Kiitos tilauksestasi!

Mitä seuraavaksi?

Milloin saan treenivälineen?

Laitamme harjoitusohjelmasi mukana tulevat välineet matkaan mahdollisimman pian – viimeistään seuraavana arkipäivänä. Saat sähköpostiisi ilmoituksen, kun paketti on lähtenyt varastoltamme.

Mistä löydän treeniohjelman?

Saat pääsyn treeniohjelmaasi välittömästi tilaamisen jälkeen. Kaikki ostamasi treeniohjelmat löydät kirjautumalla kurssialustallemme – tunnuksinasi toimivat sähköposti sekä se salasana, jonka loit juuri tilauksen yhteydessä.

Voit käydä rauhassa tutustumassa treenimateriaaleihin jo nyt! Pääset sisäänkirjautumaan kotonakuntoon.fi-kotisivuilla, mutta löydät suoran linkin sisäänkirjautumiseen myös tämän sivun alareunasta.

⚡️  Katso vielä tämä ⚡️
Sinulle kustomoitu tilaajan erikoistarjous, joka on voimassa vain 15 minuuttia!

minuuttia
sekuntia

Älä unohda syödä oikein! Varmista litteä vatsa tällä ravinto-ohjelmalla.

Litteä vatsa -ravinto-ohjelma

NYT vain 19€ (Norm. 59€) Säästä 68%!

Litteä vatsa -ravinto-ohjelma on helpoin tapa syödä oikein

Litteä vatsa -ruokaohjelma koostuu kahdesta valmiiksi suunnitellusta viikosta.

Viikkoihin löytyvät valmiit päivittäiset ruokaohjeet, reseptit sekä ostoslistat.

Ohjelmaa voi halutessaan jatkaa kahden viikon jälkeen, vuorottelemalla viikkoja, esim. koko 30 päivän keskivartalohaasteen ajan. 

Ohjelmaa on erittäin helppo seurata

Miksi kannattaa syödä oikein?

 
  1. Polttoaineen laatu ratkaisee: Oikein syömällä varmistat, että kehosi saa kaikki tarvitsemansa ravinteet lihasten kasvuun ja rasvanpolttoon, mikä nopeuttaa tulosten saavuttamista.

  2. Energiaa treeneihin ja palautumiseen: Terveellinen ruokavalio antaa sinulle enemmän energiaa tehokkaisiin treeneihin ja nopeuttaa palautumista, joten voit treenata useammin ja saavuttaa tavoitteesi nopeammin.

  3. Pitkäkestoiset tulokset: Tasapainoinen ruokavalio auttaa ylläpitämään saavutettuja tuloksia ja estää painon jojoilun, mikä tekee timmistä vartalosta kestävän elämäntapamuutoksen eikä vain tilapäisen projektin.

TÄMÄ TARJOUS VOMASSA VAIN NYT!

minuuttia
sekuntia

Litteä vatsa -ravinto-ohjelma 19€ (norm. 59€)

  • Voit maksaa liikuntaeduilla
  • Säästä 68%!
  • Erikoistarjous voimassa vain nyt!