Kiitos tilauksestasi!

Mitä seuraavaksi?

Milloin saan treenivälineen?

Laitamme harjoitusohjelmasi mukana tulevat välineet matkaan mahdollisimman pian – viimeistään seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on lähtenyt varastoltamme.

Mistä löydän treeniohjelman?

Saat pääsyn treeniohjelmaasi välittömästi tilaamisen jälkeen. Kaikki ostamasi treeniohjelmat löydät kirjautumalla kurssialustallemme – tunnuksinasi toimivat sähköposti sekä se salasana, jonka loit juuri tilauksen yhteydessä.

Voit käydä rauhassa tutustumassa treenimateriaaleihin jo nyt! Pääset sisäänkirjautumaan kotonakuntoon.fi-kotisivuilla, mutta löydät suoran linkin sisäänkirjautumiseen myös tämän sivun alareunasta.

⚡️ Katso vielä tämä ⚡️
Sinulle kustomoitu tilaajan erikoistarjous, joka on voimassa vain 30 minuuttia!

minuuttia
sekuntia

Tehosta painonpudotusta ruokavalion avulla: ActiveBurniin suunniteltu ravinto-ohjelma

NYT VAIN 19 € (NORM. 59 €), SÄÄSTÄ YLI 65 %!

Kaikki on mietitty valmiiksi - sinun tarvitsee vain noudattaa

Ravinto-ohjelma on “seuraa vain perässä” -tyylinen ohjelma, joka sisältää päiväkohtaiset ateriat, ostoslistat ja reseptit. 

Sisältö on pureskeltu niin helpoksi kuin mahdollista, jotta ohjelman toteuttaminen ei jäisi mistään kiinni.

Ohjelmassa otetaan huomioon yksilöllinen lähtötilanne ja annetaan sen mukaiset ohjeet, jotta kalorien kulutus pysyy tehokkaana painonpudotus mielessä pitäen.

Lisäksi saat ohjeet miten teet ohjelmaan sopivat valinnat, kun olet reissun päällä, lounasravintolassa tai työpaikkaruokalassa.

Tavallista kotiruokaa - ei mitään mystistä

Ruoat ja reseptit sisältävät tavallisia jokaisesta marketista ostettavia asioita ja ruoka on useimmille ihan tavallista arkiruokaa, jota koko perhe tai puoliso voi syödä samalla. 

Kyseessä ei ole siis dieetti, eikä ohjelmassa karpata tai tavoitella ketoosia (ketodieetti).

Ateriat ovat myös lompakkoystävällisiä, eikä ohjelman seuraaminen vaadi suurta rahallista panostusta. Monille käy niin, että ohjelman seuraaminen pienentää ruokaostoksiin menevää rahasummaa.

"Miksi myös ruokavalio, eikö pelkkä treenaaminen riitä?"

Riittää se. Suurimman tehon saa aikaan, kun tekee molemmat. Kaloreita tarvitsee polttaa vähemmän, kun syö niitä vähemmän. Moni meistä syö ruokaa, joka ei ravitse, mutta sisältää paljon energiaa. Huomaamatta olemme energiansaannin kannalta vahvasti plussan puolella, vaikka emme käytä sitä mihinkään.

Tällä tavalla ylimääräisiä kiloja kertyy vähitellen. Jos sinusta tuntuu, että ruokapuolella olisi parantamisen varaa, nappaa tämä ruoka-ohjelma mukaan ja hoidetaan homma kerralla kuntoon.

Ravinto-ohjelma saapuu sinulle samassa paketissa treenivälineiden kanssa

Ravinto-ohjelma on painettu kirjanen ja sitä on helppoa selata ruokaa tehdessä tai ottaa vaikka mukaan kauppaan.

Ohjelma sisältää ruokavaliot miehille tai naisille, joista voit seurata haluamaasi. (Hormonitoiminta ja muut tekijät vaikuttavat ateroiden kokoon).

Asiakkaiden kokemuksia ravinto-ohjelmasta

5/5
"Helppoa perusruokaa"
“Tykkään että tässä ohjelmassa on ihan tavallista suomalaista arkiruokaa eikä ihmeellisiä ainesosia ja amerikkalaisia tuotteita kuten monissa ruokaohjelmissa joita olen ennen ostanut netistä. Tämän seuraaminen on ollut helppoa."
Hannu
38 vuotta
5/5
“Hyvää, terveellistä arkiruokaa :)”
“Oon tykännyt näistä resepteistä. Ei mitään ihmeellistä mitä en olisi osannut jo ennen valmistaa, mutta helpottaa tietää, että nyt on ammattilaisen suunnittelema ohjelma, jota seuraamalla saa tuloksia. Ei tarvitse itse pähkäillä. :)"
Heidi
34 vuotta
5/5
“Peukku ActiveBurn + ravinto-ohjelma -paketille.”
“Viisi viikkoa treenejä ja ravinto-ohjelmaa takana ja tunnen ja näen eron. Nämä treenit on ollut hauskoja tehdä ja hyvän ruoan kanssa ne on myös jaksanut hyvin. Suosittelen."
Vesa
61 vuotta

100 % tyytyväisyystakuu

Tuotteillamme on sataprosenttinen tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen ohjelmaan, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi ja saat kaikki rahasi takaisin.