ERIKOISTARJOUS

TABATA Tone-up erikoistarjous

✔ Hinta nyt vain 39€ (normaalisti 97€). Säästät 60% hinnasta

✔ 6 viikon ohjelma: kolme 4-minuuttista treeniä viikossa

✔ 100 % tyytyväisyystakuu – tilaa ilman riskiä!

✔ Voit maksaa liikuntaeduilla!

Mikä ihmeen TABATA?

Tabata-harjoittelu on korkean intensiteetin intervalliharjoittelua eli HIIT-treeniä, joka kehitettiin alun perin japanilaisen tutkijan Izumi Tabatan toimesta.

Se koostuu 20 sekunnin erittäin intensiivisestä harjoitusjaksosta, jota seuraa 10 sekunnin lepojakso. Tätä sykliä toistetaan kahdeksan kertaa peräkkäin, yhteensä neljä minuuttia.

Vain 4 minuutin treenit – eihän tuollainen voi toimia!

Niinhän sitä luulisi, mutta miljooninen treenaajien tulokset ja tieteellinen tutkimus osoittavat jotain aivan muuta.

Vuonna 1996 julkaistussa tutkimuksessa Japanin National Institute of Fitness and Sports -tutkimuslaitoksen tutkijat vertasivat Tabata-harjoittelua perinteiseen aerobiseen (kävely, juoksu yms) harjoitteluun. 

Tutkimus osoitti, että Tabata-harjoittelu paransi aerobista ja anaerobista kuntoa paljon tehokkaammin kuin perinteinen harjoittelu.

TABATA polttaa rasvaa paremmin kuin juoksulenkki

Vuonna 2013 julkaistussa tutkimuksessa yhdysvaltalaiset tutkijat vertasivat Tabata-harjoittelua puolen tunnin mittaiseen tasaiseen juoksuharjoitukseen. 

Tutkimus osoitti, että Tabata-harjoittelu lisäsi kestävyyskuntoa ja paransi rasvanpolttoa enemmän kuin perinteinen juoksuharjoittelu.

Kenelle TABATA sopii?

TABATA-harjoittelu sopii niille, joilla on jo vähän liikuntakokemusta. Aivan nollista ei kannata näihin treeneihin lähteä.

Nämä neljän minuutin tehotreenit sopivat niille, jotka haluavat tehdä päivän treenin nopeasti ja niille, jotka haluavat supertehokkaan rasvanpoltto- ja lihaskuntotreenin muiden treenien ohelle.

Millainen TABATA Tone-up -harjoitusohjelma on?

Vain 4 minuutin treenejä

Tabata Tone-up -harjoitusohjelma kestää neljä viikkoa ja siinä tehdään 4 minuutin intensiivisiä rasvanpolttotreenejä kolmesti viikossa.

Tehosta rasvanpolttoa

Tabata sopii erityisen hyvin toisen treeniohjelman kylkeen esimerkiksi lepopäivinä tehtäväksi tai cardioksi lihaskuntotreenin jälkeen.

Seuraa valmista videota

Treeniohjelman videoiden treeni- ja lepo-osuudet on ajastettu valmiiksi, eli voit laittaa treenivideon pyörimään ja treenata videon perässä.

Kolme syytä tehdä TABATA-treeniä

TABATA on nopea HIIT-harjoittelun eli korkean intensiteetin intervalliharjoittelun muoto. Treeni tuo lyhyestä mitastaan huolimatta uskomattomia tuloksia. Näistä kolmesta syystä sinunkin kannattaa kokeilla tätä trendilajia.

1. Saavuta merkittäviä tuloksia lyhyessä ajassa

Tabata-harjoittelussa yhdistyy korkea intensiteetti ja lyhyt kesto, mikä tekee siitä erittäin tehokkaan tavan parantaa aerobista ja anaerobista kuntoa sekä polttaa rasvaa.

2. Harjoittele ilman välineitä missä vain, milloin vain

Tabata-treeniin ei tarvita erikoisvarusteita tai kuntosalin laitteita. Ohjelman voi myös suunnitella monipuolisesti eri liikkeillä, eli se sopii monenlaisiin tavoitteisiin ja kuntotasoihin.

3. Treenaa intensiivisesti ilman huolta loukkaantumisista

TABATAssa harjoitellaan kehonpainolla, joten huolta paikkojen särkymisestä tai venähtymisestä ei ole. Raskaat painot ja puntit eivät sovi monille, eikä niitä ole varsinkaan hyvä käyttää kotona.

Tutustu ohjaajaan, Tanjaan

Moikka, mun nimi on Tanja! Olen entinen ammattiurheilija, kinesiologian kandidaatti ja personal trainer. Olen toiminut personal trainerina nyt yli viiden vuoden ajan ja jo tuhansien asiakkaiden kanssa.

Nämä 4 minuutin TABATA-treenit on tarkoitettu niille, joilla ei ole aikaa tehdä pidempiä treenejä sekä niille, jotka haluavat viedä oman harjoittelunsa seuraavalle tasolle.

Liikkeet ovat yksinkertaisia mutta tehokkaita kehonpainoliikkeitä, jotka sopivat kaikille.

Jos sinulle tulee mitä tahansa kysyttävää, pistä vain viestiä osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi.

Toivon sulle tehokkaita treenihetkiä! 🙂 / Tanja

Millaisia tuloksia TABATAlla saa?

Tabata-harjoittelu on erittäin tehokas tapa kehittää kuntoa, polttaa rasvaa ja parantaa lihasten voimaa ja kestävyyttä. TABATA-treenillä saat seuraavia tuloksia:

  1. Rasva palaa
    Intensiivinen harjoittelu nostaa sykettä ja auttaa polttamaan kaloreita, ja sen jälkeen tapahtuva jälkipolttoefekti auttaa jatkamaan rasvanpolttoa jopa 24 tuntia harjoituksen jälkeen.
  2. Lisää voimaa
    Kehonpainolla tehtävät liikkeet ovat tehokkaita kehittämään voimaa ja lihasmassaa. Tämä puolestaan auttaa polttamaan rasvaa, parantaa kehon muotoa ja lisää yleistä voimaa ja kestävyyttä.
  3. Jaksat paremmin
    Nopea ja intensiivinen treeni parantaa kuntoa. Näin treeni auttaa kehittämään sydän- ja verisuonijärjestelmää, lisäämään hapenottokykyä ja parantamaan kestävyyttä kehittämällä kehon kykyä käsitellä maitohappoa.

Usein kysytyt kysymykset

Saat pääsyn kurssille välittömästi tilaamisen jälkeen, eli voit aloittaa vaikka heti!

Pääsysi treeniohjelmaan ei vanhene, eli ohjelma on käytössäsi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman juuri silloin kuin haluat ja niin monta kertaa kuin haluat.

Kyllä! Ohjelman voi maksaa myös yllämainituilla liikuntaeduilla. Jos haluat maksaa vain osan paketista liikuntaeduilla, ole meihin yhteydessä sähköpostitse info@kotonakuntoon.fi.

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun klikkaamalla oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa. Autamme sinua mielellämme! 🙂

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamiisi tuotteisiin, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Tilaaminen ei aiheuta sinulle minkäänlaista riskiä.

Huom. Jos käytät tilaamiseen liikuntaetuja, emme valitettavasti voi hyvittää rahojasi takaisin, koska lakiteknisesti liikuntaetuja ei saa muuttaa rahaksi.

Uutuus

TABATA Tone-up - säästä 60%!

✔ Hinta nyt vain 39€ (normaalisti 97€). Säästät 60% hinnasta

✔ 6 viikon ohjelma: kolme 4-minuuttista treeniä viikossa

✔ 100 % tyytyväisyystakuu – tilaa ilman riskiä!

✔ Voit maksaa liikuntaeduilla!