä.

HIIT-harjoittelua voi soveltaa eri tasoisille kuntoilijoille, koska intensiteettiä ja liikkeitä voidaan muokata yksilöllisten tarpeiden ja tavoitteiden mukaan. Aloittelijat voivat aloittaa HIIT-harjoittelun kevyemmällä intensiteetillä ja lisätä intensiteettiä ajan myötä.

HIIT 15 -ohjelmassa treenataan kolme kertaa viikossa kuuden viikon ajan ja harjoitukset kestävät 10-20 minuuttia.

Tällaisen harjoitusohjelman avulla kehosi saa jatkuvasti uusia haasteita ja se kehittyy tehokkaasti.

HIIT-harjoittelu auttaa kehittämään kestävyyttä, voimaa ja nopeutta, mikä auttaa parantamaan suorituskykyä monissa muissa liikuntamuodoissa.

Kuuden viikon HIIT-harjoitusohjelman avulla saat näkyviä tuloksia rasvanpoltossa ja lihaskunnossa. Harjoittelun aikana voit odottaa parempaa kestävyyttä, voimaa ja tasapainoa. Harjoittelun intensiteetti on tärkeä, jotta tulokset olisivat mahdollisimman huomattavia.

HIIT-harjoittelu on yksi tehokkaimmista tavoista polttaa rasvaa muun muassa näistä syistä:

  1. Polttaa kaloreita nopeasti: HIIT-harjoittelu sisältää lyhyitä, intensiivisiä harjoitusjaksoja, jotka nostavat sykettä ja polttavat kaloreita nopeasti. Tutkimukset osoittavat, että HIIT-harjoittelu voi polttaa jopa 30 % enemmän kaloreita kuin perinteinen aerobinen harjoittelu.
  2. Parantaa aineenvaihduntaa: HIIT-harjoittelu parantaa aineenvaihduntaa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen. Tämä tarkoittaa sitä, että keho jatkaa kaloreiden polttamista myös levossa, mikä auttaa saavuttamaan rasvanpolttotavoitteita nopeammin.
  3. Säilyttää lihaskudoksen: HIIT-harjoittelu auttaa säilyttämään lihaskudoksen, mikä on tärkeää rasvanpoltossa. Lihaskudos kuluttaa enemmän kaloreita levossa kuin rasvakudos, joten sen säilyttäminen auttaa polttamaan enemmän kaloreita.
  4. Lyhyempi treeniaika: HIIT-harjoittelu on erittäin tehokas, vaikka treenin kesto olisikin lyhyt. Tämä tekee HIIT-harjoittelusta erittäin houkuttelevan ihmisille, jotka ovat kiireisiä eivätkä voi viettää paljon aikaa kuntosalilla.

Saat pääsyn kurssille välittömästi tilaamisen jälkeen. Välineet postitetaan sinulle pikimmiten, yleensä seuraavana arkipäivänä. Voit aloittaa treeniohjelman heti, kun saat välineet itsellesi!

Pääsysi treeniohjelmaan ei vanhene, eli ohjelma ja välineet ovat käytössäsi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman juuri silloin kuin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat.

Kyllä! Ohjelman voi maksaa myös yllämainituilla liikuntaeduilla. Jos haluat maksaa vain osan paketista liikuntaeduilla, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@kotonakuntoon.fi.

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa. Autamme sinua mielellämme! 🙂

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

30 päivän peppuhaaste

✔ 30 päivän pakaraohjelma: 3 x 8 min treeniä viikossa
✔ GluteBurner-liukulevyt
✔ Ikuinen pääsy treeniohjelmaan