Säästä 70 €!
pv
h
min
s
Viimeinen mahdollisuus!

Hoikka vatsa ilman salilla hikoilua – aloita kotipilates nyt

Treenaa itsellesi timmi ja litteä vatsa kotipilateksen avulla. Samalla kehität kehonhallintaa, tasapainoa ja tärkeitä tukilihaksia. Lähde mukaan nyt – saat kaikki tarvittavat välineet kaupan päälle!

Kaksi yleisintä syytä, miksi muunlaiset vatsatreenit jäävät monilta tekemättä

Kuka jaksaa enää tehdä istumaannousuja?

Istumaannousut ovat huikea vatsalihasliike – tai no, ainakin olivat 40 vuotta sitten. Eikö nykyään voisi treenata jo jollain uudella tavalla?

Ranteet, kyynärpäät ja olkapäät eivät kestä.

Lankut, vuorikiipeilijät ja muut liikkeet ovat kyllä tehokkaita, mutta ranteet ja hartiat eivät kestä painetta ja kipeytyvät helposti.

Miksi juuri pilates?

Kolme syytä, miksi
hoikka keskivartalo kotipilateksella
on loistava ohjelma litteää vatsaa tavoittelevalle

Pilatesta voi harjoittaa useilla eri välineillä tai kokonaan ilman välinettä. Miksi pilatesrengas on paras vaihtoehto keskivartalon kiinteyttämiseen?

1. Mikään keskivartalossasi ei jää treenaamatta

Yleisesti pilates harjoittaa koko kehoa, mutta pilatesrenkaan avulla harjoituksia voi keskittää tiettyihin kehon alueisiin. Tässä ohjelmassa keskitytään vatsan ja keskivartalon kiinteytykseen.

Renkaan toimintaperiaate perustuu kehon tasapainoon. Kun pilatesrengasta puristetaan eri asennoissa, keho hakee automaattisesti vakaata, tasapainoista asentoa.

Tällöin useat keskivartalolihakset työskentelevät yhtäaikaisesti pitääksesi kehosi tasapainossa. Tuloksena on pienellä vaivalla todella kokonaisvaltainen keskivartalotreeni.

2. Ei kipua ranteille ja nivelille

Lankut, vuorikiipeilijät ja muut vastaavanlaiset liikkeet ovat erittäin tehokkaita. Ongelma niissä on se, että paino tulee ranteiden ja nivelien päälle. Siksi ne sopivat harvoille.

Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Lisäksi harjoittelu helpottaa niska- ja alaselkäkipuja, vähentää niveliin kohdistuvaa painetta ja tukea painonhallintaa.

3. Näet tuloksia jo 10 kerran jälkeen

Pilateksen kehittäjän Joseph Pilateksen mukaan:

“10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Pilateksen tavoitteena on terve ja toimiva keho. Pilates kehittää keskivartalon voimaa, kehonhallintaa ja ryhtiä.

Lopputuloksena on tiukempi keskivartalo ja selvästi parantunut ryhti.

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelmalla
vatsatreeni on mukavaa

Treenaa lyhyiden videoiden mukana

Jokaiselle liikkeelle on oma videonsa, joten sinulle jää hyvin aikaa tutustua seuraavaan liikkeeseen ja siirtyä oikeaan aloitusasentoon.

Tee liikkeet omassa tahdissa

Tässä ohjelmassa ei rehkitä musiikin tai ohjaajan tahtiin, vaan liikkeet tehdään videon perässä rauhassa ja omaa kehoa kuunnellen.

Seuraa valmiiksi jaksotettua kurssia

Ohjelma kestää neljä viikkoa, jonka aikana treenaat ohjevideon kanssa kolmesti viikossa. Yksi harjoitus kestää n. 15-20 minuuttia.

Pilatesrenkaalla keskivartalotreeniin tuplasti tehoa

Haasta koko keskivartaloa

Renkaan avulla tehdyt pilatesliikkeet harjoittavat myös kehonhallintaa ja tasapainoa, jolloin treenistä hyötyvät kaikki keskivartalon lihakset.

Näe tuloksia nopeammin

Pilatesta voi harjoittaa myös pelkällä kehonpainolla. Kevyt vastus tekee treeneistä kuitenkin haastavampia, jolloin näet tuloksia nopeammin.

Treenaa kotona kivuttomasti

Liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Älä usko meitä. Usko asiakkaitamme.

Kanssamme treenaa jo yli 14 000 tyytyväistä asiakasta

Onko kukaan oikeasti testannut näitä ohjelmia?

Mitä mieltä treeneistämme ollaan?

kiinteä keskivartalo on neljän viikon päässä

Hoikka keskivartalo kotipilateksella

Tämän tehokkaan kotipilatesohjelman tuloksena saat hoikemman keskivartalon ja vahvemmat tukilihakset. Hyödynnä kampanjahinta nyt!

149.00 

79.00 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen. *Toimitusmaat Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska, Saksa , Ranska, Luxemburg, Alankomaat, Belgia, Itävalta

Tutustu ohjaajaan, Victoriaan

Moikka! Nimeni on Victoria ja olen ammatiltani balettitanssija, baletinopettaja ja sertifioitu pilatesohjaaja. Olen toiminut pilatesohjaajana nyt kahdeksan vuoden ajan. 

Ensimmäisessä harjoitusohjelmassa teemme liikkeet yksitellen, omaan tahtiin ja rauhassa, jotta totumme kehomme liikkeisiin, rajoihin ja sarjat tulevat tutuiksi.

Jatko-ohjelmassa teemme yhdessä 15 minuutin mittaisia harjoituksia, joissa keskitymme aina erikseen ala-, keski- ja ylävartaloon. 

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ota vain meihin yhteyttä osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi 

Mukavia treenihetkiä!

Pilates on superlaji

Miksi keskivartaloa kannattaa treenata pilateksella?

Pilates on superlajiksikin kutsuttu treenimuoto, jolla on lukuisia hyötyjä. Mutta mikä siinä on lopulta niin ihmeellistä – ja miksi juuri sinun kannattaisi aloittaa se?

Perinteiset vatsalihasliikkeet ovat haitallisia koska istumme liikaa

Me istumme nykyaikana liikaa – töissä, television edessä ja autossa. Tämä aiheuttaa tiettyjen keskivartalon lihasten lyhenemistä ja kiristymistä.

Kun teemme esimerkiksi istumaannousuja, pahennamme tilannetta, koska liike aktivoi juuri näitä lihaksia, jotka sitten kiristyvät entisestään.

Pilatekseen kuuluu, että jokaisessa liikkeessä tehdään supistus- ja venytysvaihe, eli lihaksia pidennetään ja venytetään. Se on juuri sitä mitä kehomme kaipaa vastapainoksi istumiselle.

Pilates treenaa tärkeimmät tuki­lihakset kuntoon automaattisesti

Pilatesta harjoitellessa vatsalihasten mukana työskentelevät myös esimerkiksi selkä, lantio ja syvät vatsalihakset. 

Moni voi keskittyä vatsalihastreenissä pelkkään vatsan ulkonäköön unohtaen sen, kuinka tärkeää työtä terve core tosiasiassa tekee.

Vahva keskivartalo tukee sisäelimiä ja ryhtiä ja ehkäisee loukkaantumisia. 

Pilates vähentää vatsarasvaa

Eikö painonpudotus ole ennen onnistunut? Syynä siihen on usein stressi. Sen lisäksi että istumme nykyään liikaa, olemme myös liian kuormittuneita. 

Stressi sekä lihottaa että haittaa laihtumista. Kun keho on selviytymistilassa, se ei luovu rasvavarastoista. Päin vastoin, kohonnut kortisoli kerää sinnikkäästi rasvaa vyötärölle.

Toisin kuin muut treenimuodot, pilates vähentää kuormitusta ja auttaa kehoa rauhoittumaan. Kun stressitasot laskevat, keho uskaltaa luopua vatsan ympärille kertyneestä varastorasvasta.

Ostoksesi on täysin riskitön

Tarjoamme 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi pilatesrenkaaseen ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi. Huom! Jos teet tilauksen liikuntaeduilla, emme valitettavasti voi palauttaa rahojasi. Lakiteknisistä syistä liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi.

Merkit joista tiedät, että tämä ohjelma sopii sinulle

Pilatesta harrastavat erityisesti Hollywoodin julkkikset ja näyttelijättäret, jotka haluavat solakan ja kiinteytetyn vartalon. Mutta mistä tiedän, sopiiko se minulle?

Haluan tiukentaa keskivartaloasi

Ohjelman liikkeet aktivoivat kaikki keskivartalon lihakset – myös ne, jotka jäävät usein treenaamatta.

Haluan olla siro ja solakka

Pilates on saanut alkunsa baletista, joten isojen lihasten sijaan siinä tavoitellaan hoikkaa ja naisellista kehoa.

Haluan treenata oman kotini rauhassa

Kaikki meistä eivät viihdy kuntosalilla tai pilatesstudiolla. Tämän treenin voit tehdä missä haluat.

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelma pitää sisällään?

Kaikki pilatesohjelman treenit tehdään mukana tulevalla kevyellä ja laadukkaalla pilatesrenkaalla. Renkaalla treenaaminen on turvallista ja tehokasta. Väline vie kotona vain vähän säilytystilaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Sen lisäksi, että pilates on tehokas tapa kiinteyttää ja hoikistaa kehoa, on sillä lukuisia hyötyjä liittyen myös psyykkiseen hyvinvointiin.

Pilateksella on tutkitusti seuraavia hyötyjä:

 • Vahvistaa koko kehoa
 • Kiinteyttää ja hoikentaa
 • Auttaa palautumaan arjen stressistä
 • Parantaa ryhtiä ja tasapainoa
 • Vahvistaa lantionpohjan lihaksia ja keskivartalon tukilihaksia
 • Ehkäisee loukkaantumisia
 • Helpottaa alaselän kipuja
 • Parantaa unenlaatua.

 

Kyllä! Voit maksaa tämän pilatesohjelman yleisimmillä liikuntaeduilla (Smartum, Edenred, Eazybreak, ePassi).

Hoikka keskivartalo kotipilateksella -ohjelma on todella monelle sopiva tapa harrastaa pilatesta oman kodin rauhasta. Erityisesti suosittelemme sitä kuitenkin seuraavissa tilanteissa:

 • Jos olet aloittelija. Jos pilates – tai liikunta ylipäätään – ei ole kovin tuttua, on tämä ohjelma turvallinen ja helppo tapa oppia uusi terveellinen tapa liikkua. Ohjelma ja välineen tuoma vastus ovat aloittelijoille turvallisia.

 

 • Jos ranteesi kipeytyvät yleensä treenatessa. Usein vatsalihastreenit sisältävät vuorikiipeilijöitä, lankkuja ja olkapääkosketuksia, jolloin ranteiden päällä joutuu olemaan pitkiäkin aikoja. Monelle tämä aiheuttaa epämukavaa tunnetta tai jopa kipua.

 

 • Jos kärsit stressistä arjessa. Tiesitkö, että nopeatempoinen liikunta (kuten juoksu, kuntosali tai zumba) voi aiheuttaa enemmän haittaa kuin hyötyä? Stressistä kärsivän ei pitäisi kuormittaa kehoa enää lisää raskaiden päivien päälle, vaan päin vastoin auttaa kehoa palautumaan. Pilatesharjoitukset koostuvat hitaista liikkeistä, jotka tehdään usein yhdessä hengityksen kanssa omaan tahtiin ja omaa kehoa kuunnellen. Näin ne eivät pahenna kehon stressireaktiota, vaan auttavat palautumaan siitä.

Tämä ohjelma sopii erinomaisesti myös aloittelijalle – niin välineen käyttö kuin kaikki liikkeetkin on ohjeistettu sekä videoilla että kirjallisesti. Voit siis joko seurata videon perässä tai lukea kirjalliset ohjeet.

Ohjelma sopii kuitenkin myös kokeneemmille pilateksen harrastajille, sillä pilatesrengas lisää harjoituksiin vastusta.

Ohjelman kesto on 4 viikkoa. Sen aikana treenataan 3 kertaa viikossa noin 15–20 minuuttia kerralla.

Saat pilatesrenkaan omaksesi ja pääsyn materiaaleihin ikuisesti, joten voit suorittaa treeniohjelman niin monta kertaa kuin haluat ja koska vain haluat. Treeniohjelma on aina tallessa kurssialustallamme, jonne pääset koska vain tietokoneella, puhelimella tai tabletilla.

Pilates ei ole rajua tai nopeatempoista hikiliikuntaa, mutta se on silti tehokas keino nähdä kehossa ja jaksamisessa vaikuttavia tuloksia.

Ensimmäiset tulokset tulet näkemään todennäköisesti jo ensimmäisen treenikerran jälkeen. Pilates on laji, joka kehittää kehon ulkonäön lisäksi myös jaksamista ja vireystilaa. Sillä on tutkitusti hyötyjä liittyen keskittymiskyvyn, unenlaadun ja stressistä palautumisen parantamiseen. Usea tunteekin muutokset energiatasoissaan ja mielialassaan jo ensimmäisen treenin jälkeen.

Ensimmäisen viikon jälkeen saatat taas huomata, että nukut levollisemmin, keskityt paremmin ja tunnet paremman yhteyden kehoosi. Samalla olet jo pitkällä rakentamassa terveellistä liikuntarutiinia.

Keholliset muutokset ovat parhaiten huomattavissa viikon 3 jälkeen. Parhaat tulokset ovat tietysti nähtävissä säännöllisen, pitkäaikaisen harjoittelun tuloksena. Muistathan, että saat ohjelman ja välineet omaksesi ikuisesti, eli voit toistaa ohjelman niin monta kertaa kuin haluat!

Välineet postitetaan sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä tilauksen tekemisestä. Pääsyn kurssimateriaaleihin saat välittömästi tilauksen jälkeen. Voit aloittaa ohjelman heti välineet saatuasi!

Postitamme välineet sinulle ilmaiseksi. Ohjelman tilaamisesta ei koidu sinulle mitään lisäkuluja.

Perinteisesti pilatesta voi harjoittaa myös pelkällä kehonpainolla, mutta kaikki tämän ohjelman harjoitukset tehdään pilatesrengasta hyödyntämällä.

Pilatesrengas on turvallinen ja aloittelijaystävällinen väline, joka tuo pilatesharjoitteisiin kevyesti vastusta. Renkaan puristaminen saa keskivartalon töihin myös sellaisissa liikkeissä, joissa vatsalihakset eivät normaalisti aktivoituisi niin tehokkaasti.

Pilatesrenkaan ansiosta näet siis parempia tuloksia ja nopeammin!

Toimitamme tuotteita seuraaviin maihin:
 
Suomi (FI), Viro (EE), Latvia (LV), Liettua (LT), Ruotsi (SE), Tanska (DK), Saksa (DE), Ranska (FR), Luxemburg (LU), Alankomaat (NL), Belgia (BE), Itävalta (AT)

Mikäli haluat lisätietoa yrityksestämme tai tästä harjoitusohjelmasta, älä epäröi olla yhteyksissä meihin. Asiakaspalvelumme auttaa mielellään. Saat meihin yhteyden painamalla sinistä chat-puhekuplaa sivun oikeassa alareunassa tai laittamalla sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi.

Mitä vielä odotat?

Hoikka keskivartalo kotipilateksella

149.00 

79.00 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen. Toimitusmaat Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Ruotsi, Tanska, Saksa , Ranska, Luxemburg, Alankomaat, Belgia, Itävalta