Nyt tarjouksessa! Kampanjahinta sulkeutuu:
pv
h
min
s
Viimeinen mahdollisuus!

Liukupilates – liu’u kohti solakampaa ja vahvempaa kehoa

Haluatko saada solakan ja vahvan vartalon, joka kestää arjen haasteet? Liukupilates on juuri sinua varten!

Tällaista pilates on

Erittäin tehokasta ja kehittävää treeniä – ilman hikoilua

Pilates ei perustu nopeatahtiseen treenaamiseen ja kymmenien toistojen tekemiseen. Siinä ei tarvita nopeatempoista musiikkia, nopeita jalkoja tai rytmitajua. 

Sen sijaan laji kehittää kehonhallintaa, hengitystä ja tietoista lihasten käyttöä liikkeillä, jotka tehdään kaikessa rauhassa omaa kehoa kuunnellen.

Pilatesliikkeet ovat rauhallisia ja muistuttavat tietyllä tavalla venytyksiä. Ja harjoittelu todella pidentää ja venyttää lihaksia, mutta tosiasiassa erityisesti syvät lihakset saavat samalla erittäin raskaan treenin.

Solakamman vartalon lisäksi harjoittelu vähentää stressiä

Kontrolloitujen liikkeiden ansiosta pilates sopii erityisen hyvin aloittelijoille ja niille, joilla ei ole vielä liikuntataustaa. 

Harjoittelu ei kuitenkaan kehitä vain kehosi ulkomuotoa, vaan myös vähentää stressiä, vahvistaa tärkeitä tukilihaksia ja ehkäisee kiputiloja.

Pilateksella on tutkitusti lukuisia hyötyjä liittyen esimerkiksi lantiopohjan lihasten terveyteen, stressistä palautumiseen ja unenlaadun kohentamiseen.

Yhdellä treenillä 10+ hyötyä

Liukupilates tuo tehokkaan pilateksen kotiisi

Pilatesstudion suosituin pilates nyt kotonasi

Harjoittele laitepilatesta kotona

Liukukiekot tuovat pilatesstudioilta suositun reformer pilateksen eli laitepilateksen hyödyt suoraan kotiisi.

Saavuta vahva ja solakka vartalo

Pilates on tehokas keino vahvistamaan vartaloa tekemättä siitä lihaksikkaan näköistä.

Tee kotitreeniä turvallisesti

Pilatesliikkeet ovat turvallisia ja vähemmän rasittavia nivelille kuin esimerkiksi juokseminen tai kuntosali.

Liukukiekoilla tehokasta, turvallista treeniä

Ota ensiaskel pilateksen maailmaan

Helppokäyttöiset liukukiekot sopivat myös treenaajille ilman aiempaa pilates- tai liikuntataustaa.

Tuplasti nopeammin tuloksia

Liukukiekot lisäävät haastetta perinteisiin pilatesliikkeisiin, joten näet tuloksia nopeammin.

Monipuolisempia liikkeitä

Kiekot mahdollistavat monia laajoja liikkeitä, jotka kehittävät kehon eri osia monipuolisesti.

Tuloksena solakampi vartalo ja vähemmän jumeja

Tehokkuus perustuu ohjelmassa käytettäviin liukukiekkoihin

Liukupilates-ohjelma yhdistää pilateksen tehokkuuden monipuolisten liukukiekkojen kanssa. Tämä tekee liukupilates-ohjelmasta erittäin tehokkaan!

Ohjelmassa teet kiekkojen avulla kaikki liikkeet mahdollisimman laajalla liikeradalla, mikä parantaa lihasten joustavuutta, liikkuvuutta ja vahvuutta.

ASIAKASPALAUTE: SAITKO TULOKSIA?

“Treeniohjelma löytää vatsalihakset sieltä, missä niitä et tiennyt olevan, rauhallisessa tahdissa.”

ASIAKASPALAUTE: MITÄ PIDIT OHJELMASTA?

“Hyvät ja selkeät ohjeet jotka sai tehdä omaan tahtiin. Liikunta­seteleillä ostaminen on kätevää.”

Tuloksena ulkomuodoltaan solakampi ja kiinteämpi keho

Liukukiekkojen avulla aktivoit useita lihaksia ja vahvistat koko kehoasi samanaikaisesti. 

Liikkeet haastavat erityisesti keskivartaloa, mutta myös jalat, kädet ja selkä saavat tehokasta treeniä. Tämä auttaa sinua saavuttamaan solakan, kiinteän ja vahvan vartalon.

Enemmän liikkuvuutta ja vähemmän jumeja

Liikkeet liukupilates-ohjelmassa ovat sulavia ja pehmeitä, mikä auttaa parantamaan kehon liikkuvuutta ja notkeutta.

Välineenä liukukiekot ovat erityisen hyviä kehittämään nivelten liikkuvuutta ja poistamaan jumeja.

ASIAKASPALAUTE: SUOSITTELISITKO OHJELMAA?

“Kannustaisin ehdottomasti kokeilemaan. Ohjelma kiinteyttää ja saat hyvän mielen, ja kaikkein huipuinta; ei tarvitse erikseen lähteä kuntosalille”

Merkit joista tiedät, että pilates sopii sinulle

Kehoni ei kestä rajua liikettä

Saako treeni yleensä nivelet ja lihakset kipeäksi? Pilateksen hallitusti tehdyt liikkeet ovat jokaiselle keholle turvallisia.​

Minulla on stressiä​

Tiesitkö, että zumba, juoksu ja kuntosali lisäävät kehon stressitilaa? Rauhallinen liike on stressaajan keholle parhaaksi.

Haluan solakan vartalon

Pilates on saanut alkunsa baletista, joten lihasten sijaan siinä tavoitellaan hoikkaa ja naisellista vartaloa.

Kuudessa viikossa uudistat kehosi

Liukupilates

Liukupilates on uutuusohjelma, joka tuo pilatesstudiolta tutun reformer pilateksen eli laitepilateksen liikkeet kotiisi! Aloittelijaystävällisillä liukukiekoilla pääset helposti kohti solakampaa, vahvempaa vartaloa.

149.00 

79 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Terveiset ohjaajalta, Victorialta

Moikka! Nimeni on Victoria ja olen ammatiltani balettitanssija, baletinopettaja ja sertifioitu pilatesohjaaja. Olen toiminut pilatesohjaajana nyt kahdeksan vuoden ajan. 

Tällä kurssilla ohjaan sinut pilateksen maailmaan turvallisesti ja omaan tahtiin. Liukukiekot tehostavat pilatesliikkeistä entisestään, minkä vuoksi ohjelma sopii mainiosti niin aloittelijoille kuin jo hieman kokeneemmillekin pilates- tai liikuntaharrastajille.

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää ohjelmasta, ota meihin rohkeasti yhteyttä osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi.

Mukavia treenihetkiä!

Liukupilates on hauskaa ja kivutonta

Kivutonta treeniä – ei hyppimistä ja pomppimista

Pilates on liikuntamuoto, joka sopii kaikille, sillä se on lempeä ja vähän kuormittava harjoitusmuoto. Erityisen hyvin se sopii ihmisille, jotka kärsivät nivel- tai selkäongelmista.

Liukupilates-ohjelmassa käytetään kehon omaa painoa yhdessä liukukiekkojen kanssa, joten treeni ei sisällä lainkaan hyppyjä tai tärähdyksiä.

ASIAKASPALAUTE: MILLAISIA TREENIT OVAT?

“liikkeet on helppo tehdä, nivelet säästyvät ja tehon huomaa seuraavana päivänä.”

ASIAKASPALAUTE: MILLAISIA TREENIT OVAT?

“Sopivan mittaiset treenit, kynnys aloittaa on kohtuullinen – tulee siis tehtyä”

Liukukiekot tuovat pilatekseen vaihtelua

Ohjelman mukana tulevat liukukiekot tekevät harjoittelusta monipuolista ja haastavaa kehittäen samalla kehonhallintaa, tasapainoa ja ryhtiä.

Liukupilateksessa treenaat nivelystävällisesti ja lempeästi, mutta samalla tehokkaasti, jolloin kehosi kehittyy ja voit nauttia treenaamisesta täysillä!

Kanssamme treenaa jo 14 000+ suomalaista

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Kyllä! Haluamme taata sinulle täysin riskittömän tilauksen. Siksi saat ohjelmalle 100-prosenttisen tyytyväisyystakuun. Jos et siis ole tyytyväinen tuotteeseen, laita meille viestiä, niin palautamme rahasi – ilman kysymyksiä.

Saat pääsyn treenimateriaaleihin välittömästi tilaamisen jälkeen. Liukukiekot postitetaan sinulle pikimmiten, ja ne saapuvat yleensä noin 2–4 arkipäivässä. Voit aloittaa ohjelman heti, kun olet saanut välineet!

Kyllä! Postitamme liukukiekot sinulle ilmaiseksi. Tilaamisesta ei koidu sinulle mitään yllätys- tai lisäkuluja.

Kyllä! Hyväksymme maksuvälineiksi seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum.

Liukupilates-ohjelma kestää kuusi viikkoa. Siinä on kolme videoitua treeniä kullekin viikolle, joista jokaisen kesto on noin 15–20 minuuttia.

Rauhallisesta harjoitustahdista huolimatta pilates on intensiivinen treenimuoto, jonka aikana rasitat laajasti koko kehon lihaksia. Liikkeitä tehdään dynaamisesti eli jatkuvasti liikkuen, jolloin monet muuten helposti unohtuvat lihakset saavat myös harjoitusta.

Pilates on tutkitusti tehokas liikuntamuoto painonpudotukseen ja koko kehon kiinteyttämiseen. Se vahvistaa tehokkaasti myös syviä vatsalihaksia ja lantionpohjan lihaksia. Lisäksi harjoittelulla voidaan ehkäistä kiputiloja ja parantaa tasapainoa ja ryhtiä.

Ulkoisten hyötyjen lisäksi pilateksella on lukuisia etuja mielelle. Säännöllinen harjoittelu muun muassa lieventää stressiä, parantaa unenlaatua ja harjoittaa keskittymiskykyä.

Liukupilates-paketti pitää sisällään kaiken tämän:

  • 6 viikon kotona tehtävä pilatesohjelma
  • Liukukiekot, joilla kaikki treenit tehdään
  • Ammattilaisen jaksottama treenirytmi
  • Ohjatut treenivideot, joita seuraat perässä
  • Lisänä kirjalliset ohjeet kaikille liikkeille

Ei. Kaksipuoliset liukukiekot liikkuvat lattialla kitkattomasti aiheuttamatta naarmuja lattiaan. Käytä liukukiekkojen kovaa puolta pehmeillä alustoilla (kuten matoilla ja treenimatoilla) ja vaihda pehmeälle puolelle, kun treenaat kovilla alustoilla (kuten lattialla).

Olet kuullut stressin hoitamiseen varmasti tämän neuvon: muista liikkua. Mutta tiesitkö, että vääränlainen liikunta voi pahentaa stressiäsi?

Nopeatempoinen tai raskas liikunta (kuten juoksu, kuntosali tai tanssi) tai liian aktiivinen harjoittelu itse asiassa aiheuttavat keholle stressitiloja. (Lähde: liikuntafysiologi Arto Hautala, Yle.) Usein vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen tehty hikitreeni on keholle liian rankka suoritus. Tämä on huonoksi erityisesti sellaiselle ihmisille, joka kärsii stressistä jo valmiiksi.

Stressistä kärsivien kannattaisikin suosia rauhallisia lajeja, kuten joogaa tai pilatesta. Niissä hyödynnetään rauhallista liikettä, syviä hengityksiä ja kehon ja mielen yhteyttä. Näin harjoitukset laskevat kehon stressitasoja ja auttavat palautumaan arjen kuormituksesta.

Tämä ohjelma sopii erinomaisesti myös sellaiselle, jonka lähtötaso pilatekseen tai liikuntaan on täysin nolla. Pilatesharjoitukset tehdään omassa tahdissa ja omaa kehoa kuunnellen, joten pääset tutustumaan harjoitteluun rauhassa. Niin välineen käyttö kuin kaikki liikkeetkin on ohjeistettu sekä videoilla että kirjallisesti – voit siis joko seurata videon perässä tai lukea kirjalliset ohjeet.

Tunnustesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten saat välineen ja treenimateriaalit käyttöösi ikuisesti. Voit siis suorittaa ohjelman niin monta kertaa kuin haluat ja silloin kun haluat. Treenivideot ja -ohjeet ovat saatavilla kurssialustallamme ja mobiiliapplikaatiossamme, joten pelkoa niiden hukkaamisesta ei ole.

On tutkittu, että pilates parantaa unenlaatua. Juoksulenkki, kuntosalin tanssillinen ryhmäliikuntatunti tai musiikin tahtiin tehtävä kotitreeni nostavat kaikki kehon vireystilaa. Hektisen työpäivän päälle tämä ei aina ole paras ratkaisu, vaan usein sekä keho että aivot tarvitsevat rauhoittumista.

Pilates tehdään rauhassa ja hiljaa, ja siinä kuunnellaan joko rauhallista musiikkia tai musiikin sijaan pelkästään omaa kehoa. Siinä yhdistyvät venyttely, syvään hengittäminen ja rauhoittuminen, jotka kaikki edistävät mahdollisuuksiasi levollisille yöunille.

Pilates on hyvin tietoinen liikuntamuoto – siinä liikkeet tehdään yleensä yhdessä hengityksen kanssa. Yleinen sääntö on, että rutistuksella sisäänhengitetään (esimerkiksi selkää pyöristäessä) ja uloshengityksellä palautetaan (esimerkiksi ojentaessa selkä kaarelle).

Hengityksen tahtiin liikkuminen vahvistaa sitä, että liikkeet tehdään tietoisesti ja tarkoituksella, eikä niissä hätiköidä. Tällöin harjoittelu myös kehittää mielen ja kehon yhteyttä.

Ohjelmassa tehtävät liikkeet on helppo toteuttaa, mutta ne saavat lihaksesi toden teolla töihin. Toistoja ei tarvitse tehdä montaa, mutta ne tehdään laajoina ja kunnollisina.

Mitä vielä odotat?

Liukupilates

149.00 

79 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

pv
h
min
s
Viimeinen mahdollisuus!