Kiitos tilauksestasi!

Mitä seuraavaksi?

Milloin saan treenivälineen?

Laitamme harjoitusohjelmasi mukana tulevat välineet matkaan mahdollisimman pian – viimeistään seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on lähtenyt varastoltamme.

Mistä löydän treeniohjelman?

Saat pääsyn treeniohjelmaasi välittömästi tilaamisen jälkeen. Kaikki ostamasi treeniohjelmat löydät kirjautumalla kurssialustallemme – tunnuksinasi toimivat sähköposti sekä se salasana, jonka loit juuri tilauksen yhteydessä.

Voit käydä rauhassa tutustumassa treenimateriaaleihin jo nyt! Pääset sisäänkirjautumaan kotonakuntoon.fi-kotisivuilla, mutta löydät suoran linkin sisäänkirjautumiseen myös tämän sivun alareunasta.

⚡️ Katso vielä tämä ⚡️


Sinulle räätälöity tilaajan erikoistarjous, joka on voimassa vain 30 minuuttia!

minuuttia
sekuntia

Treenaa pakarat kuntoon GluteBurner-ohjelman avulla – ei ylimääräisiä välineitä!

NYT VAIN 19 €, SÄÄSTÄ YLI 75 %!

6 viikossa timmimpi peppu: Näin se tapahtuu

GluteBurnerilla saat kiinteän pepun

GluteBurner-ohjelmalla treenaat pakarasi ja alavartalosi kuntoon CoreBurner-ohjelmasta tutuilla kiekoilla. Pääset siis treenaamaan jalat, pakarat ja vatsalihakset niillä välineillä, jotka ovat jo matkalla sinulle!
 
  • 6 viikon ohjelma perästä seurattavilla videoilla
  • 2 x 15 min viikossa riittää
  • Kohdistettu pakaroihin ja alavartaloon
 

GluteBurner-ohjelman liikkeissä hyödynnetään niitä samoja tehokkaita sliding disc -kiekkoja, jotka tulevat sinulle tutuksi jo CoreBurner-ohjelmassa. Ostamalla GluteBurnerin et siis joudu tilaamaan tai säilyttämään mitään ylimääräisiä välineitä.

Voit suorittaa ohjelman yhdessä CoreBurner-ohjelman kanssa tai sen jälkeen. Saat pääsyn kurssimateriaaleihin pysyvästi, joten sinulla on aikaa suorittaa ohjelma juuri silloin kuin haluat!

Vahvat pakarat edistävät hyvinvointiasi

Ei vain ulkonäköasia: tiedätkö, miksi pakaroiden treenaaminen on niin tärkeää?

Muodokkaat pakarat kiinnittävät huomiota, mutta se ei ole ainoa syy miksi treenata pakaroita.

Pakaroiden ollessa yksi tärkeimmistä tukilihaksistamme, niiden kunto vaikuttaa erityisen paljon monissa arjen aktiviteeteissa.

Pelkästään käveleminen tai nouseminen penkistä aktivoi pakaroita.

Monen elämässä pakaroiden aktivointi on niin heikolla tasolla, etä vähitellen ne surkastuvat ja muut kehon alueet alkavat tehdä töitä pakaroiden puolesta.

Jotta näin ei kävisi, pakarat on aktivoiva ja opetettava ryhtymään tekemään niille tarkoitettuja töitä.

GluteBurnereiden avulla on helppoa haastaa pakarat takaisin aktiiviseksi, muokata niistä muodokkaat ja viedä näiden isojen lihasten voimantuottokyky takaisin omaan arkeen.

Coreburnerista tuttu treenirytmi

GluteBurner-ohjelmassa treenataan CoreBurnerista tutuilla kiekoilla

GluteBurner-ohjelma hyödyntää CoreBurnerista tuttuja kiekkoja – et siis joudu tilaamaan mitään ylimääräisiä välineitä kotiisi.

Ohjelma toimii samalla tavalla kuin juuri tilaamasi CoreBurner. Teet treenin kahtena päivänä viikossa, mutta kohdistat liikkeiden tehon eri lihasalueeseen!

Tilatessasi saat pääsyn GluteBurnerin kurssialustalle välittömästi. Voit aloittaa treenit keskivartalo-ohjelman rinnalla tai sen jälkeen – pääsy kurssimateriaaleihin säilyy sinulla pysyvästi!

Asiakkaiden kokemuksia GluteBurner-ohjelmasta

5/5
"Suosittelisin ehdottomasti! Helposti suoritettava, mutta ehdottomasti tehokas treeni.”
Iiris
28 vuotta
5/5
"Helppo alkaa harjoitukseen, kun ei vie kauan. Kolmen alle kouluikäisen lapsen kanssa olen kerinnyt tehdä treenit ilman kummempia keskeytyksiä. Todella tehokas setti ollut!"
Marita
36 vuotta
5/5
"Edullinen, tehokas treeni, josta saa varmasti näkyviä tuloksia."
SARI
52 vuotta

100 % tyytyväisyystakuu

Tuotteillamme on sataprosenttinen tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi ja saat kaikki rahasi takaisin.

minuuttia
sekuntia

GluteBurner-ohjelma nyt vain 19 € (normaalisti 97 €)