Nyt tarjouksessa – säästä 70€!
pv
h
min
s

Polta rasvaa Seinäpilateksella: hoikempi vartalo neljässä viikossa

Tällä neljän viikon Seinäpilates-ohjelmalla poltat rasvaa ja saat hoikemman vartalon. Toimi nyt ja säästä 70 €!

100 % tulostakuu

Ikuinen käyttöoikeus

Säästä 70 €

Katsotko ikinä peiliin ja mietit, että haluaisit näyttää erilaiselta?

Onko kiloja kertynyt, käyvätkö vanhat vaatteet pieneksi tai tuntuuko, että peilikuva ei tunnu enää omalta?

Jos vastasit kyllä, ei hätää. Monet naiset käyvät läpi samanlaisia tunteita peilin edessä.

Siksi halusimme luoda treeniohjelman, jolla saa oikeasti tuloksia. Tällä Seinäpilates-ohjelmalla poltat rasvaa ja saat hoikemman vartalon vain neljässä viikossa oman kotisi rauhassa. Kyllä, neljässä viikossa!

Hyppää nyt mukaan nopeasti suosiota keränneeseen Seinäpilatekseen ja katso, kuinka pian huomaat itse eron!

Tervetuloa mukaan!

Victoria

Pilatesohjaaja

3 syytä, miksi seinäpilates on niin tehokas tapa polttaa rasvaa

Seinäpilates on kerännyt suosiota maailmalla erityisesti tämän vuoden aikana – eikä syyttä. Lue alta kolme syytä, miksi tämä treenimuoto on ansainnut kaiken suosionsa.

Pilates muuttaa hormonitoimin­taasi tukemaan rasvanpolttoa

Tiesitkö, että arjen kiireet tai stressaava elämäntilanne voivat jopa estää rasvanpolton kokonaan?

Kun keho on stressaantunut, se tuottaa liikaa stressihormonia eli kortisolia. Kortisoli hidastaa aineenvaihduntaa, kasvattaa ruokahalua sekä pitää tiukasti kiinni kehon rasvavarastoista erityisesti keskivartalon alueella.

Tämä yksi hormoni siis tekee rasvanpoltosta erittäin vaikeaa, ellei jopa mahdotonta.

Arvaat varmaan, että kun stressiä on jo valmiiksi liikaa, rankka juoksulenkki tai salitreeni ei edistä tilannetta – ja siksi voi olla, että edes kovalla treenaamisella ei näe tuloksia.

Rauhallinen pilates tutkitusti laskee kehon stressitasoja ja sen avulla käynnistät kehon rasvanpolttomekanismin uudestaan.

Seinäpilateksella teet liikkeet aina oikein – siksi rasva oikeasti palaa

Samalla kun kortisolituotanto hidastuu, rasvanpoltto aktivoidaan tehokkailla liikkeillä, joissa hyödynnetään laajoja liikeratoja.

Seinäpilateksessa parasta on se, että et tarvitse pilatesohjaajaa. Seinä on kuin oma ohjaajasi, joka varmistaa, että kätesi, jalkasi ja selkäsi pysyvät vakaina, jolloin teet liikkeet varmasti oikein ja riittävän laajoina.

Viemällä jalkoja tai käsiä seinän mukaisesti liikeradat pysyvät suorina ja kokonaisvaltaisina. Tällöin liikkeet ovat sekä turvallisia että tehokkaita.

15 minuuttia kerralla riittää

Pilateksen paras puoli on se, että treenien ei tarvitse olla pitkiä, vaan jopa n. 15 minuutin treenillä saat tuloksia. Pilateksen liikkeet tehdään hengityksen tahtiin rauhassa ja hyvin tietoisesti.

Kun treenaat hengityksen mukana keskittyen, näet treenin vaikutukset juuri niissä lihaksissa, joihin liikkeiden on suunniteltu kohdistuvan.

Treenit ovat lyhyitä, mutta ne eivät mene missään nimessä hukkaan. Seinäpilates on erittäin suosittua syystä – tulet huomaamaan sen myös itse!

Tämä ohjelma sopii sinulle, jos...

Treenaat mieluiten kotona silloin, kun sinulle sopii
Haluat polttaa rasvaa ja kaventaa keskivartaloasi
Ehdit tehdä 15-minuuttisia treenejä kolmesti viikossa

Oletko mukana? Tällaisia tuloksia saat

Rasva palaa

Seinäpilates on ennen kaikkea tehokas tapa polttaa rasvaa. Treeneissä käytetään lihaksia niin tehokkaasti, että huomaat varmasti timmimmän kehon ohjelman päätteeksi.

Parasta on se, että treenit eivät kuitenkaan tunnu perinteisiltä rasvanpolttotreeneiltä. Liikkeitä ei tehdä hiki otsalla nopeatempoisen musiikin tahtiin, vaan rauhassa keskittyen ja omaa kehoa kuunnellen.

Seinän tuomalla vastuksella ja oman kehon vakaana pitämisellä tulet saamaan lihaksesi polttelemaan!

Vyötärö kapenee

Yksi kehonosa, jossa pilateksen aiheuttama rasvan palaminen ja kiinteytyminen nähdään yleensä eniten, on keskivartalon alue.

Kuten opimme aiemmin, pilatesharjoittelu vähentää kehon stressitilaa eli kortisolihormonin tuotantoa. Kortisolin madaltaminen puolestaan päästää tutkitusti irti erityisesti keskivartalon itsepäisestä rasvasta.

Kehität tasapainoa ja kehonhallintaa

Treenit kehittävät tehokkaasti syviä vatsalihaksiasi, jotka pitävät huolen siitä, että ryhti on suora ja keho pysyy vakaana liikkeiden aikana.

Kehittämällä näitä lihaksia parannat tasapainoa ja kokonaisvaltaista kehonhallintaasi, joista on hyötyä niin treenatessa kuin arjessakin.

Seinäpilates on hurmannut jo tuhannet

Tehokasta

Minerva

Kotona on rajallinen tila treenata, tää on kätevää kun tarvitsee vain seinän 🙂 Tosi kätevää, tehokasta ja tunnen tehon joka treenin päätteeksi. Suosittelen.

Sopii aloittelijoille!

Iida

Tää oli oikeasti aloittelijaystävällinen ohjelma, jopa mä onnistuin tekemään treenit alusta loppuun. Kiitos kivoista videoista ja ohjeista!

Seinäpilates ❤️

Heli

Seinäpilates on aivan huippua! Kannattaa kokeilla! Neljän viikon jälkeen core kunnossa!

Tykkään.

Anne-Maj

Suoritan ohjelmaa jo vaikka kuinka monetta kertaa. Tykkään 🙂 kiitos!

Voin suositella

Meri

Kiva ohjaaja, hyvin ohjatut treenivideot, ohjaajalla kaunis ääni ❤️ Näiden treenien parissa rauhoitun vapaalle töiden jälkeen.

Minä tykkään

Jatta

Onneksi uskalsin lähteä kokeilemaan tätä, minulle liikkuminen on tässä iässä tosi tärkeää ja tämä pilates tuntuu mieluisalta.

ALE: -50 %

Rasvaa polttava seinäpilates

Aloittelijaystävällisellä 4 viikon Seinäpilates-ohjelmalla poltat rasvaa tehokkaasti ja pääset sisään pilateksen suosittuun maailmaan omassa olohuoneessasi.

Ohjelma on nyt rajatun ajan tarjouksessa – hyödynnä kampanjahinta pian!

69 €

norm. 139 €

ALE säästä 70 € (-50%)​

Tuotteen toimitus on sinulle täysin ilmaista.

Seinäpilates on 4 viikon mittainen kotitreeniohjelma, jossa tehdään 16–18 minuutin mittaisia pilatesharjoituksia kolme kertaa viikossa treenivideon perässä.

Tarjoamme kaikille ohjelmillemme 100-prosenttisen tulostakuun. Jos et saa ohjelmalla lupaamiamme tuloksia, laita meille viestiä ja palautamme rahasi – ilman kysymyksiä. Tilaus on sinulle täysin riskitön.

Tämän ohjelman voi maksaa myös liikuntaeduilla! Hyväksymme Smartumin, Epassin ja Edenredin maksutavoiksi. Mikäli haluat maksaa vain osan ohjelman hinnasta liikuntaeduilla, ota yhteyttä asiakaspalveluumme info@kotonakuntoon.fi.

Tätä Seinäpilates on

Treenaa seinän kanssa – ei muita välineitä

Seinäpilates on pilatestreeni, jossa hyödynnetään ainoastaan seinää. Et siis tarvitse muita välineitä!

Seinän kanssa teet liikkeet turvallisesti

Seinä varmistaa, että liikeratkasi pysyvät suorina ja laajoina. Tämän vuoksi voit treenata turvallisesti ilman ohjaajaa.

Treenit sopivat hyvin aloittelijoille

Lisävastuksen lisäksi seinä tarjoaa tukea liikkeiden aikana, mikä on erityisen hyvä silloin, kun vasta alat työstämään kehonhalintaasi pilateksen avulla.

Tällainen treeniohjelma on

4 viikon ohjelma – alle 20-minuuttiset treenit

Seinäpilates-ohjelma koostuu neljästä viikosta, joiden aikana tehdään kolme 16–18-minuuttista treeniä viikossa.

Treenaa juuri kun sinulle sopii

Treenaa treenivideon avulla ohjaajan perässä – saat treenata kotonasi juuri silloin, kun sinulle sopii!

Palaa ohjelmaan niin usein kuin haluat

Saat ohjelman pysyvästi itsellesi ilman lisäkustannuksia – toista treenejä niin usein kuin haluat.

Tutustu meihin: tämä on lupauksemme sinulle

Kotona kuntoon: treenaa kotona yhtä tehokkaasti kuin kuntosalilla

Tämän Seinäpilates-ohjelman takana on kotimainen yritys nimeltä Kotona kuntoon.

Meillä on jo yli 50 000 tyytyväistä asiakasta! Treenaajamme kehuvat meitä erityisesti lyhyistä mutta tehokkaista treeneistä, aidosti aloittelijaystävällisistä ohjeista sekä ystävällisestä asiakaspalvelusta. ❤️

Tavoitteemme on selkeä: haluamme luoda tehokkaita mutta hauskoja kotitreeniohjelmia, jotta treenaaminen olisi juuri niin helppoa kuin sen kuuluisikin olla.

Victoria: luotettu pilatesohjaajamme

Ohjelmassa ohjaajanasi toimii Victoria, joka ohjaa sinut pilateksen maailmaan turvallisesti ja ystävällisesti.

Victoria on ammatiltaan balettitanssija, baletinopettaja ja sertifioitu pilatesohjaaja. Hän on toiminut pilatesohjaajana nyt kahdeksan vuoden ajan. 

Tämä Seinäpilates-ohjelma on jo viides pilatesohjelma, jonka hän ohjaa meillä! Hänen ohjelmillaan on yhteensä yli 10 000 tyytyväistä osallistujaa.

100 % tulostakuu: tilaa ilman riskiä

Haluamme ennen kaikkea, että saat tällä ohjelmalla niitä tuloksia, jotka sinulle lupaamme.

Siksi tarjoamme kaikille ohjelmillemme 100-prosenttisen tulostakuun. Jos et saa ohjelmalla tuloksia, palautamme rahasi.

Tilaaminen ei tuota sinulle minkäänlaista riskiä – älä siis epäröi ottaa ensiaskelta kotipilateksen maailmaan! ❤️

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Saat pääsyn kurssimateriaaleihin välittömästi tilaamisen jälkeen. Voit aloittaa ohjelman heti!

Tunnustesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten saat ohjelman materiaalit käyttöösi ikuisesti. Voit siis toistaa ohjelman niin usein kuin haluat!

Rasvaa polttava seinäpilates -ohjelma kestää neljä viikkoa. Siinä on kolme videoitua treeniä kullekin viikolle, joista jokaisen kesto on noin 16–18 minuuttia.

Olet kuullut stressin hoitamiseen varmasti tämän neuvon: muista liikkua. Mutta tiesitkö, että vääränlainen liikunta voi pahentaa stressiäsi?

Nopeatempoinen tai raskas liikunta (kuten juoksu, kuntosali tai tanssi) tai liian aktiivinen harjoittelu itse asiassa aiheuttavat keholle stressitiloja. Usein vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen tehty hikitreeni on keholle liian rankka suoritus. Tämä on huonoksi erityisesti sellaiselle ihmisille, joka kärsii stressistä jo valmiiksi.

Stressistä kärsivien kannattaisikin suosia rauhallisia lajeja, kuten joogaa tai pilatesta. Niissä hyödynnetään rauhallista liikettä, syviä hengityksiä ja kehon ja mielen yhteyttä. Näin harjoitukset laskevat kehon stressitasoja ja auttavat palautumaan arjen kuormituksesta.

Tämä ohjelma sopii erinomaisesti myös sellaiselle, jonka lähtötaso pilatekseen tai liikuntaan on täysin nolla. Pilatesharjoitukset tehdään omassa tahdissa ja omaa kehoa kuunnellen, joten pääset tutustumaan harjoitteluun rauhassa.

Pilates on hyvin tietoinen liikuntamuoto – siinä liikkeet tehdään yleensä yhdessä hengityksen kanssa.

Hengityksen tahtiin liikkuminen vahvistaa sitä, että liikkeet tehdään tietoisesti ja tarkoituksella, eikä niissä hätiköidä. Tällöin harjoittelu myös kehittää mielen ja kehon yhteyttä.

Ohjelmassa tehtävät liikkeet ovat helppo toteuttaa, mutta ne saavat lihaksesi toden teolla töihin. Toistoja ei tarvitse tehdä montaa, mutta ne tehdään laajoina ja kunnollisina.

Jos mieleesi heräsi kysymyksiä joihin emme tällä sivulla vastanneet, klikkaa oikean alakulman sinistä chat-puhekuplaa, niin jutellaan asiasta! Jos emme ole tällä hetkellä paikalla, voit jättää viestin chatin kautta ja palaamme sinulle sähköpostitse asiaan pikimmiten.

Tartu nyt rajattuun tarjoukseen

Rasvaa polttava seinäpilates:

✔ 4 viikon kotitreeniohjelma
✔ Et tarvitse välineitä – pelkkä seinä riittää
✔ Välitön pääsy treeniohjelmaan
✔ Saat ohjelman pysyvästi itsellesi
✔ 100% tulostakuu

139 €

69 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

ALE: Säästä 70€!

pv
h
min
s