Kiitos tilauksestasi!

Tilauksesi on vastaanotettu ja saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on lähtenyt varastoltamme. Saat sähköpostiisi myös lisäohjeita palvelun käytöstä.

Kiitoksena tilauksesta tässä sinulle vielä erikoistarjous!
Toimi nopeasti, sillä tarjous on voimassa vain 30 minuuttia.

minuuttia
sekuntia

Tilaajatarjous

Onko sinulla vielä kotonasi jumppamatto tai alusta jossa teet pilatestreenit?

Jos ei, tilaa tästä samalla itsellesi laadukas ja miellyttävän pehmeä jumppamatto huippuedullisesti

NYT VAIN 9,90 € (NORM. 39,90 €), SÄÄSTÄ 75 %!

Jumppamatto tekee pilatesharjoituksista mielllyttäviä, kun jumppa tapahtuu makuuasennossa tai polviltaan. Matto on kestävä ja kevyt, ja se on helppo kääriä rullalle ja ottaa mukaan esimerkiksi ulkotreeniin tai vaikkapa reissuun.

Jumppamatto on oiva tukiväline pilatesharjoituksiin tai kaikkeen monipuoliseen treeniin tai kehonhuoltoon kotona.

Sopii muuallekin kuin pilatekseen

Harrastitpa sitten lihaskuntotreeniä, joogaa tai venyttelyä, jumppamatto tarjoaa miellyttävän ja turvallisen, luistamattoman alustan kotitreeniin. 

Jumppamatto vaimentaa myös nivelten tärähdyksiä seisaaltaan tehtävässä treenissä ja soveltuu näin myös mainiosti nivelongelmaisille kotijumppaajille.

Jumppamatto on jokaisen kotitreenaajan apuri, joka tekee treenistä mukavaa ja turvallista. Maton materiaali tuntuu miellyttävältä iholla ja estää esimerkiksi lattialla olevan maton likaantumisen hiestä.

100 % tyytyväisyystakuu

Tuotteillamme on sataprosenttinen tyytyväisyystakuu. Jos et ole tyytyväinen, laita meille sähköpostia osoitteeseen info@kotonakuntoon.fi ja saat kaikki rahasi takaisin.

Kotonakuntoon - pehmeä jumppamatto
vain 9,90 € (normaalisti 39,90 €)