Säästä 70 €!
pv
h
min
s
Tarjous on päättynyt

Kiinteytä kehoasi kotipilateksella – timmimpi vartalo kuudessa viikossa

Liity kuusi viikkoa kestävälle Kiinteyttävä kotipilates -kurssille ja tunne ja näe pilateksen hyödyt. Kuuden viikon aikana kiinteytät kehoasi, tiukennat keskivartaloasi ja parannat ryhtiäsi.

Tämä kotipilates-ohjelma on sinulle, jos...

Haluat saavuttaa kiinteämmän ja solakamman ulkomuodon

Pilates on tehokas keino hoikentamaan vartaloa, tekemättä kehosta lihaksikkaan näköistä

Mikään muu ei ole toiminut aiemmin

Pilateksen teho ei perustu kehon lisästressaamiseen, kuten monet muut lajit.

Haluat vaihtelua treeneihisi

Oletko kyllästynyt lenkkeilyyn, kuntosaliin ja istumaannousuihin? Kotipilates on viimein jotain uutta!

Pilatestangon avulla vartalo kiinteytyy tehokkaammin – saat sen ilmaiseksi ohjelman mukana!

Saat tuloksia nopeammin

Pilatestanko tuo harjoituksiin vastusta, jolloin kiinteytät vartaloasi tuplasti nopeammin.

Vartalosta tulee kaunis ja sopusuhtainen

Tangon avulla tehdyt liikkeet kehittävät monipuolisesti koko vartalon lihaskuntoa.

Tanko ei vie tilaa kotona

Tanko on helppo säilyttää kotona ja välineenä se on hyvin aloittelijaystävällinen ja helppokäyttöinen.

"Liikkeet tehdään rauhassa kehoa kuunnellen, ei voimalla repien ja riuhtoen."

Mitä pilates on?

Miksi pilateksen avulla saa kiinteän vartalon niin tehokkaasti?

Pilateksen teho perustuu siihen, että se aktivoi kehon syviä ja pinnallisia lihaksia. Liikkeet tehdään rauhassa kehoa kuunnellen, ei voimalla repien ja riuhtoen.

Monet muut lajit, kuten esimerkiksi juoksu tai kuntosaliharjoittelu, lisäävät kehon stressitilaa. Pilatesharjoittelu vähentää sitä. 

Kun keho on vähemmän stressaantunut, aineenvaihdunta toimii paremmin, lihakset kehittyvät nopeammin ja tuloksia saavuttaa helpommin. 

Kuinka kauan siihen menee?

Milloin näen tuloksia?

Pilateksen kehittäjän Joseph Pilateksen mukaan:

“10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho.”

Harjoittelun suurimmat vaikutukset nähdään kiinteämpänä ja solakampana vartalona, parantuneena ryhtinä ja tiukempana keskivartalona.

"10 kerran jälkeen tunnet eron, 20 kerran jälkeen näet eron ja 30 kerran jälkeen sinulla on uusi keho."

Ostoksesi on täysin riskitön

Saat 100 % tyytyväisyystakuun

Jos et jostain syystä ole tyytyväinen saamaasi pilatestankoon ja treeniohjelmaan kokeiltuasi niitä 30 päivää, voit postittaa ne meille takaisin veloituksetta ja palautamme kaikki rahasi.

Huom! Jos teit tilauksen liikuntaeduilla, emme valitettavasti voi palauttaa rahoja. Lakiteknisistä syistä liikuntaetuja ei saa muuttaa takaisin rahaksi. 

Näissä tapauksissa tarjoamme vastaavan summan alennuksen kauppaamme ja voit kokeilla jotain toista ohjelmaamme. 

Kotonakuntoon.fi on kotimainen liikunta-alan yritys

Kanssamme treenaa jo 14 000+ suomalaista

Onko kukaan oikeasti
testannut ohjelmiamme?

Suosittelevatko
asiakkaamme meitä?

Kuudessa viikossa ehdit uudistaa itsesi

Kiinteyttävä kotipilates

Pilateksen avulla kiinteytät kehoasi, parannat lihaskuntoasi ja  vahvistat tärkeitä tukilihaksiasi. Aloita pilateksen treenaaminen kotonasi ja hyödynnä rajoitetun ajan voimassa oleva alennuskampanja nyt!

139.00 

69.00 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen

Pilates sopii sinulle, jos

Haluat olla siro
ja solakka​

Pilates on saanut alkunsa baletista, joten isojen lihasten sijaan siinä tavoitellaan hoikkaa ja naisellista vartaloa.

Mikään muu ei
ole aiemmin toiminut

Syynä voi olla se, että treeni oon lisännyt liikaa kehosi stressiä. Stressaantunut keho ei kiinteydy. 

Kehosi ei kestä
rajua liikuntaa

Unohda hypyt, rannekivut ja repivät liikkeet. Pilatesta harjoitellaan rauhassa, omaa kehoa kuunnellen. 

Pilates on superlaji

Kolme syytä aloittaa tämä ohjelma

Pilates on superlajiksikin kutsuttu treenimuoto, jolla on lukuisia hyötyjä. Mutta mikä siinä on lopulta niin ihmeellistä – ja miksi juuri sinun kannattaisi aloittaa se?

Hellä koko keholle

1. Ei aiheuta kipuja ja särkyjä

Pilateksessa liikkeet tehdään pääasiassa lattialla, jolloin ryhtiä kannattelevien lihasten löytäminen ja aktivoiminen on helpompaa, eikä harjoittelu rasita niveliä.

Pilates on harvinainen siitä, että se soveltuu yhtä hyvin huonokuntoisille ja liikuntaa vähän harrastaneille aivan kuten huippu-urheilijoille ja ammattitanssijoille.

Monipuolinen treeni

2. Saavutat kiinteän ja sopusuhtaisen vartalon

Pilateksessa jokaiseen liikkeeseen kuuluu  supistus- ja venytysvaihe. Näin lihas työskentelee sen koko liikeradan ja siksi treeni on tehokkaampaa.

Esimerkiksi kuntosalilla hauiskääntöä tehtäessä, liikkeeseen kuuluu vain supistusvaihe ja venytysvaihe jää täysin pois. Lihas ei työskentele sen koko pituudelta. 

Pilateksessa lihasta harjoitetaan sen koko pituudelta, jolloin sille saadaan pitkä ja kaunis ulkomuoto, eikä kehosta tule liian lihaksikas.

EI KALLIITA KUUKAUSIMAKSUJA

3. Harrasta missä vain ilman kuukausimaksuja

Harvoilla paikkakunnilla Suomessa on ollut pilatestunteja tarjolla. Mieli on tehnyt kokeilla, mutta mahdollisuuksia ei vain ole ollut.

Yksittäiset tunnit maksavat keskimäärin 18–28€, mikä tekee sen viikottaisesta harrastamisesta hyvin kallista. 

Nyt pilatesta on vihdoin mahdollista harrastaa oman kodin rauhassa, ilman kalliita kuukausimaksuja!

Tutustu ohjaajaan, Victoriaan

Moikka! Nimeni on Victoria ja olen ammatiltani balettitanssija, baletinopettaja ja sertifioitu pilatesohjaaja. Olen toiminut pilatesohjaajana nyt kahdeksan vuoden ajan. 

Ensimmäisessä harjoitusohjelmassa teemme liikkeet yksitellen, omaan tahtiin ja rauhassa, jotta totumme kehomme liikkeisiin, rajoihin ja sarjat tulevat tutuiksi.

Jatko-ohjelmassa teemme yhdessä 15 minuutin mittaisia harjoituksia, joissa keskitymme aina erikseen ala-, keski- ja ylävartaloon. 

Jos sinulla tulee mitä tahansa kysyttävää, niin ota vain meihin yhteyttä osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi 

Mukavia treenihetkiä!

Tämän kaiken saat, kun tilaat nyt

Mitä Kiinteyttävä kotipilates -paketti pitää sisällään?

Kun tilaat Kiinteyttävä kotipilates -ohjelman, saat mukaan pilatestangon kaupan päälle. Kaikki ohjelman treenit tehdään laadukasta ja kevyttä pilatestankoa käyttäen, joka on helppokäyttöinen ja vie kotona vain vähän tilaa.

Usein kysytyt kysymykset

Onko sinulla vielä kysyttävää?

Voit aloittaa ohjelman heti, kun saat pilatestangon itsellesi. 

Pilatestanko lähetetään tilauspäivää seuraavana arkipäivänä. Saat sen noin viidessä päivässä.

Kiinteyttävä kotipilates -ohjelma kestää kuusi viikkoa. Siinä on kolme videoitua treeniä kullekin viikolle, joista jokaisen kesto on noin 15–20 minuuttia.

Kiinteyttävä kotipilates -paketti pitää sisällään kaiken tämän:

  • 6 viikon kotona tehtävä hoikistava pilatesohjelma
  • Hieman lisävastusta tuova väline eli pilatestanko, jolla kaikki treenit suoritetaan
  • Ammattilaisen jaksottama treenirytmi
  • Ohjatut treenivideot, joita seuraat perässä
  • Lisänä kirjalliset ohjeet kaikille liikkeille

Olet kuullut stressin hoitamiseen varmasti tämän neuvon: muista liikkua. Mutta tiesitkö, että vääränlainen liikunta voi pahentaa stressiäsi?

Nopeatempoinen tai raskas liikunta (kuten juoksu, kuntosali tai tanssi) tai liian aktiivinen harjoittelu itse asiassa aiheuttavat keholle stressitiloja. (Lähde: liikuntafysiologi Arto Hautala, Yle.) Usein vaikkapa raskaan työpäivän jälkeen tehty hikitreeni on keholle liian rankka suoritus. Tämä on huonoksi erityisesti sellaiselle ihmisille, joka kärsii stressistä jo valmiiksi.

Stressistä kärsivien kannattaisikin suosia rauhallisia lajeja, kuten joogaa tai pilatesta. Niissä hyödynnetään rauhallista liikettä, syviä hengityksiä ja kehon ja mielen yhteyttä. Näin harjoitukset laskevat kehon stressitasoja ja auttavat palautumaan arjen kuormituksesta.

Tämä ohjelma sopii erinomaisesti myös sellaiselle, jonka lähtötaso pilatekseen tai liikuntaan on täysin nolla. Pilatesharjoitukset tehdään omassa tahdissa ja omaa kehoa kuunnellen, joten pääset tutustumaan harjoitteluun rauhassa. Niin välineen käyttö kuin kaikki liikkeetkin on ohjeistettu sekä videoilla että kirjallisesti – voit siis joko seurata videon perässä tai lukea kirjalliset ohjeet.

Ohjelma sopii kuitenkin myös kokeneemmille pilateksen harrastajille, sillä pilatestanko lisää harjoituksiin hieman vastusta.

Tunnustesi voimassaoloa ei ole rajattu ajalla, joten saat välineen ja treenimateriaalit käyttöösi ikuisesti. Treenivideot ja -ohjeet ovat saatavilla kurssialustallamme ja mobiiliapplikaatiossamme, joten pelkoa niiden hukkaamisesta ei ole.

Kyllä! Hyväksymme maksuvälineiksi seuraavat liikuntaedut: ePassi, Edenred, Eazybreak, Smartum.

Kyllä! Juoksulenkki, kuntosalin tanssillinen ryhmäliikuntatunti tai musiikin tahtiin tehtävä kotitreeni nostavat kaikki kehon vireystilaa. Hektisen työpäivän päälle tämä ei aina ole paras ratkaisu, vaan usein sekä keho että aivot tarvitsevat rauhoittumista.

Pilates tehdään rauhassa ja hiljaa, ja siinä kuunnellaan joko rauhallista musiikkia tai musiikin sijaan pelkästään omaa kehoa. Siinä yhdistyvät venyttely, syvään hengittäminen ja rauhoittuminen, jotka kaikki edistävät mahdollisuuksiasi levollisille yöunille.

Rauhallisesta harjoitustahdista huolimatta pilates on intensiivinen treenimuoto, jonka aikana rasitat laajasti koko kehon lihaksia. Liikkeitä tehdään dynaamisesti eli jatkuvasti liikkuen, jolloin monet muuten helposti unohtuvat lihakset saavat myös harjoitusta.

Pilates on tutkitusti tehokas liikuntamuoto painonpudotukseen ja koko kehon kiinteyttämiseen. Se vahvistaa tehokkaasti myös syviä vatsalihaksia ja lantionpohjan lihaksia. Lisäksi harjoittelulla voidaan ehkäistä kiputiloja ja parantaa tasapainoa ja ryhtiä.

Ulkoisten hyötyjen lisäksi pilateksella on lukuisia etuja mielelle. Säännöllinen harjoittelu muun muassa lieventää stressiä, parantaa unenlaatua ja harjoittaa keskittymiskykyä.

Pilates on hyvin tietoinen liikuntamuoto – siinä liikkeet tehdään yleensä yhdessä hengityksen kanssa. Yleinen sääntö on, että rutistuksella sisäänhengitetään (esimerkiksi selkää pyöristäessä) ja uloshengityksellä palautetaan (esimerkiksi ojentaessa selkä kaarelle).

Hengityksen tahtiin liikkuminen vahvistaa sitä, että liikkeet tehdään tietoisesti ja tarkoituksella, eikä niissä hätiköidä. Tällöin harjoittelu myös kehittää mielen ja kehon yhteyttä.

Ohjelmassa tehtävät liikkeet ovat helppo toteuttaa, mutta ne saavat lihaksesi toden teolla töihin. Toistoja ei tarvitse tehdä montaa, mutta ne tehdään laajoina ja kunnollisina.

Saat ohjelman mukana ilmaiseksi pilatestangon, jota käytetään kaikissa harjoituksissa. Pilatestanko on helppokäyttöinen ja aloittelijaystävällinen väline, jolla harjoitukseen lisätään kevyesti vastusta. Välineen käytöstä muun muassa seuraavia hyötyjä:

Tehostaa liikkeitä
Pilates on hyvää harjoitusta jo pelkällä kehonpainolla, mutta vastus tekee liikkeistä entistä tehokkaampia.

Sopii kotona käytettäväksi
Pilatestanko on kevyt ja pienikokoinen, joten sen käyttö tai säilyttäminen kotona ei vaadi paljoa tilaa.

Todella aloittelijaystävällinen
Tangon vastus on kevyt eikä tanko itsessään paina, joten välineen käyttö on helppoa ja turvallista.

Hyödynnä tarjoushinta nyt!

Mitä vielä odotat?

Kiinteyttävä kotipilates

139.00 

69.00 €

Maksu on 100 % suojattu & turvallinen